Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

pozorujem v poslednej dobe ze pri jemnom pribrzdeni je pocut cvaknutie od podvozku rsp brzd? aj z jednej a druhej strany..... diagnoza? klby?

Pri jazde normalnej nic len pri brzdeni.....

Upraveno od TiGeRZ

Destička nebo čepy v brzdiči. Mě to dělá už od 135tisíc km po výměně destiček. Asi jsou menší nebo co. Dopředu-brzda cvak, couvačka-brzda cvak.

• Autor

cital som ze to moze sposobovat uchytenie dosticky.... zajtra kuknem a dam vediet.

• Autor
Destička nebo čepy v brzdiči. Mě to dělá už od 135tisíc km po výměně destiček. Asi jsou menší nebo co. Dopředu-brzda cvak, couvačka-brzda cvak.

kolko km uz s tym mas nabehane? neustalo to?

• 2 týdny později...
  • Autor

Takze su to platnicky ulozene v pieste trmena. Da sa ich nejako vypodlozit? nikto nic? su to Ferodo premier....

• 1 měsíc později...

Mne to robi tiez nieco podobne. Resp. vzdy pri rozbehu. Keby som cuval a potom sa rozbiehal tak pochopim ze platnicka sa najprv opre o jednu stranu a protom o druhu. Ale ono mi to spravi aj ked zastavim na krizovatke a rozbieham sa. Ma niekto podobnu skusenost? V blizkej dobe pozriem na platnicky.

Ale napada ma aj poloos. No tu sa mi nechce rozoberat. Vzdy pri tom velmi nadavam. :))

• 4 týdny později...
  • Autor

Takze vymenil som platnicky za origo a stale to iste.... ale ak som sa pozeral na tie vodiace zeleza o ktore sa opieraju platnicky mam ich v tych miestach viac zodrate.... takze to sposobuje cvakanie, je tam vecsia vola....

• 2 měsíce později...
  • Autor

zavada stale nevyriesenaaa... stale to pri brzdeniii cvakaaa... aaaaach ta fabia :(

Mě to dělalo taky na malých brzdičích...

Upraveno od najmis

• Autor

ako si to vyriesil na tych malych?

zavada stale nevyriesenaaa... stale to pri brzdeniii cvakaaa... aaaaach ta fabia :(

hmmm.. aj ja mam presne taky isty problem, v skodovke rozobrali komplet brzdy do srobu vsetko merali skumali, ale na nic neprisli... :))

• Autor

potom daj vediet ako to dopadlo tiez som to mal porozoberane a dvoje platnicky robili to iste, mne to robia vnutorne platnicky je tam vecsia vola..... ale ako ju vymedzit to neviiim.... napchal som tam na jeden cas uzky pasik izolacky a prestalo to ale potom zase nooo

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak problem sa mi podarilo vyriesit dufam ze nie docasne :aggressive:

Nastriekal som na brzdy cistic brzd od sheronu za 3.3eura.... a 3 dni ani tukanec.... potom poreferujem ako to dopadlo po dvoch tyzdnoch...

Mne sa to zda neuveritelne že čistič odstrani taku zavadu.

• Autor

mal som tie brzdy rozobrate vela krat, ale az po tom nastreku toho cistica to prestalo. hovorim zatial su to iba tri dni takze uvidim.

Prajem ti aby si to mal už dobre len ten čistič že by pomohol sa mi nechce veriť. Ale možne je všetko.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Takze cvakanie je spet sice nie tak intenzivne ale uz je to pocut :(

No čo som ti pisal že take sprayovanie nemože odstraniť zavadu ktoru si popisoval.

• Autor

No vies skoro 3 tyzdne bol klud.... to je divne

• 1 měsíc později...

Mám něco podobného, akorát mě ten zvuk jde ze zadku (také při brždění) mám vzadu bubnové brzdy. Nedávno auto bylo v autorizovaném servise, protože zadek pořád brzdil, něco s lankem. Asi měsíc klid a ted tohle. Nevíte co to?

Upraveno od Standis
bohatě stačí dát problém jen do jednoho tématu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.