Publikováno Červen 1, 200916 r pozorujem v poslednej dobe ze pri jemnom pribrzdeni je pocut cvaknutie od podvozku rsp brzd? aj z jednej a druhej strany..... diagnoza? klby? Pri jazde normalnej nic len pri brzdeni..... Upraveno Červen 1, 200916 r od TiGeRZ
Červen 1, 200916 r Destička nebo čepy v brzdiči. Mě to dělá už od 135tisíc km po výměně destiček. Asi jsou menší nebo co. Dopředu-brzda cvak, couvačka-brzda cvak.
Červen 1, 200916 r Autor cital som ze to moze sposobovat uchytenie dosticky.... zajtra kuknem a dam vediet.
Červen 2, 200916 r Autor Destička nebo čepy v brzdiči. Mě to dělá už od 135tisíc km po výměně destiček. Asi jsou menší nebo co. Dopředu-brzda cvak, couvačka-brzda cvak. kolko km uz s tym mas nabehane? neustalo to?
Červen 16, 200916 r Autor Takze su to platnicky ulozene v pieste trmena. Da sa ich nejako vypodlozit? nikto nic? su to Ferodo premier....
Srpen 7, 200916 r Mne to robi tiez nieco podobne. Resp. vzdy pri rozbehu. Keby som cuval a potom sa rozbiehal tak pochopim ze platnicka sa najprv opre o jednu stranu a protom o druhu. Ale ono mi to spravi aj ked zastavim na krizovatke a rozbieham sa. Ma niekto podobnu skusenost? V blizkej dobe pozriem na platnicky. Ale napada ma aj poloos. No tu sa mi nechce rozoberat. Vzdy pri tom velmi nadavam. )
Září 5, 200916 r Autor Takze vymenil som platnicky za origo a stale to iste.... ale ak som sa pozeral na tie vodiace zeleza o ktore sa opieraju platnicky mam ich v tych miestach viac zodrate.... takze to sposobuje cvakanie, je tam vecsia vola....
Listopad 9, 200915 r Autor zavada stale nevyriesenaaa... stale to pri brzdeniii cvakaaa... aaaaach ta fabia
Listopad 11, 200915 r Mě to dělalo taky na malých brzdičích... Upraveno Listopad 11, 200915 r od najmis
Listopad 17, 200915 r zavada stale nevyriesenaaa... stale to pri brzdeniii cvakaaa... aaaaach ta fabia hmmm.. aj ja mam presne taky isty problem, v skodovke rozobrali komplet brzdy do srobu vsetko merali skumali, ale na nic neprisli... )
Listopad 17, 200915 r Autor potom daj vediet ako to dopadlo tiez som to mal porozoberane a dvoje platnicky robili to iste, mne to robia vnutorne platnicky je tam vecsia vola..... ale ako ju vymedzit to neviiim.... napchal som tam na jeden cas uzky pasik izolacky a prestalo to ale potom zase nooo
Prosinec 11, 200915 r Autor Tak problem sa mi podarilo vyriesit dufam ze nie docasne Nastriekal som na brzdy cistic brzd od sheronu za 3.3eura.... a 3 dni ani tukanec.... potom poreferujem ako to dopadlo po dvoch tyzdnoch...
Prosinec 11, 200915 r Autor mal som tie brzdy rozobrate vela krat, ale az po tom nastreku toho cistica to prestalo. hovorim zatial su to iba tri dni takze uvidim.
Prosinec 11, 200915 r Prajem ti aby si to mal už dobre len ten čistič že by pomohol sa mi nechce veriť. Ale možne je všetko.
Leden 15, 201015 r No čo som ti pisal že take sprayovanie nemože odstraniť zavadu ktoru si popisoval.
Březen 4, 201015 r Mám něco podobného, akorát mě ten zvuk jde ze zadku (také při brždění) mám vzadu bubnové brzdy. Nedávno auto bylo v autorizovaném servise, protože zadek pořád brzdil, něco s lankem. Asi měsíc klid a ted tohle. Nevíte co to? Upraveno Březen 4, 201015 r od Standis bohatě stačí dát problém jen do jednoho tématu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.