pivinko Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Tak přemýšlím, že bych místo původních kol 15-tek dal elektrony, zajímal by mě váš názor, zda jde pouze o lakýrku anebo se může takovéto obutí pozitivně projevit na jízdních vl. a spotřebě. Taky mám obavy z děr na cestě, sice žena jezdí ve svém voze...ale sem tam.... a těch děr, co si budem namlouvat. C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Tak přemýšlím, že bych místo původních kol 15-tek dal elektrony, zajímal by mě váš názor, zda jde pouze o lakýrku anebo se může takovéto obutí pozitivně projevit na jízdních vl. a spotřebě. Taky mám obavy z děr na cestě, sice žena jezdí ve svém voze...ale sem tam.... a těch děr, co si budem namlouvat. C tady na foru najdeš odpovědí až až......stačí trochu hledat ...osobne jezdím s fabii na alu 17" i po Praze a krom toho že je to krapet tvrdší, nevidím žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 má to pouze vizuální efekt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Tady ti budu oponovat, al kola se nekroutí v zatáčkách jsou pevnější a je tam lepčí chlazení brzd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 nejsme na závodech...ale na obyč silnici a opři obyč rychlostech...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Aha, tak vy jste pane vedoucí nikdy nejel přes hory a z kopce se vám nepřehřály brzdy? Já to můžu říct, že mě se to stalo a není to dobrý pocit, jak ti brzdy při brždění z kopce rychle vadnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) u předchozí F1..plechy 14" a teď u F2 15" alu....já nepociťiju žádnou výhodu...... jo a záleží na stylu jízdy a pak hlavně stylu brždění..... Editováno: 27. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) Zdárek pivínko, klíďo do toho běž,to záleží na tobě a na tom ti co nechala žena v mošničce .Plechy nech na zimáky a hotovson a investice se ti aspoň trochu vrátí.Spotřebu bych asi neřešil,to už je záležitost spíš pneumatik a jejich rozměru resp. šíře.O ty díry bych snad ani strach neměl-jak píše Woody,jsou ele pevnější-,ale nepřítel číslo jedna je obrubník a tomu podobný zaležitosti,o který kolo odřeš ani nevíš jak a to nemusí řídit zrovna ženská,to je dřív než rekneš borůvkovej koláč.Poškrábaný elektrony prostě nic moc a každej si toho hnedle všimne..... PHlavně auto hnedle vypadá o něco líp,ale to už je spíš o tý lakýrce.... Tomáš Editováno: 27. Červenec 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Aha, tak vy jste pane vedoucí nikdy nejel přes hory a z kopce se vám nepřehřály brzdy? Já to můžu říct, že mě se to stalo a není to dobrý pocit, jak ti brzdy při brždění z kopce rychle vadnou copak woody ty nevíš že vedoucí má vždycky pravdu.... jinak kdyby pivinko chtěl nějaký oduševněly rozbor tak na netu jich je plno a tady je jeden příklad.zavěr at si udělá sám...zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 No vzhled to je jasne ne ? proc taky tolik chromu Ale jsou zase tezka kdyz to jsou balony tak ja nevim, vsude sama spotreba a pak na podvozku balony ktere tam nemaji bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Tak přemýšlím, že bych místo původních kol 15-tek dal elektrony, zajímal by mě váš názor, zda jde pouze o lakýrku anebo se může takovéto obutí pozitivně projevit na jízdních vl. a spotřebě. Taky mám obavy z děr na cestě, sice žena jezdí ve svém voze...ale sem tam.... a těch děr, co si budem namlouvat. C Pozitivum (na spotrebe, zrychleni, jazdnych vlastnostiach) by si si vsimol len keby si dal ultralahke (a samozrejme ultradrahe) kovane disky... Inac je to LEN image Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 špatná sekce, příště koukej, kde zakládáte témata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.