Publikováno Září 6, 200816 r cawte kluci potreboval by som poradit som zo slovenska a uz dlksiu dobu lietam po obchodoch a hladam potahy na moju skoda octavia viem ze sa vyrabaju aj ve stylu rs ale bohuzial neviem kde ich mam zohnat vie niekto o neiakom obchode na nete alebo konkretne mesto a tak kde sa daju zohnat? diky moc
Září 9, 200816 r Na to Ti poviem len tolko, ze v pravidlach fora, ktore si pri registracii odsuhlasil je napisane, ze treba najprv hladat a az potom zakladat prispevok...
Květen 28, 200916 r Já jsem si je nechal předělat v autointerieru, předtím jsem měl potahy od MADu Muzu potvrdit,videl jsem je v realu a je to fakt krasa
Květen 28, 200916 r No to je paráda. Na kolik tě to vyšlo? Výměna molitanů za sportovní + nové potahy za 7790,- bez papíru s papírem 8401,-. Je to parádní!
Květen 28, 200916 r MAD je kvalita ,ale někdo tu prodával nové RS sedačky kolem 12 000,- zkus mrknout do bazaru.
Květen 28, 200916 r Já jsem si je nechal předělat v autointerieru, předtím jsem měl potahy od MADu od MAd nebol dobre?
Květen 29, 200916 r od MAd nebol dobre? Byli dobré, ale byly na Fabii kterou jsem měl před tím. Ale na Octavii taky pasovali...
Červen 8, 200916 r cau. hej ma nekdo tyto potahy? http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...hy-3/foto/6518/ do octavie
Červen 25, 200916 r mam dotaz mate nekdo latkovy potahy RS od madu? diky Měl jsem je jak píši víše, proč?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.