Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

já ho tam neměl, mam eleganci původně non-xeno, takže při dodělávání xenonů mi to čidlo přidávali. alespon to tvrdili

Čidlo na hlídání kapaliny v nádržce ostřikovačů mají jen auta s ostřikovači světlometů - mají vetší cca 5L nádržku s čidlem. Bez ostřikovačů světlometů, tram je jen 3L nádržka bez čidla. (nevím jak to je u nových MR). Hledej již se to tady dlouhosáhle řešilo

• 2 roky později...

Nějak mi přestalo fungovat čidlo hladiny v ostřikovačích, na konci zimy mi skladník místo kap.do osřik. dolil do nádobky G48, měl do ocas hned vedle sebe, barva podobná tak dolil... Další den jsem to vystříkal všechno ven, prolil několikrát teplou vodou, ale asi po měsíci mi to čidlo přestalo hlásit. Minulý týden jsem ho vyměnil, ale pořád nic. Nemá někdo zkušenost? Popř. jak to proměřit?

• 2 roky později...

Mám dotaz na nakódování hlídání hladiny vody do ostřikovačů, při nakodování budíku  kodem 5101 tzn, kontrola obložení + hladina v ostřikovačích bez kontroly přoboutání pásy , mi na maxidotu svídí hladina  vody že je málo , přitom je plno a předtím to fungovalo normálně , Poradíte někdo Díky jirka.

tak máš zřejmě špatnou kabeláž k čidlu

to je možný ale proč, nic sem nerozebíral nahavaroval, žeby zub času a někde uhnil drát, přišel jsem na to náhodou když mi cca po 3 letech došla voda do ostřikovaču  signalizace žádná  a zjistil sem že  když sem dekodoval kontrolku pásů tak sem na hladinu zapoměl ji přičíst ke kodu ...

a máš tam to čidlo na 100%?

jj mám předtím to fungovalo

• 1 měsíc později...

Zdravim, octavia r.v.11/ 2012 Elegance nesignalizuje stav nizkej hladiny vody v ostrekovacoch. Je mozne aby nemala sníac hladiny? Alebo kde je problem? Diky za radu.

ano, nemá snímač.. je možné dodatečně namontovat

snímač hladiny ostřiků je jen pokud má auto ostřikovače světlometů

• 5 měsíců později...

Zdravim vsetkych,chcem sa vas spytat ci ma aj niekto iny problem s tym ze mu na pal.pocitaci neukazuje kontrolku ze je nizka hladina vody v ostrekovaci.Nemam Maxidot ale klasicky PC.Ide o rok 2005 12mesiac,slusna vybava tak preto nechapem preco to neukazuje.Niekto mi vravel ze to neni mozno vo vybave ale ja si myslim skor opak lebo toto signalizovanie ma pomaly uz kazde auto.Dakujem za kazdu radu

Příště hledej, než založíš nové téma! Tady si to řádně prostuduj a uvidíš, že to běžná výbava není.

Niekto mi vravel ze to neni mozno vo vybave ale ja si myslim skor opak lebo toto signalizovanie ma pomaly uz kazde auto.

ten "niekto" má pravdu ;)

Jak jsem již několikrát psal, tak kontrola hladiny ostřikovačů je pouze u vozidel, která jsou vybavena ostřikovači světel a je jedno, jaký mají výbavový stupeň nebo budíky

• 6 let později...

Keby niekto zistoval, pin s kablom sa pripaja do 36 pinoveho konektora budikov na poziciu 34. 

Nadrzka ma pripravu na čidlo vlavo od motorčeka. 

IMG_20200802_210405.thumb.jpg.098d0abbebdab782378b6e474c07038b.jpg

Mám kompletne zapojené, funkčné, ale dryhykrat by som to nerobil. Dosť ťažká robota pre môj chrbát. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.