Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A navíc mi přestaly i varovný, takže to bude asi přerušovač.

Tak jsem vyndal přerušovač, vystříkal kontaktolem a asi 10 min šly varovný a potom opět nic. Tak to asi bude úplně v riti. Není ještě nějaký způsob, jak mu domluvit?

• o 4 týdny později...
Vloženo

Pánové, prosím o radu - nepodařilo se mi to tu najít.

Sporadicky se mi stává, že když začnu na křižovatce blikat směrovkama, tak interval blikání přestane být pravidelný, někdy je delší a pak zas najednou několikrát po sobě kratší. Je to slyšet i na relé, které jakoby zadrhne a pak naopak sepne několikrát rychle po sobě. Stává se to jen občas a klidně hned na další křižovatce to je zase v pořádku...

Vadí mi to především proto, že někdy je ten interval tak dlouhej, že by si někdo nemusel všimnout že blikám, což může být docela krtický.

Dělá to jak do prava tak do leva i na výstražný blinkry.

Vloženo (editace)

Pod tlacitkem vystraznych blinkru je prerusovac. Asi si zada vymenu. Pozor, jestli mas tazny, je jiny nez normal.

Editováno: , autor: oct
Vloženo
Pod tlacitkem vystraznych blinkru je prerusovac. Asi si zada vymenu. Pozor, jestli mas tazny, je jiny nez normal.

Myslíš tím tažný zařízení? (pak je přerušovač jinej než když tažný zařízení nemám?)

Jde ten přerušovač pod tlačítkem výstražných blinkrů vyndat bez demontáže palubní desky?

Vloženo

Cele rele jde vytahnout bez demontaze desky. Rozdil bude v zatizitelnosti kontaktu proudem, setrit se musi. Ale na to Ti zde odpovi urcite nekdo fundovanejsi, mozna i s cisly dilu.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Když zapnu blinkr na pravou i levou stranu blikne jednou, dvakrát a přestane blikat i cvakat. Mam OCT1 TDi 81kw r.v.2000 a vůbec netuším, kde se nachzází nějaký přerušovač nebo čím to vůbec může být.

Vloženo

Tipuji ji to na ten přerušovač, na Okávkách odchází docela pravidelně. Je umístěnej za tlačítkem varovných blinkrů. Vytáhnout ty výdechy a tím se vytáhne i přerušovač. Myslím, že jde taky vyndat i bez demontáže ofuků, ale to nevím jak.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím všechny, mám problém na své Octávce I, r.v.02 s tím, že když dám směrovku (jedno na jakou stranu) tak mi bliká chvílema hrozně trhaně, a když je zaplá delší dobu tak se mi také stáva (jen občas) že se blikání zcela zastaví. Po návratu páčky směrovek do pozice "O" a znovu zapnutí blikače do směru jízdy tak zas naskočí, ale zas trhaně. Nevíte někdo čím by to mohlo bejt. Díky

Vloženo

Může to být páčka nebo přerušovač. Já bych to viděl na ten přerušovač, který je umístěnej za tlačítkem varovných blinkrů. Je to docela časté u oktávek.

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Cau mam problém s blinkrama...mam octavii asi měsíc je to rv2001 a ted mi zacly zlobit...treba když ho pustim tak jednou blinkne a nic a po chvilce zase zacne blikat...nevíte cim by to mohlo být??dikec

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím, napřed se omlouvám za to, že už nse to tu možná probíralo, ale já opravdu momentálně nemám moc času.

Blikry jednou blikají, podruhé zablikají jenom 2x a potom nic. To je většinou. Můžete poradit s eventuelní opravou nebo výměnou.

Dík

Vloženo

Buď je to páčka dá se prostříknout wd - 40 nebo vadnej přerušovač. Zapni výstražný 4 a pokud jdou tak je to páčka. Výměna je sundání bágu s volanten a pár plastů. Přerušovač je za tlačítkem výstražných je to komplet.

Vloženo
Buď je to páčka dá se prostříknout wd - 40 nebo vadnej přerušovač. Zapni výstražný 4 a pokud jdou tak je to páčka. Výměna je sundání bágu s volanten a pár plastů. Přerušovač je za tlačítkem výstražných je to komplet.

Když zapnu výstražný, tak to dělaj taky. Někdy jdou, někdy třeba jenom 5x a nic. Zkusím prostříknout tu páčku.

Vloženo
Když zapnu výstražný, tak to dělaj taky. Někdy jdou, někdy třeba jenom 5x a nic. Zkusím prostříknout tu páčku.

Me to delalo taky uplne stejne vyresil to novy prerusovac na vrakacu cca 200kc

Vloženo
Zdravím, napřed se omlouvám za to, že už nse to tu možná probíralo, ale já opravdu momentálně nemám moc času.

Blikry jednou blikají, podruhé zablikají jenom 2x a potom nic. To je většinou. Můžete poradit s eventuelní opravou nebo výměnou.

Dík

No podla priznakov sa Ti lepi rele v prerusovaci, skus ako prvy vymenit ten. Packa skor sposobuje pocvakavanie ked nemas zapnute smerovky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...