Přejít na obsah

OII

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem OII

  1. Řeším stejný problém na OIII FL, již dvě neúspěšné reklamace (vyměněn plovák, vyměněn přístrojový štít). Budu reklamovat potřetí, tak se uvidí.
  2. V Polsku platí cena v den prodeje.Je to tak uzákoněné.
  3. Taky bych rád udělal "tuning". Co říkáte na tyhle?
  4. OII

    Opotřebení brzd

    Dík za reakce.Už jsem to také zjistil, že je to stav nové destičky.Slouží to jako indikátor opotřebení.Když se to srovná tak jsou opotřebené. Ale vyplašilo mě to.
  5. OII

    Opotřebení brzd

    Dneska jsem se díval na přední brzdové obložení a zjistil jsem, že obložení je sjeté šikmo. Je to normální? Najeto 21 000 km vcelku normálním ježděním. Když jsem se díval u kolegy se stejnými + - km, tak to vypadalo stejně.
  6. A co použít tohle, nebo něco podobného. http://www.stualarm.cz/produkt/s120-song-v...i-antena-am-fm/
  7. OII

    Létající OII

    http://www.novinky.cz/clanek/159640-video-...se-kostela.html
  8. Také přihodím svou trošku do mlýna.Šest let jsem jezdil služební OI s motorem 1,6. S naprostou spokojeností jsem nalítal 350 000 km a nikdy jsem nepociťoval méněcenost na dálnici (jedině někdy ve čtyřech lidech a přeplněném kufru). S motorem jsem byl natolik spokojen, že jsem si OII s 1,6 koupil domů.Nové služební mám OII 1,9, takže můžu srovnávat. Akcelerace dle mého mínění je prozatím u 1,9 malinko větší, ale zvuková hladina je vysoko. To 1,6 při akceraci není tolik slyšet, proto vzniká dojem že to nejede. Ale koncové rychlosti jsou naprosto stejné. A to svou 1,6 nemám ještě pořádně zajetou. Jediný výrazný rozdíl je spotřeba ve prospěch 1,9 ( z 1,9 ujedu na nádrž 870 km s 1,6 tak 740). Ale když se vrátí ze služební cesty a sednu do svojí 1,6, tak si myslím že to auto nemá motor - prostě balzám na uši.
  9. Kdo umí a byl by ochoten namontovat zadní parkovák na OII v okolí Ostravy? Už se neozývejte, je namontován.
  10. I já to zkusil změřit na dálnici a při 130 mi to ukazovalo přesně 4000 ot. Tak kde je pravda?
  11. Proto že se mi originální 16" žádné nelíbí.To už si rovnou můžu nechat originální 15". A 17" nechci, proto že často jezdím na chatu a tam by asi nepřežily na těch kamenitých cestách.
  12. O rozměr nejde, jde o "dizajn", ale jsou to všechno 16"
  13. A pomůžete vybrat má nová kola?
  14. Jó, máš pravdu, jsou i v 17".Přehlíd jsem to.
  15. Asi takto (ale jsou jen v 19")
  16. Šest let jsem jezdil z OI bez zadního stěrače a hodně mi to vadilo. Teď jezdím v OII se zadním stěračem, a jsem spokojen.Je to dobrý pomocník.
  17. OII

    A o tomhle víte?

    Úplný popis máš na 1.straně tématu 1.příspěvek. A tady na doplnění.
  18. Samostatné víko se nedodává jen celý panel s víkem (č.dílu 1Z5867427L1BS)
  19. OII

    Dovoz auta z EU

    Zkus si přečíst tohle: http://auto.idnes.cz/dovezte-si-nove-auto-...54_automoto_fdv
  20. Já kupoval zimáky na www.pneunet.cz - levnější jsem nikde nenašel
  21. to triplseven, jirkaK, Luke288 Dík za Vaše názory. Do větších kol než 16" nechci jít.Nechci zas z toho auta dělat nějakej "závoďák", chci jen lehce upravit sériový dyzajn. Už nejsem nejmladší, tak že super parádičky nechám těm mladým.
  22. Je jaro, tak že bych rád taky vylepšil svoje autíčko.Rád bych vyměnil originální Alu za nejaké hezčí.Mám auto v antracitu, tak že jsem si vybral tyto kola a chtěl bych znát Váš názor. Jsou to kola od firmy Kosei, typ ZURICH, 7x16, ET38 - střed je v antracitu a lemy leštěné.Myslím si, že by mohly k mému auto pasovat.
  23. ale je originál vyrobena jako 5W, aspoň to tam píšou
×
×
  • Vytvořit nový...