Zuzka78 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 a u nas se neda koupit..j este ho nikde nemaji a ani nevy jestly nekde bude... kamaradi neoskeneju to nekdo??? pls aspon ten nas srazek pošli mi do sz meil,jdu skenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Co je tam vidět cvrček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 je a vypadá jako vždy super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Je tam vidět Cvrček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Je tam vidět Cvrček cvrček tam je a dost ve velkym ja tam mam 4 fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Tak časpopis už jsem nesehnal tak třeba ho pak seženu nekde starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 zkus napsat přímo do tuningu, jestli tam nějaký nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Tak časpopis už jsem nesehnal tak třeba ho pak seženu nekde starej pošli mi přes SZ adresu a pošlu ti ho ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.