Mirek09 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Hlavně než to začneš verglovat, tak se podívej, jak to sedí kolem dokola. Podle těch fotek se totiž zdá, že to nepasuje akorát v tom horním rohu (pod oknem i u zrcádka to sedí), takže takhle to vypadá spíš na zkřížený dveře, případně rám Takže pokud mi ty dveře všude jinde sedí až na ten horní roh, tak už s tím nic neudělám? Nechci pořád jezdit jako "vodní cisterna". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 pokud to OPRAVDU všude sedí, tak to v tom rohu pantama nedoženeš. Mohlo by se to dát pořešit "deformací" dveří, to bych ale být tebou raději svěřil odborníkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ten vrch dveří přihnout k těsnění - takhle jedině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Přikládám zde fotky mezer u LP a PP dveří. Půjdou ty levé přední dveře dopasovat k hornímu těsnění nebo jsou zkřížené (nebo rám auta)? LP dvere vrch LP dveri spodek LP dveri spodek LP dveri1 LP dvere-blatnik zadek LP dveri spodek PP dveri PP dvere vrch PP dveri vrch PP dveri1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Mám zkřížený rám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Spolujazdcovu stranu +Prave zadne dvere mas dobre napasovane . Zle mas napasovane Lave predne dvere +lave zadne dvere . Nemas tam medzeru cca 5 mm medzi ramom dveri a strechou. Treba to dat napasovat-nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Spolujazdcovu stranu +Prave zadne dvere mas dobre napasovane . Zle mas napasovane Lave predne dvere +lave zadne dvere . Nemas tam medzeru cca 5 mm medzi ramom dveri a strechou. Treba to dat napasovat-nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pravé přední dveře - střecha: přibližně 4 mm, levé přední dveře - střecha: okolo 6 mm ! Ta mezera je moc, to je mi jasné. Ale podle mých fotek (nejsou sice nic moc) - dopasuju ty LEVÉ PŘEDNÍ dveře nebo mám zkřížený (zkřivený) rám auta (velká mezera mezi předním levým blatníkem a levými dveřmi)? Chci to pořešit, pořád prší a v autě mám taky vodu. A ještě mi teče vlevo od spojk. pedálu - u kabelů (po podběhu) - v tomhle tématu už je fotka (č.8). Díky mezery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McEver4 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Take mam pribeh, byl jsem na skole smyku, kde meli vodotryskove steny, na podkluzné ploše jsem vjel do vodní stěny a zůstal jsem stát ve vodní stěně. voda stříkala zespodu a najednou se mi hrnula voda u spolujezdce pod kastlíkem do auta. Než jsem stihnul popojet tak jsem měl 5cm vody v aute. Celé auto se mi zapotilo a ja zbytek vyuky neviděl na cestu. Od té doby se to nestalo. Do myčky jezdím. Pak jsem na auto stříkal wapkou ze všech stran ale nasimulovat se mi to nepodařilo, tak nevím kudy to teklo. Editováno: 31. Květen 2009, autor: McEver4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 může to být odtoky z "kaslíku" v motorovém prostoru, tam co je motor stěračů a hlavně je tam vstup do topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Je to zkřížené ??? Mezera je - teče do auta vpravo nahoře (červeně označeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) a jak to sedí vlevo dole (u předního kola) je blatník a dveře v rovině nebo jsou dveře jakoby "zamáčklé"? Editováno: 1. Červen 2009, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hned ráno se tam na to mrknu Pokud to bude v rovině, tak je to zkřížené ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj Mirku, možná mne budeš považovat tak trochu za rýpala,ale co je uvnitř toho Tvého vozidla, že toto nemohou vidět naše zraky? Já vím,výpověď učiníš jen v přítomnosti svého právníka. