mikl Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak to se velice pleteš,nebo jsi ještě nikdy neviděl LED denní světla. Ty totiž jsou vidět i v pravé poledne.To že si někdo pověsí na auto LEDky za pár korun,ještě neznamená,že má denní svícení.To vše podporují naši vychcaní prodejci,kteří záměrně neuvádějí vše potřebné.Skoro každý e-shop prodává v sekci DS i LED obrysovky(označené homologačním znakem A) a vydává je za denní světla.Ty potom asi vidět nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 mikl: víš ono je to pak těžký, když si tak každej dá co se mu líbí, halvně aby co nejvíc ušetřil. POkud to budou opravdu světla LED pro denní svícení, bylo by dobé určit i umístění, aby si to každej nedával, kam se mu zachce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Umístění je daný předpisem a v podstatě umožnuje je dát kamkoliv min 25 cm a max 150 cm od země.Od obrysu max.40 cm,mezi sebou ne méně než 60 cm. Pokud jsou v tomto rozpětí,není možné uživateli nic vytknout.Je to dané předpisem ECE 48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nevím, jestli to tady už bylo, ale co říkáte na toto ? Vypadá to docela dobře, až na tu cenu, tu podle mě hodili moc vysoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) No tak on každý déšť automaticky neznamená sníženou viditelnost Tak chcem byt pri tom ako toto vysvetlujes zabke zelenej Editováno: 11. Červen 2009, autor: majko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 O to se neboj,mám DS dost dlouho,tak už jsem nějakou tu kontrolu zažil.Ti jsou asi poslední,čeho bych se bál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Nevím, jestli to tady už bylo, ale co říkáte na toto ? Vypadá to docela dobře, až na tu cenu, tu podle mě hodili moc vysoko. hmm zajimavy. Vypada to mnohem lip, nez to co ma spousta lidi nejak prilepeny do masky. Ale ty prachy za to nikdy nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Presne tak je to uplne podle meho vkusu, ale ty prachy za to nikdo “normalni“ neda. Jo kdyby to bylo za pulku tak to by slo, ale takhle ee. Umisteni svetla pro denni sviceni by podle me melo mit nejake urcitejsi umisteni. Protoze kdyz nekoho vidim jak to tam ma, tak se mi chce smat a nebo to neni vubec videt, tak ho probliknu protoze si myslim, ze neni videt. A jeste me to vadi kdyz je trosku kopcovitej teren, tak auta s dennim svicenim jsou videt az na posledni chvili. Nepredjizdim pred horizontem, ale vadi mi to. Kdyby mel rozsvicena normalni svetla, tak by byl videt o nejakej chlup drive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jo jo, líbí se mi to, ale ta cena je ranec. No však je to Milotec, tam je vždy všechno asi dražší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Přátelé okřídleného šípu, mrkněte se na www.stualarm.cz, já si vybral a jsem spokojen. Automatické zapínání či vypínání to je komfort. Bohužel jsem již o jedny přišel. Ty nové jsou již uchyceny k magnetu a po jízdě si je pokaždé beru s sebou. Je to cca. deset sekund připojení a odpojení. Ano, už to slyším, tak na to bych se mohl vy...t! Jistě, každému co mu vyhovuje, já jen pro Ty, kteří mají zájem si je namontovat, aby o ně nepřišli jako já. Vlastním Fabii 1 a umístěné to mám těsně vedle mlhovek. Tudíž Vám dvojkařům s přichycením neporadím, jelikož nevím co máte ve předu za plastama. Chce to improvizovat. Přeji Vám hodně velkou radost z Vašich miláčků. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 http://www.novinky.cz/auto/tuning/171406-m...-a-la-audi.html To jsou novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hehhhe, jj taky sem to videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Tak s těmahle Ledkama už tady u nás jezdí jedna F II a musím říct, že je to docela pěkně vidět. Asi jsem nenormální, ale začínám uvažovat, že do nich půjdu i za tuhle cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanoDEF Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 (editace) ... nebudes asi sam. Tiez o nich uvazujem len ich chcem vidiet nazivo. Je to rozumnejsie riesenie ako svietit cely den xenonom. Editováno: 14. Červenec 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A l e s Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit se svým problémem. Mám na Roomstru namontováno LED denní svícení. Na vozidle jsou namontovány projektorové halogenové světlomety s natáčením. Při jízdě se světly denního svícení mi nefunguje tzv. světelná houkačka. Při přitažení páčky pod volantem dojde k rozsvícení kontrolky dálk. světla a cvaknutí clonky v hlavním světle, ale nedojde k rozsvícení vlákna v žárovce. Zřejmě výrodce auta nepočítal s tím, že by někdo jezdil s vypnutými světly. Umí mi někdo poradit, jak zpojízdnit světelnou houkačku (dost mi chybí). Musí mít vozidlo funkční světelnou houkačku??? Uvidím kdy budu odhalen na STK. Zájemci o denní LED svícení berte tento příspěvek jako informaci o možném problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 No, jde vidět, že nestandardní úpravy jsou bohužel velmi často dobrodružství. Líbí se ti to a nebo to má i nějaký výhody? Svícení v mlhovkách se dočkal už i SII a něco mně říká, že se tomu v březnu nevyhne ani FII/R. Takže cca za půl roku bys mohl mít k dispozici origo řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 To je ale dost divny, protoze treba foromen i dalsi to denni sviceni maj a nic nerikali. Bud na to jeste neprisli, nebo to mas jinak zapojeny. Myslim, ze na STK na to neprijdou. BTW: jestli bude nejaky FL pro mlhovky do FII/R s denim svicenim, tak to beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 A jak to máš zapojený?? Já bych to zapojil na vypínači světel na pin 3 a je to, ne? Mělo by to fungovat tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 já bych to zapojil přímo na pojistku od baterky s odpojovacím relé na parkovačky.Nedovedu si, ale představit pořád zapínat světla aby ty ledky zhasínaly při každým mraku atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 řekl bych že těm ledkám je nějaký zhasínání úplně fuk. Vím, že protahování drátů do mot. prostoru je trochu svízel, ale ve finále to bude vypadat líp (ta instalace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 tak jsem to nemyslel, že bude ledkám vadit přepínání, já mám na mysli, že to řidiče nebude bavit pořád tym vypínačem zapínat hlavní světla např v tunelu, západ/východ slunce, déšt atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 to máš pravdu,ale pokud jezdí celej den po městě tak to není špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A l e s Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Třeba mají H4 žárovky, tam nebude problém To je ale dost divny, protoze treba foromen i dalsi to denni sviceni maj a nic nerikali. Bud na to jeste neprisli, nebo to mas jinak zapojeny. Myslim, ze na STK na to neprijdou. BTW: jestli bude nejaky FL pro mlhovky do FII/R s denim svicenim, tak to beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Tak moje vyjádření je následující: Mám stejný denní svícení jako Ales, ale mě světelná houkačka funguje normálně. Světla mám taky projektorová na H7, momentálně osazený xenonama. Zapojení Ledek je na vypínači světel,( protažení kabelu byl fakt opruz) a origo denní svícení mám vypnutý. Jednoduše řečeno, po otočení klíčku se Ledky rozsvítí, při přepnutí na parkovací světla světelným vypínačem zhasnou. Takže podle mě to máš Aleši blbě zapojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.