Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No myslim ze bylo dohromady neco pres 80 ucastniku, asi neco kolem 80-90, ale tak bylo to hezky, a myslim ze ten v kvetnu enbo kdy to rikal Libor, tak bude urcite vetsi ucast , to bych i zarezervoval chatku :)

Srazík pěknej sice jsme byly jen v sobotu i počasí se povedlo až na tu mlhu :smich:

post-16258-1256488006_thumb.jpg

No jsem přemejšlel co to bylo za blby ... :D ... jen maminky s malejma detma z toho asi moc nadseny nebyly

Upraveno od Mates_XIV

Srazek opravdu pohodicka :)

Jediny co nas dostalo a celkem i nasralo byla mistni obsluha v domecku :angry: celkova doba cekani na jidlo byla celkove silena :)

nejhezci auto pro Me na srazu byla amghova Octa :) jeji vyraz nevynna je uzasnej a vypada stale neuveritelne :)

jedním slovem,pohoda,dík Oline a spol :palec2::)

No jsem přemejšlel co to bylo za blby ... :D ... jen maminky s malejma detma z toho asi moc nadseny nebyly

to by mě taky zajímalo kdo to byl ale asi ten z octavia clubu co tam byl načerno

jj, super srazík. žadné komerční divadlo, ale takový rodinný pokec a pohoda. díky všem pořadatelům

to by mě taky zajímalo kdo to byl ale asi ten z octavia clubu co tam byl načerno

co to bylo za hajzla? mlha pěkný ale štípalo to do vočí.. :palec2:

jsem rád, že jsem mohl pokecat s lidma, co jsem dlouho neviděl..

Upraveno od superfatty

Srázek byl super, ráda jsem zase plno lidí potkala:)

Teda až na ty ..... co házeli ty dýmovnice, to bylo moc

kafka Kačka taky neměla chybu :D

Bylo to super, jen jsem čekal, že nás tam zůstane přes noc trochu víc ... nebýt klácy a Hrábětě málem bychom se tam báli :D

Jo a díky Jani a Vašku za super společnost, konečně jsme mohli v klidu pokecat :palec2:

Byl jsem jen chvíli v sobotu odpoledne, asi jsem přijel poslední, nebo mezi posledníma. Na autě jsem měl číslo 76 a kartičku 81. Měl jsem štěstí, že i plaketka se na mě dostala. Přijel jsem akorát ve chvíli, kdy někdo hodil tu dýmovnici, tak jsem byl z toho trochu zmatenej, wo co jako go...

Pak se mlha rozpustila a já konečně mohl naživo poznat pár nových lidiček, se kterýma se znám zatím jen virtuálně.

Jinak pohoda, pokec a příště se rád zúčastním a snad na delší dobu.

Pořadatelům dík, bylo to fajn.

PS: škoda, že nebyla kategorie o nejšpinavější auto. Určitě bych vyhrál.

Autora dýmovnice najdete na konkurenčním fóru, není to tak těžký.

Jinak jsem rád, že jsem zase potkal některé přátele a těším se, až je zase uvidím na další akci (třeba bowling). A to "porsche" bylo moc hezký :)

Jen pro ujasneni...

Dymovnice nemela byt provokaci, ani nemela vyjadrovat rivalitu mezi forem SKODAHOME.CZ a OCTAVIACLUB.CZ. Je to jen blaznivy napad severocechu, kteri chteli trosku toho koure ze severozapadu privezt i do Prahy. :) Ti kteri byly na predeslem 8. srazu SKODAHOME.CZ, tak urcite vi jak to dopada, kdyz je Chomutovsko pohromade... ;)

tak tohle může přijít vtipný opravdu jen severočechům...

Nadhera... Jedny z NEJ fabii srazu... :palec2:

post-24249-1256565858_thumb.jpg

Jen pro ujasneni...

Dymovnice nemela byt provokaci, ani nemela vyjadrovat rivalitu mezi forem SKODAHOME.CZ a OCTAVIACLUB.CZ. Je to jen blaznivy napad severocechu, kteri chteli trosku toho koure ze severozapadu privezt i do Prahy. :) Ti kteri byly na predeslem 8. srazu SKODAHOME.CZ, tak urcite vi jak to dopada, kdyz je Chomutovsko pohromade... ;)

vážně vtipné,škoda,že jsem se nezasmál ;):doh jako malý ..................

pár momentek :-)

post-2-1256920704_thumb.jpg

post-2-1256920777_thumb.jpg

post-2-1256920827_thumb.jpg

tyvogo, pěkný fotečky :D

Protoze jsou na nich hezky auta :palec2:

cus lidi..nevite kdo vlastni tu oktavku ( OI kratka ), ta šediva...jak mela ty 19kola..pet paprsku...a ma to nekdo kdo dela do muziky.. ;)

s takovim šíleným introšem? a rs sicnama?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.