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mirku, pokud je to tvář, tak já jsem také ošklivý. Přeji Ti, aby se Tvůj problém se zatékáním brzy vyřešil. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mirku,pokud je to tvář, tak já jsem také ošklivý. Přeji Ti, aby se Tvůj problém se zatékáním brzy vyřešil. Radek. Odpovím ti rád a bez právníka. Uvnitř auta mám přibližně to samé jako každý jiný majitel Fabie. Fotky jsou focené narychlo mobilem a až po zkopírování do PC jsem viděl své odrazy " v pozici focení" ve sklech auta. Přišlo mi blbé to takhle dát sem. Nejsem zatím profi fotograf Na druhou stranu jsem byl zvědav, jestli se na to někdo zeptá a "kůň přišel" Nic víc v tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 a jak to sedí vlevo dole (u předního kola) je blatník a dveře v rovině nebo jsou dveře jakoby "zamáčklé"? Takže, LEVÉ PŘEDNÍ dveře - u toho kola (spodek dveří - blatník) jsou dveře mírně dovnitř "zamáčklé". Při pohledu shora na spodek dveří a práh jdou dveře (ve směru k předku auta) postupně trochu dovnitř. Při pohledu od zadku auta (od zadních levých světel) jdou přední dveře už od kliky dveří trochu ven. Už nad tou klikou prostě vystupují ven (ve směru nahoru). Při tom samém pohledu na pravou stranu jsou oboje dveře v pořádku - nic navybočuje. To samé - při pohledu shora na spodek PRAVÝCH PŘEDNÍCH dveří a práh - je to rovnoběžné, v pořádku ! Jinak mezery: LP dveře - střecha = 6 - 6,5 mm, LZ dveře - střecha = 5 mm, PP dveře - střecha = asi 3,5 mm (tyhle dveře jsou spíš zavřené až moc - v úrovni kliky jsou dovnitř od zadních dveří), PZ dveře - střecha = 4 mm. Půjdou teda ty LP vyštelovat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ANO. Tie vodicove dvere treba dopasovat-nastavit. Da sa to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ANO. Tie vodicove dvere treba dopasovat-nastavit. Da sa to. Na Fabii jsem to ještě nedělal, takže co vše musím povolit a čím (je tam málo místa), abych dopasoval ten vrch ke střeše? Podle návodu z "Jak na to Fabia" jsem z toho jelen. Zvládnu to nastavit sám nebo přizvat 1 pomocníka? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Na Fabii jsem to ještě nedělal, takže co vše musím povolit a čím (je tam málo místa), abych dopasoval ten vrch ke střeše? Podle návodu z "Jak na to Fabia" jsem z toho jelen. Zvládnu to nastavit sám nebo přizvat 1 pomocníka? A odkud mi asi teče voda po LP podběhu (vlevo od pedálů, u kabelů) - čelní sklo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Otvor dvere a stiahni okno. Chyt ram dveri a zalom ich smerom dnu. Zatekanie moze sposobovat: 1. zly stresny zvar pri A stlpiku. 2.Zle nasadena prechodka v karoseriii na lanko otvarania prednej kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Čelní sklo z toho zatékání vpředu teda můžu úplně vyloučit? Neznám ještě všechny slovenské slova, jakým to je prosimtě směrem - DNU ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Moze ti to zatekat aj cez celne sklo zle nalepene. DNU znamena smerom dovnutra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 tedy dovnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek09 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Otvor dvere a stiahni okno. Chyt ram dveri a zalom ich smerom dnu. Zatekanie moze sposobovat: 1. zly stresny zvar pri A stlpiku. 2.Zle nasadena prechodka v karoseriii na lanko otvarania prednej kapoty. OK, už rozumím. Ale které šrouby mám před tím zalomením dveří povolit? Nebo nepovolovat nic a přihnout jen ten vrch dveří? To okno stáhnout úplně dolů? Kdyžtak prosím červeně označ v obrázku co vše mám povolit, díky. Ať už v tom mám konečně jasno. U Škody 120 to byla pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.