Červenec 18, 200916 r Taky jsem dom, co to je za poharek? Pohárek za nejpočetnější klub. Taky už jsem doma. Díky za přijetí, bylo to super a těším se další.
Červenec 19, 200916 r velké díky Sejdovi,bylo to moc příjemné setkání,a určitě kdyby Sejda mohl,k masu by přibalil i to hezké počasí bylo to super vás zase vidět a poznat další......díky Sejido Dave
Červenec 19, 200916 r Tak já dorazil o půlnoci, tak jsem už napsal - počkali jsme si s Acem, Sejdou a Vickem na noční tuning a trabi s karavanem byl prostě bezkonkurenční Bylo to good - jdu se vrhnout na fotky a pak na manželku
Červenec 19, 200916 r Bylo to super lidičky, už se těším na další a snad vyjde i to počasí. Hlavně že máme i ten pohár
Červenec 19, 200916 r Divný, že na fotkách nikde nejsem já ...jak je to jenom možný??? Jamile to zpracuju, také sem přihodím fotečky...ještě dnes. a Lucky please...pokud ti to vyjde, dva kousky samolepky stříbrné /chrom/ superb clubu...moc díky Upraveno Červenec 19, 200916 r od Clint
Červenec 19, 200916 r Je super, že dnes svítí sluníčko už od rána taková maličkost nás nemůže rozházet - aspoň uschnou ty boty
Červenec 19, 200916 r ahoj bando, tak jsem zastavil presne pred domem v 0:00 , jinak sraz byl superB a jeste jednou dekuju Sejdovi....! jen to pocasi! takze priste nekde na morave do sklipka! jinak sem prosim nahazejte fotky.... ja jsem taky hodim co jsem nafotil.
Červenec 19, 200916 r Pocasi bylo fakt na hoven :-/ tak snad priste . Koncem srpna by to bylo idealni
Červenec 19, 200916 r ahoj.už su taky konečně zaregistrovaná,tak můžu napsat, že sraz byl super"b"...s počasím nic nešlo udělat,ale co...však příště u nás a tady pršet určitě nebude
Červenec 19, 200916 r Ahoj lidičkové.Tak jsme dnes v 19hod.dorazili domů i my s Jančou.Supík má za sebou 1040km.Bylo to skvělé a hlavně ta účast supů.Kéž by to tak vydrželo i nadále¨.Velký dík patří Sejdovi za sraz a speciální dík za vřelé přijetí u něj na chatě.Jiříku děkujeme moc a jsem tvůj velký dlužník.Jsem rád,že znám tak báješného člověka jako jsi ty
Červenec 19, 200916 r ahoj.už su taky konečně zaregistrovaná,tak můžu napsat, že sraz byl super"b"...s počasím nic nešlo udělat,ale co...však příště u nás a tady pršet určitě nebude a ty jsi která ?
Červenec 19, 200916 r přihodím taky nějaký foto - i pro ty, co všečer už nebyli... PS: U ty fotky z interieru bych nevěřil jak rád to využiju v červenci Upraveno Červenec 19, 200916 r od Petik
Červenec 19, 200916 r Tak tady je pár foteček, jak jsem slíbil hoši...ta třetí je tedy hodně zamilovaná : Upraveno Červenec 19, 200916 r od Clint
Červenec 19, 200916 r I já bych chtěl poděkovat Jirkovi za zorganizování setkání tolika lidiček a doufám, že pohárek za kluby najde někde u Sejdů čestné místečko. Už se těším, až ho na podzimním SKODAHOUMÁCKÉM srazu naplníme šampíčkem.
Červenec 19, 200916 r Tak tady je pár foteček, jak jsem slíbil hoši...ta třetí je tedy hodně zamilovaná : sluší nám to s Jirkou jo?
Červenec 20, 200916 r Zdravím Superbáky a spol , srázek byl super. Rád jsem Vás poznal a dávám nějaké to foto. Teším se na další srázek Upraveno Červenec 20, 200916 r od Ilja
Červenec 20, 200916 r No chlapi nazdar, ze ja vol som si tam nikde nedal Plzen ?. To ze som bol v Plzni a nedal som si plzen pivo, to si budem vycitat . Ach jaaaj, to si budem vycitat. Ale inac super. Vcera ked som vyrazal z Plasoch este aj defekt som chytil, este ze som mal full rezervu na plechaci. Takze idem menit gumy a kupovat druhe disky, objednane su MAM 8. Upraveno Červenec 20, 200916 r od Laam
Červenec 20, 200916 r Ahojky, tak konečně jsem se dostala k PC. Musím říct i , že za nepříznivého počasí byl sraz super. Ráda jsem poznala zbytek Superbáků co jsem ještě neznala a těším se na další sraz. Pokusíme se vymyslet něco tady na Moravě. Vinný sklípëk si myslí¨m, že by nebyl na škodu. Jinak chci moc pooděkovat Jiříkovi za ubytování, moc si toho vážím. Jinak Iljovi všechno nejlepší k dnešnímu svátku
Červenec 20, 200916 r to byl omyl.... s jidlem tam byl porad PTiCA Vždyť chudák drží bodovou dietu tak se nediv. Jinak zítra bude článek a fotky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.