Publikováno Květen 24, 200916 r Zdravím. Nevíte někdo, jestli se dájí sehnat paraboly do čoček xenonů na octavii I? Pomalu mi z nich opadává chrom a začínají se kroutit. Díky
Květen 24, 200916 r http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...amp;cPath=25_28 Zkus pohledat tady, ale mělo by tam být jen komplet světlo bez střev, pouze obal
Květen 24, 200916 r Co vím, tak jedině celé světlo. Jednotlivé části se samostatně myslím neprodávají. Na před facelift šlo sehnat samotné sklo.
Červen 10, 200916 r Zdravim , mel bych takovej blbej dotaz. Mam original z vyroby xenony na aute ale pro levostrnany provoz. Jakym nejjednodusim zpusobem by to slo predelat tak aby to vyhovovalo tady u nas. Nebo co k tomu bude zapotrebi sehnat. Rad bych nejakou levnejsi variantu nez kupovat nove Ale asi nic jineho mozna neni. (duvod je ze auto bude na CZ papirech) Diky Upraveno Červen 10, 200916 r od Ilja
Červen 10, 200916 r Treba kupit druhe svetla, staci tie z obautodily bez vnutornosti a prehadzat to do nich, tak to mas so zarukou a spolahlivo funkcne.
Červen 10, 200916 r sem si to rikal no takze budu muset asi jit do novejch samo bez vnitrku no, jen jeste dotaz jak to je s kabelama ty jsou stejny, neni to taky obracene?
Červen 11, 200916 r Ta clonka Ti len zmeni svietenie "na znacky", takze by si mal nedosvieteny kraj cesty vpravo. Je to take "docasne riesenie".
Červen 12, 200916 r Tu clonku jsem uz musel udelat, protoze jsem fakt hodne osilnoval auta v protismeru, ale zajimalo by me reseni jesti nebude problem s prehozenim tech vnitrku jestli kabely a jeste vlastne cidla na naprave nebudou chtit nejak upravit. To nevite asi co?
Červen 10, 201015 r Zdravim , mel bych takovej blbej dotaz. Mam original z vyroby xenony na aute ale pro levostrnany provoz. Jakym nejjednodusim zpusobem by to slo predelat tak aby to vyhovovalo tady u nas. Nebo co k tomu bude zapotrebi sehnat. Rad bych nejakou levnejsi variantu nez kupovat nove Ale asi nic jineho mozna neni. (duvod je ze auto bude na CZ papirech) Diky Ahoj, asi uz to pro tebe bude mozna dost pozdni odpoved...jsem tu novy tak procitam. Kdyz rozdelas svetlo tak tam jsou dve packy ktere urcuji pozici svetel jestli je to prave nebo leve.....u obou svetel tyto packy prehodis na opacnou stranu a hotovo....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.