Leden 12, 201114 r Tak mam objednano SII 1.8 4x4 Elegance cenikova cena 970 000 v CR vc.DPH vc. priplatkove vybavy a dostzanu to za 700 000,- je to ale dovoz z EU, tak aspon vidite jaky jsou na tom marze v CR
Leden 13, 201114 r tak v ČR by ses také dostal hodně pod ceníkovou cenu, ale podle mě tak max na 800tis. Za 700tis je to velmi dobrá cena
Leden 13, 201114 r To je pravda ale zadny autosalon my po poptavkach nenabidl skoro 280 000 rozdil, samozrejme je tam navic polozka dovoz ale i tak je to furt vyhodny.
Leden 20, 201114 r Nic moc prave kolem 10% nekde vic trosku nekde min, ale zase jsem to nelamal pres koleno se smlouvanim kdyz nasel SII v zahrnaici skoro o 28% levneji novyho
Duben 1, 201114 r SII ceníková cena 1 060 000,- referenční vůz v plné výbavě 7 měsíců starý, najeto 23000 km cena 620 000,-. nový se nevyplatí Upraveno Prosinec 6, 201113 r od mirda646
Duben 24, 201114 r Tak SII uz na me ceka na vyzvednuti v autosalonu, nechce se mi pro ni trmacet 1500km tak ta posilam firmu ktera by mi to mela dovezt, Cenikova cena 1.050.000,- cca Celkove naklady pro me vc dopravy by mely byt 600 bez DPH coz si myslim ze je hodne slusny za novy vuz dle vybavy na prani, nechtel jsem o 60 000 levnejsi refenrentskej a jetej Tak sand jen dorazi v pohode preci jen je to flak cesty.
Září 20, 201113 r Tak se taky přidám ceníková cena cca 880000,- po slevě 22,5% 682000,- Funglovka Upraveno Září 22, 201113 r od ziza23
Prosinec 8, 201113 r Zdravím Vás bratia. Mám na Vás jedno otázočku. Ak som ju umiestnil do nesprávneho tématu, vopred sa ospravedlňujem prosím presuňte mi to tam kam to patrí. Obzerám sa po aute a moje poznanie je jednoznačné, v Česku sú autá, minimálne škodovky, omnoho lacnejšie ako na Slovensku. Preto sa chystám jednoznačne do Čiech. Teraz moja otázka, mám vyhliadnutých 4 SuperB-ov zo Škodaplus. Nemáte niekto skúsenosti s kúpou toho typu ? Potreboval by som poradiť aký sú chalani náchylný na zľavy z ponúkaných cien. Už aj takto mi to vychádza omnoho výhodnejšie ako kúpa na slovensku o nejakých 2000€. Chcem sa aj spýtať či sú tu neni nejaký slováci čo takto kupovali auto z Čiech a vedeli by poradiť. Je to díler autorizovaného predajcu takže autá by teoreticky mali mať CO resp. bude potrebné ho dať spraviť aj keď je pôvod jasný ? Sú to referečné vozy maximálne 3 roky staré. Za každú radu díky Vám
Prosinec 9, 201113 r Zatím jsem přes ŠkodaPlus bral dvě auta, obě původně jezdila v Boleslavi ve fabrice, obě roční, obě měla v okamžiku převzetí najeto něco málo přes 29 tisíc km a obě měla čerstvě udělanou servisní prohlídku v rozsahu 30.000 km. V říjnu 2008 to byla Octavia 2,0 4×4 L&K tehdy za 550 tisíc, koupeno v Auto Jarov, původní cena asi 920 tisíc, už se nepamatuju přesně, bohužel tehdy bez odpočtu DPH. Letos v květnu Superb 2,0 (125 kW) Combi DSG za 799.000, koupeno přes Laureta Auto, původní cena podle konfigurátoru přes 1.160.000 (už tam toho fakt moc přidat nešlo), tentokrát jsme DPH odečetli + jsme relativně dobře prodali 6 let starou oktávku kombi, která měla najeto přes 250 tisíc, takže Sup vyšel na půl mega bez DPH. O cenu jsem ani v jednom případě nezkoušel smlouvat, zdála se mi i tak slušná... Oktávka má aktuálně skoro 140 tisíc km bez jakýchkoliv problémů, u Supa jsem na necelých 55 tisících km - u něj byl jediný problém, a to zatékání vody dovnitř, které se poprvé projevilo v září (vyřešené v rámci záruky výměnou odtokových hadic od panoramatické střechy) + jsem měnil baterku v dálkovém ovládání nezávislého topení.
Červenec 3, 201213 r Já už také čekám SupII combi 2.0 TDI CR 4x4 DSG 103kW Výbave Exclusive drive navíc nezávislé topení, tříramenej volant stříbrnej dekor, bezklíčové odemykání a startování vychlazované sedačky, výsuvná mezipodlaha kufru ceníkovka 1095000 cena 898000 :-))
Červenec 4, 201213 r Ja dal za supa 600.000 a prijde mi, ze cokoliv navic ve vybave je uplna zbytecnost, snad jen kombi by se mi asi zatim 2x hodilo, ale zvladl jsem to odvezt i se sedanem. Davat za Supa cenu kolem milionu mi prijde zbytecne, to uz bych radsi koupil zanovni BMW5.
