tomasskodaoctavia Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Zdravim všechny Mam oct.I slx Začnu od kořenu mam tam autoalarm s DO ktery tam byl něakym slepcem montovan již dřive jsem psal ohledně immo s problemem ten vyřešen odpojenim Ale ted mam spooustu dalšich když odemknu auto tak se vickrat ozvou mot.centralu nejvice u řidiče zadni dveře zevnitř nejdou odevřit (dětska poj. ne) když vypnu motor opět se odemknou dveře ne vždy jen sem-tam přitom se při jizdě nezamikaji ani to neni podporovano. když chci zamknout auto tak zamknu všechny krom řidiče musim x krat skoušet anebo uzamknout kličem prosim o rady ja už nevim je to jak špatna hra opravim jednu věc objěvi se další tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) čekam na odpověd nepišu to tady abych se pochlubil ale aby mi někdo odpověděl Editováno: 7. Červen 2009, autor: tomasskodaoctavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jednotka komfortu na VAGu ti hlásí co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jednotka komfortu na VAGu ti hlásí co? Adresa 46 Řidicí jednotka 3B0 959 799 S Díl: Zentral-SG Komfort V4 00849-S-kontakt na spinací zapalovaní (D) 25-10-nedefinovany stav spinace - sporadicka 00668-palubní napětí-svorka 30 07-10-signal přiliš maly-sporadicka 01330-centralni řidici jednotka komfortniho systemu (J393) 49-10-zadna komunikace-sporadicka 00928-zamykaci jednotka centralniho zamykani- strana řidiče (F220) 27-00-neverohodny signal nemohu najit jednotku centralu mam jen u autoalarmu rele se třema kontakty ale to bude asi na dojezd oken (snad) a kable z toho centralu jdou už jen na dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 A ještě jsem zapomněl dodat že nefunguje motorek vika nadrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 komfortka je pod budíkama z toho co píšeš tam máš dodělávanej nějakej šílenej bastl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak kamarade podle me nadrz s tim nema nic spolecneho kamarade. motorek je vzadu kdyz oddelas ty prave dvirka.zkus na nej pichnout 12 jestli taha.no a ten central kamarade. pokud hledas jednotku alarmu tak se to dava pod volant kdyz sundas ten plast, nebo k spolujezdci. cerna kostka s 20 kably ven.20 kablu plus minus samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 no a co se tyce toho zamknu odemknu atd tak kable v pruchodce u ridica jestli nejsou polamane a hazou fal. signalky. ja to oddelal neblbne mi to ale ty kable uz maji popraskanou buzirku...jsou tam hodne namahane kamarade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 podivam se po tyhch kablech jednotku jsem našel pod volantem černa kostka ale odpojil jsem ji a central fungoval tak nevim asi to byla jina podivam se po kablech v jakem jsou stavu jinak ta dodělavka myslim ten alarm na Do to je fakt na nic budu kupovat novy ale zatim musi fungovat co ty zadni dveře mněl jsem sundane tapce a klička jede na prazdno u centralu to nedoleha jen když zamknu tak mužu zevnitř odevřit což je opačně ted to jdu něak poskoušet tak potom napišu jestli vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 odpojil jsem komfortku a projel cele vedeni co jde do dveří prohybal jsem to atd. a nasel jsem jeden dratek co byl v ohybu sveřeny a asi mněl špatny kontakt tak jsem ho znovu napojil a je to ok ale co s těma zadnima dveřma pačky jdou naprazdno a ten motorek vika nadrže je ok a ještě jsem koupil novy ale taky to nejde skoušel jsem jestli tam je štava a je pouze u spinače ale jen u osvětlení jinak je pase kde mam hledat chybu pojistky jsou všechny ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Takže vyřešene zadni dveře: vyskočene lanka opravene a vše ok motorek vika nadrže: proud tam byl nebyl tam minus vyřešíl jsem to znovu napojením. Od přepinače jsem kostru napojil až do zadu na motorek podle schematu to spina - takže není v tom problem jinak dik všem so mi pomohly rozhybat hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 (editace) zdravim, mam dotaz: obcas se mi bez zjevny priciny rozhouka original alarm v O1, 2003. Da se nekde zjistit proc sepnul? dik Editováno: 26. Červen 2009, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 ano, VAGem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 vag mam (pouze kkl), muzes prosim napsat kde a co hledat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 komfortka blok hodnot 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.