Přejít na obsah

Central autoalarm a problemy

tomasskodaoctavia

Doporučené příspěvky

Zdravim všechny

Mam oct.I slx

Začnu od kořenu mam tam autoalarm s DO ktery tam byl něakym slepcem montovan již dřive jsem psal ohledně immo s problemem ten vyřešen odpojenim

Ale ted mam spooustu dalšich když odemknu auto tak se vickrat ozvou mot.centralu nejvice u řidiče zadni dveře zevnitř nejdou odevřit (dětska poj. ne)

když vypnu motor opět se odemknou dveře ne vždy jen sem-tam přitom se při jizdě nezamikaji ani to neni podporovano.

když chci zamknout auto tak zamknu všechny krom řidiče musim x krat skoušet anebo uzamknout kličem

prosim o rady :help:

ja už nevim je to jak špatna hra opravim jednu věc objěvi se další tři

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jednotka komfortu na VAGu ti hlásí co?

Adresa 46

Řidicí jednotka 3B0 959 799 S

Díl: Zentral-SG Komfort V4

00849-S-kontakt na spinací zapalovaní (D)

25-10-nedefinovany stav spinace - sporadicka

00668-palubní napětí-svorka 30

07-10-signal přiliš maly-sporadicka

01330-centralni řidici jednotka komfortniho systemu (J393)

49-10-zadna komunikace-sporadicka

00928-zamykaci jednotka centralniho zamykani- strana řidiče (F220)

27-00-neverohodny signal

nemohu najit jednotku centralu mam jen u autoalarmu rele se třema kontakty ale to bude asi na dojezd oken (snad)

a kable z toho centralu jdou už jen na dveře

Odkaz ke komentáři

tak kamarade podle me nadrz s tim nema nic spolecneho kamarade. motorek je vzadu kdyz oddelas ty prave dvirka.zkus na nej pichnout 12 jestli taha.no a ten central kamarade. pokud hledas jednotku alarmu tak se to dava pod volant kdyz sundas ten plast, nebo k spolujezdci. cerna kostka s 20 kably ven.20 kablu plus minus samozřejmě.

Odkaz ke komentáři

podivam se po tyhch kablech jednotku jsem našel pod volantem černa kostka ale odpojil jsem ji a central fungoval tak nevim asi to byla jina

podivam se po kablech v jakem jsou stavu

jinak ta dodělavka myslim ten alarm na Do to je fakt na nic budu kupovat novy ale zatim musi fungovat

co ty zadni dveře

mněl jsem sundane tapce a klička jede na prazdno u centralu to nedoleha jen když zamknu tak mužu zevnitř odevřit což je opačně

ted to jdu něak poskoušet tak potom napišu jestli vše ok

Odkaz ke komentáři

odpojil jsem komfortku a projel cele vedeni co jde do dveří prohybal jsem to atd. a nasel jsem jeden dratek co byl v ohybu sveřeny a asi mněl špatny kontakt tak jsem ho znovu napojil

a je to ok

ale co s těma zadnima dveřma pačky jdou naprazdno

a ten motorek vika nadrže je ok

a ještě jsem koupil novy ale taky to nejde skoušel jsem jestli tam je štava a je pouze u spinače ale jen u osvětlení jinak je pase

kde mam hledat chybu

pojistky jsou všechny ok

Odkaz ke komentáři

Takže vyřešene

zadni dveře: vyskočene lanka opravene a vše ok

motorek vika nadrže: proud tam byl nebyl tam minus

vyřešíl jsem to znovu napojením. Od přepinače jsem kostru napojil až do zadu na motorek

podle schematu to spina -

takže není v tom problem

jinak dik všem so mi pomohly rozhybat hlavu :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...