Přejít na obsah

elektrika

FABTONY

Doporučené příspěvky

je to tak ako pise hero, zalezi co mas oblecene a ake mas potahy, ak sa stretnu nejake dva materiali tak sa nabiju kao ked si vyzliekas sveter tak to tak puka, je ot to iste, len pri aute to kopne preto lebo sa vybojes o karoseriu...a na benzinke by osm sa az tak nebal, ja zdy ke vyliezam z auta tak sa podvedome chytam dveri a ak som nabity tak sa vybijem :D ale to kopanie je neprijemne to hej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to tak ako pise hero, zalezi co mas oblecene a ake mas potahy, ak sa stretnu nejake dva materiali tak sa nabiju kao ked si vyzliekas sveter tak to tak puka, je ot to iste, len pri aute to kopne preto lebo sa vybojes o karoseriu...a na benzinke by osm sa az tak nebal, ja zdy ke vyliezam z auta tak sa podvedome chytam dveri a ak som nabity tak sa vybijem :D ale to kopanie je neprijemne to hej

Proti těm výbojům by možná pomohl ten uzemňovací pásek,jak dříve dávali (frajírci) myslím že to pomáhá i proti nevolnostem cestujících.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Hoj,tak když už sis mě dal za kamaráda,tak by se slušelo ti taky odpovědět :smich:

U mě se to projevuje jak podle počasí ,tak podle toho co mám na sobě.Většinou to řeším na jaře a na podzim. :kuk:

Asi nejlepší pomoc je se přidržet při vystupování rukou dveří.Ten gumový pásek jsem mě.Asi to mělo nějaký efekt,ale štvalo mě jak to škrábalo o zem při pomalých rychlostech.Když už to začalo vadit i ženě,tak jsem ho zas sundal.Tak si můžeš vybrat.

Zduř :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...