Přejít na obsah

Kontrolka zapnutých pásů

dzordzi

Doporučené příspěvky

Upřesnim chování.

Jsem nepřipoután, zapnu klíček v zapalovani, hraje gong, kontrolka sviti. Po cca 6s gong utichne, ale kontrolka také zhasne (což by podle mně měla svítit,jen gong by mel mlčet).

Z navodu obsluhy jsem to tak pochopil, ze kontrolka by mela zustat svitit a jen gong tichnout

Bohužel to tak mám taky,tohle trochu ve škodovce nedomysleli....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 roky později...

ahojte chalani. mam otazku. Ked som kupil O1 tak som si to ani nevsimol, neriesil. Ale nedavno ako som vysaval auto, nasiel som pod sedadlom kabel. Je to spinac na pas. A nieje zapnuty, bol len tak stoceni pod sedadlom. kde sa zapina? Resp. kde sa napaja? Niekde pod kobercom alebo je v sedadle svorka ? dik moc. Je to o1 1999,1.8T 110KW automat. Mam klasiku vybavu cerny interier po facelifte,climatronic, ele okna. Bola to SLX ale interier je zmeneny na cierny DRIVE. Takze malo by to byt plne funkcne len to proste niekto vypojil. Asi to predoslemu majtelovi vadilo a "zabudol" mi to povedat. :D Dik vopred

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 9 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...