Přejít na obsah

Výlet Praha-Kyjev

Doporučené příspěvky

To jo, jsem rád, že si to rozmyslel. Minulý víkend jsem byl na západní Ukrajině (Luck, Ternopol) autem a cesta byla dost náročná... A co ty, Romariooo, kdy dorazíš? :D

to je na koho?

já teda nevím co s tím udělám, protože mi dělá žena čáru přes rozpočet, kvůli těm problémům se zády nechce jet, že jí stačí trpět doma. Ona už to má delší dobu, pak se to ale srovnalo a teď už zas pár týdnů má problémy. Nikdy neví, jak se ráno vzbudí. Občas se nemůže ani pohnout, prdel si nedělám, bolestí až skoro brečí. Párkrát už byla na pohotovosti na injekce. Do toho tchán skončil v HK v nemocnici a ve středu jde na operaci srdce.

Pěkně mně to sere, protože jsem se hodně těšil, že všichni vyjedeme společně. Nevím, jestli to má cenu jet jen s malou. Třeba to ještě dopadne.

Do toho to tak vypadá, že budu muset v práci udělat zásadní rozhodnutí, z čehož nemám ani trochu radost. Něco jako Sofiina volba...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

zdravím...tak nejprve musím strašně moc poděkovat Jířovi(mole.firstovi)za pozvání k němu do Kieva...Co píše tu že neměl čas mu nevěřte...na nás si udělal času strašně moc a já jsem mu za to vděčný...to že měl nějaké větší pracovní povinosti a k tomu nás stíhal obskakovat a starat se o nás...ukazovat nám krásy Kieva...za to mu budu dlouho dlužníkem Ti co jste na na tomto foru občas sledovali toto téma a jen trošičku přemýšleli že by jste mohli jet a nakonec nejeli tak velice litujte....bylo to užasné..nádherné....prostě to nejde popsat...těch 5dní v Kievě bylo prostě užasných...veliké poděkování taky patří Léně(Moleho skorožena)která se o nás starala v Moleho nepřítomnosti..

Velikým překvapením bylo že přijel po vlastní ose i TomášB s celou rodinou...musím říct že má velice pěknou ženu a velice skvělé děti...se všemi je sranda....ten kdo ho nezná osobně asi mě toto neuvěří...

Fotky nějaké dodám co nejdřív...

Jířo ještě jednou díky za pěkných 5dní a za vše co jsi pro mě udělal.....

Odkaz ke komentáři

Náš taxík...aneb Jiříka povoz...myslím že džíp je nej dopravní prostředek po Kievě....je to velký(většina vám uhne)dá se stím jezdit a najíždět na chodník když potřebujete objet zácpu...krásně se stím přejíždí deseticentimetrové koleje od tramvají atd... :palec2:

post-1266-1247903840_thumb.jpg

post-1266-1247903960_thumb.jpg

post-1266-1247904027_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...