Červenec 5, 201213 r Ja dal za supa 600.000 a prijde mi, ze cokoliv navic ve vybave je uplna zbytecnost, snad jen kombi by se mi asi zatim 2x hodilo, ale zvladl jsem to odvezt i se sedanem. Davat za Supa cenu kolem milionu mi prijde zbytecne, to uz bych radsi koupil zanovni BMW5. Jenže každý BMW nechce třeba kvůli závisti nebo kvůli pověsti lidí, co s něma jezdí.
Červenec 8, 201213 r To je pravda, kdybych si kupoval bmw, tak bych hodne vahal, jestli se chci zaradit do tehle skupiny, kde procento idiotu je mnohem vyssi nez jinde.
Říjen 27, 201311 r New Superb Combi 2,0 TDI CR 125 kW Exclusive 6st.aut.DSG MOTOR vznětový čtyřválec s přeplň. turbodmychadlem OBJEM 1968 cm3 VÝKON 125 kW/170 PS při 4200 ot.min –1 MAX.TOČ. MOMENT 350 Nm./1750 – 2500 ot.min-1 ZRYCHLENÍ 0 – 100 km/h 8,9 s MAX. RYCHLOST 220 km/hod SPOTŘEBA město 8,0/ mimoměsto 5,2 / celkem 6,2 Sériová výbava: ABS + EDS + ASR + MSR + HBA + ESP, airbag řidiče a spolujezdce, boční airbagy, hlavové airbagy vpředu a vzadu, kolenní airbag řidiče, parkovací systém vpředu a vzadu, el. ovládaní všech bočních oken, el. ovládaná zpětná zrcátka s pamětí, el. sklopná, osvětlením nástupního prostoru, kontrola tlaku v pneu, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, el. nastavitelné sedadlo řidiče a spolujezdce, hliníková kola THEMISTO 18“, pneu 235/45, vyhřívané čelní sklo, příprava pro rádio, 8x repro, rádio Škoda BOLERO na CD+MP3 s integrovaný měničem (6CD), SOUND SYSTEM, vyhřívaná přední i zadní sedadla, vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla, komfortní provedení sedadel v kůži/ALCANTARA, dvouzónová elektronická klimatizace – Climatronic včetně chlazených schránek, výškově a podélně nastavitelný volant, 5.dveře s el. otevíráním a zavíráním, podlaha v zavazadl. prostoru s upínacími elementy, zaclonitelné vnitřní zpětné zrcátko s dešťovým senzorem, zadní loketní opěrka s vakem na lyže, tempomat, adaptivní Bi-xenonové světlomety s ostřikovači, integrované mlhovky s funkcí „CORNER“, dekorační obložení interiéru, příprava pro telefon GSMII, kožený multifunkční volant s ovládáním pro rádio a telefon, kožený paket, elektromechanický posilovač řízení, Maxi-Dot palubní počítač, kotoučové brzdy na všech kolech, v předu s chlazením, dělené zadní sedadlo – sklopné, zdvojená koncovka výfuku, síťový program, zadní stínící rolo mechanické + boční roletky, boční lišty chromované, textilní koberce LOUNGE STEP, držáky nápojů v zadní loketní opěrce, sada na opravu pneu Cena v sériové výbavě ……….………………………1.002.900,- Mimořádná výbava: Barva bílá Candy ……..…………………..………………………………………. 0,- Navigační systém COLUMBUS……………….………………………………29.240,- Panoramatická střecha ………………………………………………………32.200,- Bezklíčové startování vozu …………………………………………………..10.000,- Tříramenný sportovní volant s ovládáním převodovky DSG ……………….. 6.100,- Dekor přístrojové desky MIRAGE – imitace kovu ……………………………1.000,- HF sada s Bluetooth a ovládáním přes rSAP…………………………………. 5.100,- Sportovní podvozek …………………………………………………………. 5.000,- Prodloužená záruka 4 roky/120.000 km …………………………………….12.100,- Rezervní kolo, zvedák vozu, nářadí ………………………………………….. 1.400,- Zatmavení skel fólií …………………………………………………………. 10.000,- Construct – mechanické zabezpečení……………………………………….10.000,- Dopravní náklady ………………………………………………………… 3.000,- Cena vozu celkem …………………………………….1.128.200,- Cena vozu celkem pro Vás ………………………….... 999.900,- Doporučujeme: Povinná výbava ……………………………………………………………… 1.000,- Lapače nečistot ……………………………………………………………….1.200,- Dálniční známka …………………………………………………………….. 1.200,- Ceny jsou uvedeny včetně nákladů na dopravu a DPH. Záruka na vůz je 2 roky, 3 roky na vady laku a 12 let na prorezavění karoserie.
Listopad 5, 201311 r Nechcem zakladať nové téma ale mám možnosť kúpiť supa rv 11/2008 2.0tdi 103kw. Úplne full výbava vrátane strešného okná okrem kože poctivych 220tkm no a napíšte mi sem aká je za to primeraná cena? Je 11000€ veľa?
Listopad 6, 201311 r Byrto": Neodvážím se přesně poradit, protože jsem to auto neviděl, ale takovéto ceny se 2008-2009 objevují často. Záleží na výbavě a stavu. Někdo má auto po 200 tis. km stále bez problémů, vad a čistý, nezničený interiér. Vždy je nejlepší zkouknout ještě nějakého jiného Superba, ať máš možnost porovnání. S "full" výbavou je v inzerci dost aut (..... a pak když vidím, kolik jim toho chybí :-D ) Hodně štěstí při výběru!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.