franclik Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 (editace) Čau nevíte náhodou na kolik mě přibližně výjde toto : 1. výměna oleje - olej , filtr .. 2. výměna vzduchového filtru 3. výměna brzdové kapaliny - ABS 4. výměna odlučovače oleje vše originál škoda ale bez práce ? Fabia 1,4 74 kW 2002 Díky Editováno: 20. Červen 2009, autor: franclik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Tak asi je dobrý napsat jaký auto,motor, u tý brzdovky jestli je to s ABS nebo bez. Jen nevím,co je odlučovač oleje,neslyšel jsem,že by se někdy něco takové montovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Což takhke trochu googlit? Na netu je toho hafo, tak si pohledej ceny. Zas takove fajne tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franclik Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 (editace) Díky za tvojí odpověď. Velice mi ta tvoje rada pomohla. Jasně že jsem se nejprve díval na netu jak co asi stojí . U spousty věcí to je jasné. Co se týče odlučovače oleje pro Fabii tak toho na netu zrovna moc není . Např: jeden odkaz cena 760.- druhý cena 2500.- oboje originál škoda ale rozdíl v cenách 1740.- kč - což je dost. Proto jsem zde vznesl svůj dotaz . Aby mi poradil někdo kdo ví na kolik by mě to asi realně vyšlo. Takže mi příště prosím tě neraď Editováno: 20. Červen 2009, autor: Woody Necituj předchozí příspěvky, porušuješ pravidlo č. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Odlučovač oleje - co to je to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 a proč to vše musí být originál škoda? Filtry (olejový i vzduchový) bych koupil MANN, budou lepší a levnější a olej si kup někde na netu a vyjde tě na polovinu co ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franclik Vloženo 20. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Jde o to že mám možnost mít to přímo v škoda servisu a platit to bez práce. Tak by mě zajímalo kolik to v origo škoda servisu stojí , protože člověk co mi to nabízí si za to řekl docela dost. Chtěl jsem vědět na kolik to přibližně vyjde abych to mohl porovnat. Nechce se mi obcházet servisy a vyptávat se. Co jsem se díva na netu tak jsem se z cenou dostal asi na půlku toho co si řekl on. Jde mi teď o to jestli se mě snaží obrat nebo ne. Dávám si k němu auto už dlouho a vždy bylo vše v naprostém pořádku a vyšlo to o hodně levněji . Tak se mi to teď nezdá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Čau nevíte náhodou na kolik mě přibližně výjde toto : 1. výměna oleje - olej , filtr .. 200,-Kč 2. výměna vzduchového filtru..519,- (Filtron 200,-) 3. výměna brzdové kapaliny - ABS ...120,-Kč 4. výměna odlučovače oleje ...2700,-Kč vše originál škoda ale bez práce ? Fabia 1,4 74 kW 2002 Díky Co jsi napsal tak cena dílů a náplní je cca 3550,- Kč + cena oleje (záleží jaký používáš)....nejvyšší položka je odlučovač oleje - 2700,-Kč. Jen nechápu dvě věci: 1. proč se ptáš na origo náplně škoda, když tam stejně všecky servisy nelijou to samý (kupoval bych značkový, ale cenově přijatelný) a za 2. vůbec tenhle dotaz bez urážky, vždyť si sám můžeš najít v cenníku kolik co stojí PS: je jasný že cena dílů a náplní bude na internetových šopech úúúúúplně na jiný hodnotě, než cena v autorizovaným servisu = je hezký že za práci nic nedáš, když za díly a náplně dáš 2x tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ono se to dá vyřešit i tak, že pošleš seznam dílu do servisu mejlem a oni ti odpoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franclik Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.