Přejít na obsah

Podpis v profilu

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar,

poslední dobou se tu u některých členů objevují v podpisu různé "postavičky", asi budete vědět, nač narážím. Jednak to při prohlížení zabere dost místa na stránce a taky mi to přijde dost nevkusné. Myslím si, že oproti jiným klubům atd. , si to tady drželo velmi slušnou úroveň, ale tohle tomu podle mě moc neprospívá. Asi si řeknete, že do toho nemám co kecat, vždyť ani nejsem členem, ale jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor. Dotčené jsem nechtěl nikterak urazit. Díky a mějte se.

Vloženo
Co ti vadi na mym Spidermanovi?? :huh::(:feve:

Mno, tvůj Spiderman mi nevkusný nepřijde. Spíše jsem narážel na žabáky-honibrky, na hulící víly, atd... ;)

Vloženo
kazdy uzivatel si muze podpisy ostatnich uzivatelu v prispevku vypnout a nebude ho to rusit :)))

Supéééér....tak už jsem si to vypnul, já nevěděl, že to jde... :)

Vloženo

mno, ja toho mam v podpisu docela dost, ale kazdy si muze navolit to co uvidi, tak ni problem.......... ;)

Vloženo

hehe...... ja bych vymyslel zas neco jineho........ na me si neprijdes......... :p:p

Vloženo

Rosambo je neco jineho..........hrali to v South Parku............ ahra spocivala v kopani do kou*í............ ;):p

Vloženo
Vlni se jak ty, kdyz rano snidas 18 rohliku s medem :smich: Na zachode to pak musi byt rosamboooo :smich::p

jím to s máslem, takže to jde jak po .... :p;)

PS: ještě mi připomíná ranní rozcvičku Vladěny z VV1 :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...