FABTONY Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ahojky!může mi někdo prosím poradit?když vylézám z fabie, tak mne i spolujezdce dveře občas kopnou,čím to je a jak se toho zbavit? ,kují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Měl jsem potahy a ty dávali takový šlupky že jsem je vyhodil.Byli ze syntetyckým vláknem.Pozor na benzině může dojít k požáru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 je to tak ako pise hero, zalezi co mas oblecene a ake mas potahy, ak sa stretnu nejake dva materiali tak sa nabiju kao ked si vyzliekas sveter tak to tak puka, je ot to iste, len pri aute to kopne preto lebo sa vybojes o karoseriu...a na benzinke by osm sa az tak nebal, ja zdy ke vyliezam z auta tak sa podvedome chytam dveri a ak som nabity tak sa vybijem ale to kopanie je neprijemne to hej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 je to tak ako pise hero, zalezi co mas oblecene a ake mas potahy, ak sa stretnu nejake dva materiali tak sa nabiju kao ked si vyzliekas sveter tak to tak puka, je ot to iste, len pri aute to kopne preto lebo sa vybojes o karoseriu...a na benzinke by osm sa az tak nebal, ja zdy ke vyliezam z auta tak sa podvedome chytam dveri a ak som nabity tak sa vybijem ale to kopanie je neprijemne to hej Proti těm výbojům by možná pomohl ten uzemňovací pásek,jak dříve dávali (frajírci) myslím že to pomáhá i proti nevolnostem cestujících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 heh tak to som nikdy nemyslel ze ot ma nejaky hlbsi zmysel tie pasiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hoj,tak když už sis mě dal za kamaráda,tak by se slušelo ti taky odpovědět U mě se to projevuje jak podle počasí ,tak podle toho co mám na sobě.Většinou to řeším na jaře a na podzim. Asi nejlepší pomoc je se přidržet při vystupování rukou dveří.Ten gumový pásek jsem mě.Asi to mělo nějaký efekt,ale štvalo mě jak to škrábalo o zem při pomalých rychlostech.Když už to začalo vadit i ženě,tak jsem ho zas sundal.Tak si můžeš vybrat. Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Taky se držím dveří/kovu/ jak vystupuji z auta . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.