quicksilver Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 A nemáte někdo kontakt na někoho, kdy by mi auto v takové, nebo poobně výbavě prodal za cenu kolem 250.000,-Kč??Bral bych jí hned. já bych řekl, že ta cena je naprosto v pohodě... Teda jestli se těm km dá věřit. Není ta cena sice nijak super nízká, ale myslím že je to běžná cena těchto vozů. Minulý týden jsem byl pojišťovat svoje a paní mi řekla, že odhadní cena podle tabulek je 340T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milin Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 (editace) Před týdnem jsem kupoval octavku a vím že ročník 03 v max.výbavě za 250000kč je totální nesmysl.Jestli jsem takovou našel tak to byla soc. výbava a nebo špatně opravená zbořenina.A to jezdím po celé ČR a nikde jsem nic pěkného za 250000kč nenašel.Měl jsem štěstí že kamarád zrovna prodával svoji octávku.Jestli znáš minulost tak bych ji bral Editováno: 26. Červen 2007, autor: Milin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Před týdnem jsem kupoval octavku a vím že ročník 03 v max.výbavě za 250000kč je totální nesmysl.Jestli jsem takovou našel tak to byla soc. výbava a nebo špatně opravená zbořenina.A to jezdím po celé ČR a nikde jsem nic pěkného za 250000kč nenašel.Měl jsem štěstí že kamarád zrovna prodával svoji octávku.Jestli znáš minulost tak bych ji bral Přesně tak, je to blbost, za 250 se sehnat nedá, a když, tak ve strašným stavu, s téměř 100% šancí stažených km. Objel jsem loni asi 10 bazarů v čechách a 15 v německu, nakonec jsem našel v německu to co jsem hledal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 2 měsíce sháním s bratrem koktu a za 230 litrů kloudný auto ani boha pokud se naskytne ta cena, tak to je po bouračce a bůh ví co ještě min tejden jsme jeli na inzerát: 1,9 tdi elegance, 2003, cca 80 tis km, serviska, první majitelka, mazlík v rodině a nebouraný cena cca 240 tis přijedem tam, dle TP 2002, firemní auto z prahy, serviska žádná, evidentně odmotáno nebo řidič měl rukavice se smirkem, nic moc slícovaný po opravě bouračky a o víkendu, 2002 se serviskou, nebouráno dovoz IT, 80 tis km, a zase hovno, v servisce při 80 000km jedno razítko (pravda servisku to ale mělo), oba nárazníky se po špatným olakování loupaj a neseděj jak maj no nasranej jsem byl jak sviňa a nám by stačila obyč kokta do 100 000km, tdi, s klimou,ale cena na trhu jsou kolem 270 000,- kč jinak ani hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara.k Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Zdravím proraďte mi někdo jakou octavii kombi koupit:1,9TDi anebo 1,6benzín a předělat to na plyn.Potřebuji to na práci a za měsíc najezdím asi 5tis KM předem děkuji za ochotu.Myslel jsem na modelový rok 2002..předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Zdravím proraďte mi někdo jakou octavii kombi koupit:1,9TDi anebo 1,6benzín a předělat to na plyn.Potřebuji to na práci a za měsíc najezdím asi 5tis KMpředem děkuji za ochotu.Myslel jsem na modelový rok 2002..předem děkuji No já ti spíš doporučím benzin, chceš kombika nebo hačbak? jinak podle mě je 1,6 slabí motor, já mám 2,0 na plyn a spokojenost ale pokud máš přísun nafty tak sháněj naftáka. Píšeš že najezdíš 5tiskm, hm to je dost tak bych já osobně šel do plynu!!!! za pul roku máš investici do plynu spátky!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Při takovým nájezdu bych šel určitě do nafty, jsou to držáky a jedou za pár litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 nafta, na plyn se vyser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 No naftu zrovna nemusím ,ale při takovým nájezdu je to rozumný a na plyn se opravdu vyser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 No 5tis km se mi zdá Maro nějak moc já bych řek něco kolem 3tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Zdravím proraďte mi někdo jakou octavii kombi koupit:1,9TDi anebo 1,6benzín a předělat to na plyn.Potřebuji to na práci a za měsíc najezdím asi 5tis KMpředem děkuji za ochotu.Myslel jsem na modelový rok 2002..předem děkuji Jestli se rozhoduješ mezi těmahle motorama tak rozhodně naftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Ja bych na vetsi pocet ujetych km bral naftaka. Benzin pro nejake couracky co mam ja - najezdim asi 18000km za rok tak 100konovka me staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Ikdyz pri tankovani citim natural,tak jdi rozhodne jak kluci rikaj do nafty....Spotreba a kroutak nezklame, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 mam naftu a nešel bych do ničeho jinýho spotřeba do 5 litrů a to jezdím každý den couračky 10 km do práce a odpo z práce 1.6 benzín je na Oktu dost slabý silnější motory jako např. výborný motor 1,8 T si zase vezmou dost benzínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 mam naftu a nešel bych do ničeho jinýhospotřeba do 5 litrů a to jezdím každý den couračky 10 km do práce a odpo z práce 1.6 benzín je na Oktu dost slabý silnější motory jako např. výborný motor 1,8 T si zase vezmou dost benzínu No 1,6 určitě není slabím motorem to možná 55kw,ale o té se tu nejedná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 mam naftu a nešel bych do ničeho jinýhospotřeba do 5 litrů a to jezdím každý den couračky 10 km do práce a odpo z práce 1.6 benzín je na Oktu dost slabý silnější motory jako např. výborný motor 1,8 T si zase vezmou dost benzínu No 1,6 určitě není slabím motorem to možná 55kw,ale o té se tu nejedná Ta moje, ac bez chipu, se mi slaba nezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 mam naftu a nešel bych do ničeho jinýhospotřeba do 5 litrů a to jezdím každý den couračky 10 km do práce a odpo z práce 1.6 benzín je na Oktu dost slabý silnější motory jako např. výborný motor 1,8 T si zase vezmou dost benzínu no dost benzinu, kdyz jezdim normalne, to znamena predpisove, tak se v pohode dostanu na 7 - 7,5 litru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara.k Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 zdravím ,tak už jsem koupil,naftu1,9TDi,rok 2003. poraďte mi někdo kde udělat rozvody a olej,ve Zlínském kraji dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara.k Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 a co vinklec na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Gratulace!!! Ať slouží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Taky gratuluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 1.6 benzín je na Oktu dost slabýsilnější motory jako např. výborný motor 1,8 T si zase vezmou dost benzínu Stav se, te svezu co budes rikat... To rikaji vzdy lidi, co to videji v tabulkach. V tom pripade je slaba i 1.9TDI pro oktu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 (editace) Tak opráším tohle téma a přihodim fotky, jak vypadají ty nalakovaný ochraný lišty na náraznících. Teď jen nevím pořád co s těma bočníma. Na 100% je tam necham. Jen jestli v laku nebo bez... Editováno: 8. Srpen 2007, autor: Plecháč Tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 No tak ty lištyx bych dal taky na 100pro do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) Ty prdo - a ja ty listy tam chtel koupit a nalepit protoze tam nejak chybej - treba kdyz jsem jel k hypermarketu tak vedle nas po zaparkovani stalo nejake auto a ja v poho rikal neboj mas listy tak vklidu otevri ale davej i tak pozor a pak najednou mrkam ze vastne nase fabca zadny listy nema Jsem si hned rekl ze je co nejdriv kouopim nebo nam nebo ja nekomu jeste neco omylem odru Editováno: 9. Srpen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.