juke.box Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Upřesnim chování.Jsem nepřipoután, zapnu klíček v zapalovani, hraje gong, kontrolka sviti. Po cca 6s gong utichne, ale kontrolka také zhasne (což by podle mně měla svítit,jen gong by mel mlčet). Z navodu obsluhy jsem to tak pochopil, ze kontrolka by mela zustat svitit a jen gong tichnout Bohužel to tak mám taky,tohle trochu ve škodovce nedomysleli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fycke Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 ahojte chalani. mam otazku. Ked som kupil O1 tak som si to ani nevsimol, neriesil. Ale nedavno ako som vysaval auto, nasiel som pod sedadlom kabel. Je to spinac na pas. A nieje zapnuty, bol len tak stoceni pod sedadlom. kde sa zapina? Resp. kde sa napaja? Niekde pod kobercom alebo je v sedadle svorka ? dik moc. Je to o1 1999,1.8T 110KW automat. Mam klasiku vybavu cerny interier po facelifte,climatronic, ele okna. Bola to SLX ale interier je zmeneny na cierny DRIVE. Takze malo by to byt plne funkcne len to proste niekto vypojil. Asi to predoslemu majtelovi vadilo a "zabudol" mi to povedat. Dik vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fycke Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Prosim o radu co a ako s tym kablom od snimaca zapnuteho pasu vodica. Predchadzajuci prispevok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benecký Miloš Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 V 16. 8. 2008 na 8:40, olisoft napsal: Nemenil si budiky? Zacalo to len tak zrazu, alebo...? ano zkošel jsem jínou palubovku a potom to začalo svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.