Publikováno Červen 28, 200916 r Ahoj koupil jsem octavii 1,9tdi 81kw r.v. 11/1999. Po připojení na VAG ukázala chybu 18027. Tak jsem objednal relé žhavení. Kupoval jsem ho u auto kelly a má 4vývody. Na pozici č.4 na panelu relé,kde by mělo být je ,ale 6ti vývodové relé nějaký podivný asi ani né z vw.Po jejich výměně sice chyba zmizela,ale studené startování je problém,dá se spíše říci ,že to nestartuje.Musím ho dlouho točit. Když jsem to původní rozdělal,byl tam malý plošňák se švábem. A relé s číslem 109 je v tom doplňkovým panelu,myslím na pozici 12. Jo a na tom ,,relé" je něco jako XXX 899 102,BA,XXXBB-5(nebo6)M092.Jde to blbě přečíst. Tak kdyby někdo věděl co je správně byl bych vděčný.děkuji
Červen 28, 200916 r Autor Ty chci samozřejmě vyměnit tak jako tak,ale který relé tam správně patří? to něco co mám 6vývodů nebo to nový co má 4? Upraveno Červen 28, 200916 r od skodik
Červen 28, 200916 r 18027- je vadne rele zhavenia treba ho vymenit- pozicia 4 v boxe na relatka hned nad kontaktmi 87F/Diesel
Červen 28, 200916 r Autor to by sedělo,ale to co tam bylo to cosi má 6vývodů a to co jsem koupil má 4,který tam patří? To 4 vývodový mi prodali jako relé žhavení,to původní vypadá jako by ani nebylo z koncernu....
Červen 28, 200916 r Hod foto. Ked povodne rele ma 6 vyvodou a NOVE len 4 vyvody tak to rele urcite nie je to iste Alebo sa mylim???
Červen 28, 200916 r Autor to co jsem koupil je tohle http://www.skodashop.cz/produkty/octavia/o...i-vybaveni.html a to co mám v autě je tohle
Červen 28, 200916 r Trochu mimo tych rele ale k tym startom. Co teraz v lete mas problem so studenym startom? Ved neni zima. Podla DP ani nezapina zhavenie ak je nad 5 st.celzia. Tak neviem. Ja konkretne sadnem,otocim klucom a startujem. Kontrolka ledva preblikne,ani necakam. nemam na co cakat. A start nikdy nejde viac ako na brnk.
Červen 28, 200916 r Autor kontrolka mi svítí tak 1-2s pak zhasne. Když je tam to ,,šedý" relé tak skoro nechce chytit tzn. točím docela dlouho. Na VAGU bez chyby. Dám tam to černý a lepší start ne na brnk,ale lepší.Jenže chyba na VAGU. Ještě koupím žhaviče, je možný,že jsou na kaši ,auto mám týden....
Červen 29, 200916 r kontrolka mi svítí tak 1-2s pak zhasne. Když je tam to ,,šedý" relé tak skoro nechce chytit tzn. točím docela dlouho. Na VAGU bez chyby. Dám tam to černý a lepší start ne na brnk,ale lepší.Jenže chyba na VAGU. Ještě koupím žhaviče, je možný,že jsou na kaši ,auto mám týden.... Žhaviče teď neee . Žhaví až pod 5stupňů celsia. Jinak žhaviče změříš ohmmetrem bez demontáže z motoru. Tam bude chyba v elekrice spíš relé 109 A potom studený start ovlivňuje špatně nastavený základní předvstřik. Měří se VAGem.
Červen 29, 200916 r Autor Žhaviče teď neee . Žhaví až pod 5stupňů celsia. Jinak žhaviče změříš ohmmetrem bez demontáže z motoru.Tam bude chyba v elekrice spíš relé 109 A potom studený start ovlivňuje špatně nastavený základní předvstřik. Měří se VAGem. nemyslím,že je to relém 109. Mám dvě rozdílný relé a nevím který je to správný.viz výše .Vag není problém,kouknu na to.Kdyby jsi byl tak hodný a kouknul kolik nožek má tvoje relé žhavení tj na 4pozici myslím č.103 moc by mi to pomohlo.Pak bych věděl který z těch dvou tam patří a byl bych pak zase o kus dál. Upraveno Červen 29, 200916 r od skodik
Říjen 5, 200915 r ja koupil jako relé žhavení toto: (edit:je to vubec rele 109 nebo 103?ktere je ktere?som z toho volaky zmeteny ) Upraveno Říjen 5, 200915 r od ladinek90
Říjen 8, 200915 r .zdravim. poradi mi niekto kto ma sdi fabiu ci mu vypina cvaknutim palivove cerpadlo?????? mne bzuci stale........ aj 7 min... viac som radsej ani neskusal......... nabehane 50000km.. a to iste..ziaden problem.... ale nejak sa mi to nezda....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.