Publikováno Březen 30, 200619 r Dnes jsem měl sundanou přihrádku u spolujezdce a našel jsem tam tenhle konektor.. Netušíte naco tam je??,
Březen 30, 200619 r to bude konektor na podsvetleni prihradky. predpokladam, ze je vyvedenej jakoby ze stredoveho panelu. kolik tam vede kabelu? na fotce je to spatne videt.
Březen 30, 200619 r ty vogo.. jeste aby to byl airbagos... ale ten ma jine uchyceni... Ted jsem prolejzal ETOS - svazek pro interier, ale nemuzu na to prijit co by to mohlo byt...
Březen 30, 200619 r No já bych řekl že to je příprava na telefon origo a měl bys mýt okolo i anténu na HF. Je to čtyř pinový konektor a sou osazený tři kabely kostra, podsvícení a ještě jeden??
Březen 30, 200619 r Autor Asi to bude ono,myslíte,že tam je stálý napájení??Že bych to vyvedl na světlo do odkládací skřínky..
Duben 1, 200619 r Zrovna dnseka jsem dával přístrojovku dohromadz a taky jsem tam našel nějakej konektor. Všechno jsem vyzkoušel a vše fungovalo, tak jsem to neřešil. Ale jak to tady čtu tak to bude od starý HF sady. Dík za info. Hned se mi bude o něco líp spát.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.