Peterer Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Díky za tipy, budu se jimi řídit. Tady je odkaz na recenze majitelů na svá vozidla: http://www.autorecenze.cz/car_list.asp?id=...o=Škoda-OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alpaka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 co říkáte na cenu 200.000,- za r.v. 2003 s necelýma 100tkm? Jen nevím, jestli to je 77 nebo 81 kW. Mně se ta cena docela líbí. Je to prej se serviskou, koupeno v CZ. Jestli to je 81ka, tak mně to asi bude hodně lákat. Ještě bych měl časem vědět víc. Volal mi kámoš jestli ňákou nechci, je to z konkurzu. Tak to auto nepochybně bylo bourané Za tuto cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 (editace) dobrych jetych oktavek je jak safranu. ale zajima me jak je to s tou barvou oleje. jak ji poznam? vzdyt vevnitr je tma a neni nic videt, tak jak pri bezne prohlidce poznam, jakou ma olej barvu. Editováno: 25. Červenec 2006, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 co říkáte na cenu 200.000,- za r.v. 2003 s necelýma 100tkm? Jen nevím, jestli to je 77 nebo 81 kW. Mně se ta cena docela líbí. Je to prej se serviskou, koupeno v CZ. Jestli to je 81ka, tak mně to asi bude hodně lákat. Ještě bych měl časem vědět víc. Volal mi kámoš jestli ňákou nechci, je to z konkurzu. to je podezrela cena na 2003.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 co říkáte na cenu 200.000,- za r.v. 2003 s necelýma 100tkm? Jen nevím, jestli to je 77 nebo 81 kW. Mně se ta cena docela líbí. Je to prej se serviskou, koupeno v CZ. Jestli to je 81ka, tak mně to asi bude hodně lákat. Ještě bych měl časem vědět víc. Volal mi kámoš jestli ňákou nechci, je to z konkurzu. Cena to zase tak podezrele nizka neni, pokud mate zname treba u exekucni f. da se lecos, kamos me uz o tehlech praktikach taky lecco rikal, jeho tata takhle sehnal 03 Eleganci 96kW TDi 96tiskm. za 250tis,- ...staci jen pokud se vhodne zalozi slozka do supliku a neprihlasi se vyssi nabidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 co říkáte na cenu 200.000,- za r.v. 2003 s necelýma 100tkm? Jen nevím, jestli to je 77 nebo 81 kW. Mně se ta cena docela líbí. Je to prej se serviskou, koupeno v CZ. Jestli to je 81ka, tak mně to asi bude hodně lákat. Ještě bych měl časem vědět víc. Volal mi kámoš jestli ňákou nechci, je to z konkurzu. Tak to auto nepochybně bylo bourané Za tuto cenu... nebylo. A má jich bejt k mání 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 co říkáte na cenu 200.000,- za r.v. 2003 s necelýma 100tkm? Jen nevím, jestli to je 77 nebo 81 kW. Mně se ta cena docela líbí. Je to prej se serviskou, koupeno v CZ. Jestli to je 81ka, tak mně to asi bude hodně lákat. Ještě bych měl časem vědět víc. Volal mi kámoš jestli ňákou nechci, je to z konkurzu. Tak to auto nepochybně bylo bourané Za tuto cenu... nebylo. A má jich bejt k mání 8. Tak hod naky lepsi info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 250.000,- za 2000 pri 160tkm, to je fakt balik penez. Pockej si do podzimu, cenu pujdou dolu, alespon to tak bylo v loni. A o kolik asi to půjde dolů ? Plné bazary jsou už dávno a často tam stojí stejné auta dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Ceny podle me moc dolu nepujdou, to uz by sly ted v dobe dovolenych, kdyz se tolik neprodava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Myslim, ze po sezone to vzdy spadne nekam nize... Ale na 2. stranu CESKY KARY jsou celkem stale stejne... Ne uplne, ale drzi se nejvice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe30 Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 ahoj, mám dotaz. našel jsem tenhle inzerát, co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Ze tam na zacatku chybi jednicka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 divná cena.Zavolej tam a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 A když budeš rychlej tak ti sleví na 80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 To je zadara.Divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rradikk Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Ahoj jsem tu poprvé a chtěl bych slyšet váš názor.Chci ci koupit škodu Octavia rok 1999 1.9TDI nejspíš asi 66kW.Jsou s tímto vozem nějaké problémy?Ptám se vás protože určitě má někdo z váš zkušenosti s touto Octavii.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 S tim olejem mne to taky zajima. Co jsem si vsiml, u dieselu je olej cerny temer okamzite po vymene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Jak jednoduše poznám zaplavené, bourané auto? Je velký rozdíl teploty uvnitř vozu podle barvy, např. světle šedá a tmavo šedá metalíza ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peme Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Rozdíl je určitě ale u světle šedé nebo tmavě šedé to asi nebude tak horký.A jak poznáš bourané nebo zaplavené auto záleží na tom kdo a jak ho opravil kolikrát to i nepoznáš protože to nepoznají někdy i v ator.servise.U bouračky jsou hl.znakem originál spoje (body) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alpaka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Jak jednoduše poznám zaplavené, bourané auto?Je velký rozdíl teploty uvnitř vozu podle barvy, např. světle šedá a tmavo šedá metalíza ? Jestli je auto bourané můžeš hlavně poznat, jak jsou namontovány přední a zadní spoiler... Pokud je mezi spoji nějaká nerovnoměrná nebo velká spára, tak ten spoiler někdo musel měnit... Taky můžeš otevřít kufr a podívat se až úplně na dno (jak je rezerva apod) jestli tam není pokroucený plech... To je asi tak všecko co proto můžeš udělat. jinak si ještě zažádej o zkušební jízdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hlavne si dát pozor jestli auto neni nějaká zbastlenina a slepenina jinak vše se potom dá pořešit........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Oplatí se mi motor 1,9TDi oproti 1,8T, když najezdím tak 20.000 km za rok ? Jaký je rozdíl spotřeby a ostatních provozních nákladů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak jak to dopadlo ? Jaká je tedy skutečná cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Bud tam chbi jednicka u ceny, nebo ma tacho 311km : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomášek81 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Pánové toto téma už hledám pěkně dlouho a doufám že mi pomůžete. Chci koupi Octavku kombi, 1,6 74-75 kw, r.v.2001. Na co si mám dát pozor. Našel jsem pár typů na Tipcarsu. Cena se pohybuje kolem 200 tis , km kolem 100tis s klimou, abs, 2x airbac, el.okna, el.zrcátka, posilovač,palubní poč. atd. Jak se zjistí pravost km? Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.