Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dělá tu někdo do skútrů?Uměl by někdo nabídnout zajímavou cenu?Chci to pro dceru k narozeninám a fakt nemůžu dát 25-30tisíc za new stroj-děkuji za SZ

Skutry sice neprodavam, ale nedoporucuji uplne levny skutr.. Kvalita vuci cene, jde casem citelne znat. Sam mam doma skutra asi 8 let, nyni najeto 20tkm a bez zavady. Kolegyne si koupila pred rokem " No name" a neustale ma nejaky problem...

• Autor

On by mě stačil bohatě stroj bez DPH,jsem bez práce-new práce cca až za 5 měsíců,tak budu rád i za pomoc s DPH,ale lidí moc co mohou toto udělat není-no snad se někdo ozve

Pokud jí chceš udělat radost nekupuj čínu a to jakoukoliv a pokud máš na něj tak málo peněz, raději kup něco úplně jiného

• Autor

A co Ventus?Píšou o motoru licence Honda-jaký motor je lepší 2T-4T

2T sezere vic paliva a musis do toho lit olej (ve vetsine pripadu , pokud nema domazavani davkovacem), 4T se zas sem tam musis postarat o ventily,musis kupovat o neco drazsi olej, ale tohle je snad uz dneska jasna volba,

strelim ti babetu nechces ? kdyz uvazujes o 2T :smich:

Upraveno od creck

• Autor

Děkuji za info,také se přikláním k 4T.

v 50ccm 2T - pro běžné ježdění a pro holku, bez umyslů nějakých úprav nevhodný. podle mě by byl lepší 4T, když už 50ccm, nejspíš kvůli řidičáku, pak pro lepší zvuk a menší udržbu.

www.tipmoto.cz a s těmi penězi díru do světa neuděláš ani s čínou, ani s ojetinou. Podle mě je to nesmysl něco takového kupovat s těmito penězi. Teď už jen chybí aby jsi si to vzal na úvěr.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Koupeno-prosím smazat

A co? Poděl se s náma.

Taky by mě zajímalo cos koupil,já letos sháněl a nakonec koupil a tak vím že s těma penězma cos psal je absolutně nerálné koupit rozumnej skutr ;)

• Autor

ventus grando-holka je nadšená a na to popojíždění super,sehnal jsem ho za 17400kč/foto ilustrační/

post-49-1250176080_thumb.jpg

Upraveno od bobo

čína jak vyšitá :( tak ať vydrží co nejdéle a i ten servis aby vydržel

• Autor

Čína-nečína,byl jsem se podívat na pár ojetých a hnus za velký peníze-jinak je to vyrobený v Polsku/licence/-já mám český auto a taky se občas něco sere-čidlo řízení,váha vzduchu,stabík atd-znak na kapotě a země původu není zárukou kvality.Najeto je teprve 500km až bude více budu moudřejší

Upraveno od bobo

takhle mluví naprostá většina prvnomajitelů čínských skůtrů

• Autor

Nemohu soudit něco co zatím funguje skrze závady-až to přijde záleží na servisu jak rychle opraví-stále zatím spokojenost

Pěkná mašinka. Myslím, že to bude v poho. V okolí jezdí hodně "čínských" stroječků a co vím, tak zas až takové problémy nemají. A třeba narozdíl skůtr od Italů (kde jsou skůtry jako doma) jezdí jako raketa,ale vždy tak 200km, pak servis. Člověk musí mít především štěstí při koupi,pokud chce slušnou muziku za málo peněz. tak ať jezdí.

• 2 roky později...

to by ma zaujímalo ako je na tom po dvoch rokoch :)

• Autor

Po 2 letech skůtřík vyměněn za Opel Corsa-dcera má syna,tak skůtr musel opustit stáj.Ale do poslední chvíle jezdil super bez jediné závady.

Kolik toho naběhal?

• Autor

Při prodeji měl nalítáno 2300km

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.