Skeeve79 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Tak už jsem měl radost, že mně polský dealer poslal zprávu, že má auto na prodejně. Po naší tel. domluvě měl poslat fakturu. Místo toho poslal email, že od 23. týdne došlo ke zvýšení cen, tudíž musí navýšit cenu i mně. Tím mně už definitivně vytočil. Po všech peripetiích ještě tohle... Zítra to zkusím řešit přímo se Škodovkou, ale jak už znám z jiných jednání, jejich laxní přístup mně v ničem nepomůže. Takže asi fakt definitivně zruším objednávku a ať si s tím autem dělají,co chtějí. Ale ve smlouvě s dealerem jsem nenašil žádnou klauzuli (i když je v polštině), že by mohli jednostranně navýšit cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 To je blbost jednou je dana smlouva na cenu a tu proste musi dodrzet...zkousi to na tebe, protoze od Skodovky to samozrejme take objednali behem dejme tomu toho tydne cos to objednaval ty. Ja bych na ne normalne kleknul, pokud si schopen se s nima bavit v polstine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Bladik: ehm ty znáš polský občanský / obchodní zákoník? Já teda ne a ani jsem se o něj nikdy nezajímal, mohou ho mít NAPROSTO JINAK VYTVOŘENÝ můj názor. Co je ve smlouvě je jedna věc, jaké mají zákony věc druhá.. Pokud si vzpomenu, zeptám se jednoho našeho profesora, co ovládá snad právo celé EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 No mam prave takovy dojem, ze pro vstup do EU bylo srovnani OZ na urcita prava EU a toto je ochrana spotrebitelu...nevim, uvidis co zjistis u profesora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 V Polsku platí cena v den prodeje.Je to tak uzákoněné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Takže má skeve vlastně smůlu a prodejce má asi skladovku navíc Skve: počkej tak měsíc co ho neprodaj a půjdou s cenou dolů i pod tebou akceptovatelnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeeve79 Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Jsem zapomněl napsat, jak to dopadlo Nakonec jsem musel na navýšení ceny přistoupit, ověřoval jsem si to přímo i ve Škodovce. Teda nemusel jsem na to přistoupit, mohl jsem od smlouvy odstoupit... No co už, když jsem čekal přes 2 měsíce na auto. Naštěstí ušetřím něco na DPH (oproti původnímu plánu), protože šel ten zlotý dolů. Ale fakt jsem měl smůlu, "uteklo" mně to asi o týden, abych spadl do MR09. Osud, na špatné zprávy jsem zvyklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 O to víc se ti bude FL OII líbit A s tím zdražením podle mě udělala škodovka krok vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeeve79 Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 To si myslím taky. Kdybych to věděl při objednání, tak bychd do O2 asi už nešel... Ale tak snad to bude stát za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Právě pro cennovou politiku Škodovky jsem jí dal sbohem a koupil Sorento. Cena Sorenta s plnou výbavu byla podstatně nižší než poptávaná 1,8 Tsi combi LK a prodejce v Bavorsku dodržel vše do puntíku. Takže naprostá spokojenost. Jinak jsem s autem nadmíru spokojenej, protože jezdím nezi 8-9 litry nafty a to mám permanentní 4x4 a váhu 2,2 tuny. V posledních dnech oceňuju taky jeho vlastnosti na mokrých a zablácených silnicích. Takovou jistotu v mé staré OI 1,8T nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeeve79 Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Jenomže já nenašel odpovídající auto, které by bylo za rozumnou cenu, s rozumnou výbavou a taky se mně líbilo... za podobné peníze. Sám jsem byl překvapen, že O2 vyšla tak dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Jestli to není tajné tak napiš co je to za auto (výbava) a kolik stálo ať můžeme porovnávat. Jinak mě němci cenu dodrželi a všechno včetně přihlášení klaplo tak až jsem se divil, klidně bych si to zopakoval. Začátkem roku 2008 jsem nákupem v zahraničí ušetřil cca 150.000 oproti ofic. cenám u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeeve79 Vloženo 25. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (editace) Tajemství to určitě není :-) Škoda Octavia Elegance 1.8 TSI za 430 tisíc vč. české DPH. Oproti české eleganci mají něco navíc (multifunkční volant, přední parkovací senzory, 16" litá kola, zadní stěrač, ostřikovače světel) a něco míň (vyhřívané sedačky). Edit rozdílnosti výbav. Editováno: 25. Červen 2009, autor: Skeeve79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (editace) Tak to je parádní cena. Je smutné že si česká auta musíme kupovat v zahraničí. Editováno: 25. Červen 2009, autor: melman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.