travnik Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 A navíc mi přestaly i varovný, takže to bude asi přerušovač. Tak jsem vyndal přerušovač, vystříkal kontaktolem a asi 10 min šly varovný a potom opět nic. Tak to asi bude úplně v riti. Není ještě nějaký způsob, jak mu domluvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travnik Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Přerušovač za 200 z vrakáče a už to bliká jako o život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broad Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Pánové, prosím o radu - nepodařilo se mi to tu najít. Sporadicky se mi stává, že když začnu na křižovatce blikat směrovkama, tak interval blikání přestane být pravidelný, někdy je delší a pak zas najednou několikrát po sobě kratší. Je to slyšet i na relé, které jakoby zadrhne a pak naopak sepne několikrát rychle po sobě. Stává se to jen občas a klidně hned na další křižovatce to je zase v pořádku... Vadí mi to především proto, že někdy je ten interval tak dlouhej, že by si někdo nemusel všimnout že blikám, což může být docela krtický. Dělá to jak do prava tak do leva i na výstražný blinkry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Pod tlacitkem vystraznych blinkru je prerusovac. Asi si zada vymenu. Pozor, jestli mas tazny, je jiny nez normal. Editováno: 14. Listopad 2007, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broad Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Pod tlacitkem vystraznych blinkru je prerusovac. Asi si zada vymenu. Pozor, jestli mas tazny, je jiny nez normal. Myslíš tím tažný zařízení? (pak je přerušovač jinej než když tažný zařízení nemám?) Jde ten přerušovač pod tlačítkem výstražných blinkrů vyndat bez demontáže palubní desky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Cele rele jde vytahnout bez demontaze desky. Rozdil bude v zatizitelnosti kontaktu proudem, setrit se musi. Ale na to Ti zde odpovi urcite nekdo fundovanejsi, mozna i s cisly dilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Když zapnu blinkr na pravou i levou stranu blikne jednou, dvakrát a přestane blikat i cvakat. Mam OCT1 TDi 81kw r.v.2000 a vůbec netuším, kde se nachzází nějaký přerušovač nebo čím to vůbec může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Tipuji ji to na ten přerušovač, na Okávkách odchází docela pravidelně. Je umístěnej za tlačítkem varovných blinkrů. Vytáhnout ty výdechy a tím se vytáhne i přerušovač. Myslím, že jde taky vyndat i bez demontáže ofuků, ale to nevím jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Namor Rapsaj Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Stačí vydělat ten varovný trojúhelník uprostřed palubky, podním je to co hledáš. Najdi si to ve fóru, už je to tady opravdu mockrát i s návodem na demontáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Moc díky. Hned na to pujdu kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venca Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Zdravím všechny, mám problém na své Octávce I, r.v.02 s tím, že když dám směrovku (jedno na jakou stranu) tak mi bliká chvílema hrozně trhaně, a když je zaplá delší dobu tak se mi také stáva (jen občas) že se blikání zcela zastaví. Po návratu páčky směrovek do pozice "O" a znovu zapnutí blikače do směru jízdy tak zas naskočí, ale zas trhaně. Nevíte někdo čím by to mohlo bejt. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Může to být páčka nebo přerušovač. Já bych to viděl na ten přerušovač, který je umístěnej za tlačítkem varovných blinkrů. Je to docela časté u oktávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 zkusil bych tu páčku vystříkat kontaktolem... mě to pomohlo... od té doby klid... už to bude rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Ahojte dneska jsem zjistil, ze se mi sekaji varovne blinkry. Chvili bilkaji, a pak se seknou s zapnute poloze. Nevite cim by to mohlo byt??? Jo a je to 1,9 TDI r.v.99 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 přerušovač KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 JJ jednoduchá odpověď přerušovač (vlastní zkušenost ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters7 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Cau mam problém s blinkrama...mam octavii asi měsíc je to rv2001 a ted mi zacly zlobit...treba když ho pustim tak jednou blinkne a nic a po chvilce zase zacne blikat...nevíte cim by to mohlo být??dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 trošku hledat http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...hlite=%2Bblinkr nejspíše se jedná o vadný přerušovač blikaču (tlačítko varovných blikačů) nebo páčkou (v případě že jen cvaká ale neblika) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters7 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 dikec jjj sry príste už se budu koukat jestli tady je nejaké takovéhle téma:) takže by mi melo stacit koupit http://aukro.cz/item344033943_spinac_varov...mr01.html#photo ??dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Zdravím, napřed se omlouvám za to, že už nse to tu možná probíralo, ale já opravdu momentálně nemám moc času. Blikry jednou blikají, podruhé zablikají jenom 2x a potom nic. To je většinou. Můžete poradit s eventuelní opravou nebo výměnou. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Buď je to páčka dá se prostříknout wd - 40 nebo vadnej přerušovač. Zapni výstražný 4 a pokud jdou tak je to páčka. Výměna je sundání bágu s volanten a pár plastů. Přerušovač je za tlačítkem výstražných je to komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Buď je to páčka dá se prostříknout wd - 40 nebo vadnej přerušovač. Zapni výstražný 4 a pokud jdou tak je to páčka. Výměna je sundání bágu s volanten a pár plastů. Přerušovač je za tlačítkem výstražných je to komplet. Když zapnu výstražný, tak to dělaj taky. Někdy jdou, někdy třeba jenom 5x a nic. Zkusím prostříknout tu páčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kittt Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Když zapnu výstražný, tak to dělaj taky. Někdy jdou, někdy třeba jenom 5x a nic. Zkusím prostříknout tu páčku. Me to delalo taky uplne stejne vyresil to novy prerusovac na vrakacu cca 200kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Zdravím, napřed se omlouvám za to, že už nse to tu možná probíralo, ale já opravdu momentálně nemám moc času.Blikry jednou blikají, podruhé zablikají jenom 2x a potom nic. To je většinou. Můžete poradit s eventuelní opravou nebo výměnou. Dík No podla priznakov sa Ti lepi rele v prerusovaci, skus ako prvy vymenit ten. Packa skor sposobuje pocvakavanie ked nemas zapnute smerovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Je to přerušovač, taky jsem to měl. Cca dva týdny to blikalo, čím dál hůř, pak už to neblikalo vůbec až do doby, kdy jsem vyměnil přerušovač za nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.