MarekMaty Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Ahoj, chystám se na dovolenou do Velké Británie s (OII před FL), objednal jsem si polepy světel, abych neoslňoval protijedoucí, ale bohužel u nich není návod jak a hlavně kam je na světla správně umístit, aby plnily účel. Zahlédl jsem nějaký obrázek v ETCE, ale bohužel ji nemám k dispozici. Jestli s tím máte někdo zkušenost, tak budu moc rád za radu jak je správně nalepit. Ideální by byl obrázek. Díky moc Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Název dílu: Fólie krycí pro levostranné řízení Číslo dílu: 1Z1941981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Nevim jestli nestaci pouze nakodovani RJ, ale asi ne ... Pred-fl nema nataceci svetla do stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 jenom to zkurví světlo, nic tam nedávej.. vlastní zkušenost - 4 roky v UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Nevim jestli nestaci pouze nakodovani RJ, ale asi ne ... Pred-fl nema nataceci svetla do stran jo a s natáčením nemá jízda vlevo nic společného.. světla se natáčí tam kde auto jede, ne po které straně silnice auto jezdí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jo a s natáčením nemá jízda vlevo nic společného.. světla se natáčí tam kde auto jede, ne po které straně silnice auto jezdí.. Myslim, ze moje nova O2 FL (MR2010) ma v nastaveni svetel pres Maxik moznost nastaveni levostranneho provozu (svetla se natoci), v tom pripade je mj. vypnuta funkce nataceni xenonu do zatacek za jizdy... Tyka se to samozrejme xenonu s natacenim do stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 tak u čoček jde ve světle přepnout na levostranný provoz - viz návod. Jinak účelem zalepení klasického světla je zakrýt tu plochu, přes kterou je nasvětlena krajnice, tam svítí světlo výš..tak zkus třeba proti zdi najít tu správnou polohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 (editace) zdravím,mám možnost koupit čočková světla z OII r.v. 2006 ,ale anglická verze.Opravdu jde u těchto světel přepínat na levo i pravostranný provoz?Díky za rady Editováno: 30. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku - PORUSENIE PRAVIDIEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.