Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak tak, titul nedělá člověka. Poslední dobou mám pracovně štěstí na blbce s tituly a řeknu Vám zlatý rozumně uvažující člověk bez titulu než naprosto nepoužitelný člověk s dvěma tituly. Ale to se zde přítomných netýká Naprostý souhlas...o tom bych mohl vyprávět hodinama...taky zkušenosti z práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak tak, titul nedělá člověka. Poslední dobou mám pracovně štěstí na blbce s tituly a řeknu Vám zlatý rozumně uvažující člověk bez titulu než naprosto nepoužitelný člověk s dvěma tituly. Ale to se zde přítomných netýká Povídej mi o tom kamaráde. Dnes a denně srážky s voly s titulem. Badyno, ty kurvo jedna, tož blagadarjů tibjá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 I ja BadyS GRATZ! Ja mam zakladku ukoncenou v 5. tride a staci to na zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Bady gratulace! A hlavně zůstaň tím fajn klukem jako jsi teď Zažil sem pár proměn po získání titulu a rozhodně to bylo k horšímu.. Ale ty seš dobrej kluk, tak to zmákneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 bo už byl čas pičo Ihle nite gombiky ...... gratulace Badyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ještě jednou díky všem kucí -_- právě se tak nějak dostávám z nočního kóma dadacek: je to Vysoká škola báňská-technická univerzita ostrava, Fakulta elektroniky a informatiky - obor elektronika a sdělovací technika zaměření na telekomunikační techniku a moc jako "lehká" že by to bylo jen za účast není Co jsme včera vzpomínali tak v prváku nás bylo 800, na bc kolem 200 a včera nás končilo 32 Dakie: ja snad myslím, že jsu normální před i po já si zase na to nějak nepotrpím, nejsem jako Přemek Podlaha z řeceptáře, kterému musej všichni říkat pane doktore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ty voe, gratulace, já mám před sebou ještě 12 dní, už po týdnu učení mi z toho hrabe a celých 12 dní v tom ještě budu ležet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Velká gratulace pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Taky připojuji gratulaci. Já šel přesně před rokem na druhou půlku státnic. Akorát teda nejsem Ing. ale "magor" Je to ale pohodička mít to za sebou co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tak jsem ve středu taky úspěšně dokončil jeden Brněnskej ústav A s těma titulovanejma debilama.... Chlapi, kreteni se najdou uuuuplně všude.... A to, že je člověk vzdělanej, neznamena, že neni kretén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) tak to je svatá pravda a člověk to v životě okusí dostkrát. Nedávno jsem potkal svoji spolužačku ze základky. Neviděli jsme se 10 let a tehdá to byla fajn holka, jenže teď coby Ing. je z ní pěkná potvora(povýšená, namyšlená...) - docela jsem čuměl Editováno: 19. Červen 2009, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Já nebudu povýšenej, slibuju ... Ještě týden, v úterý 16.6.09, v deset dopoledne, mi z toho už hrabe, já na to nemám nervy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak hodně štěstí příští týden Já už to mám po dnešku USPESNE za sebou, kua to je úúúleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak jsem ve středu taky úspěšně dokončil jeden Brněnskej ústav A s těma titulovanejma debilama.... Chlapi, kreteni se najdou uuuuplně všude.... A to, že je člověk vzdělanej, neznamena, že neni kretén A to že je někdo bez titulu taky ale ještě negarantuje, že debil není Jinak gratulace všem dalším úspěšným absolventům Já před necelým měsícem slavil 11 let od maturity a za necelý měsíc to bude 6 let od státnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tak se povedlo ... Ing. Peteres ... wow, to je úleva Teď se pomalu vrhnout na angličtinu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 gratz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Gratulace chlape s angličtinou to nepřeháněj, je potřeba to pořádně oslavit ja jsem furt v jednom kole a né a né to skončit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kua mě bolí hlava, za hoďku oběd a pak pro změnu na pivo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Me to ceka ted, uvidim, jak dlouho vydrzim oslavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 (editace) Já od 5.6. Mgr. Velká gratulace všem, co letos promovali Editováno: 5. Červenec 2009, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 (editace) ja som od 19.6. ING. Cjoctavian Gratulacie kazdemu promovanemu - zasluzime si to po tom usili a este Editováno: 5. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Za rok snad Bc. Za další 2 pak snad Ing. Za další X pak snad Ph. nebo jak se to nadává Doma jsem to řekl jasně, buď budu jen Bc. - tedy o stupeň méně než přítelkyně ( ta je Ing. ) a nebo o stupeň vyšší, což je PhD nebo Ph..aeni envím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 to by ta stvalo byt o stupen nizsie, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 to by ta stvalo byt o stupen nizsie, nie? dělám si z toho prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 (editace) Taky připojuji gratulaci. Já šel přesně před rokem na druhou půlku státnic. Akorát teda nejsem Ing. ale "magor" Je to ale pohodička mít to za sebou co? Tome, já za dva roky snad budu blbec a pak za další dva snad magor - dělám dálkově sociální pedagogiku v Ostravě (na stará kolena) Jinak všem, co dostudovali velká gratulace, každá škola stojí hodně úsilí. Editováno: 12. Červenec 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.