Vlasatec Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Ahoj kluci, poslední dobou se mi všechno nejen na autě se.e (vejfuk, tlučení u předních kol, někdo mě opět odřel názazník a bok atd. atd.). Mám asi blbý rok:-( Teď když jsem nastupoval do auta, nastupoval jsem blbě tak, že jsem si ulomil tu páčku na ovládání zrcátek:-( Nemáte prosím někdo to "ovládátko"? Kdyžtak nabídněte..budu moc rád. Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekl Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Cau ja to sehnal z vrakace za 200 vubec nevim kolik stoji normalne ale ted na co koukam je to ovladani vono se steluje levy+pravy a nebo pouze pravy?Ja mam este predface a uz to oznaceni mam odrbany a kdyz to prepnu na levy tak se nedeje nic ale pravy se nataci a kdyz to prepnu na pravy tak chodi pouze pravy a levy nic.Tak kde je chyba? Spatny kontak?Spalenej motorek?Nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 31. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Cau ja to sehnal z vrakace za 200 vubec nevim kolik stoji normalne ale ted na co koukam je to ovladani vono se steluje levy+pravy a nebo pouze pravy?Ja mam este predface a uz to oznaceni mam odrbany a kdyz to prepnu na levy tak se nedeje nic ale pravy se nataci a kdyz to prepnu na pravy tak chodi pouze pravy a levy nic.Tak kde je chyba? Spatny kontak?Spalenej motorek?Nevite nekdo? No steluje to budto levy+pravy, vyhrev, nebo pravy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 cau. taky se me to stalo a ve skodovce sem to kupoval za 800kc myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Já auto s ulomeným kolečkem už koupil.Naštěstí jsem ho našel v loketce.Vzal jsem aku vrtačku s 1mm vrtáčkem a do obou dílů udělal díru.Dovnitř narazil a zalepil hřebík.Drží to parádně a není nic poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 2. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 (editace) Já auto s ulomeným kolečkem už koupil.Naštěstí jsem ho našel v loketce.Vzal jsem aku vrtačku s 1mm vrtáčkem a do obou dílů udělal díru.Dovnitř narazil a zalepil hřebík.Drží to parádně a není nic poznat. no super, vyzkousim to:-) snad se nic jinyho neulomilo, jen ta plastova osicka.. diky za tip, kolecko mam taky v loketce Editováno: 2. Srpen 2009, autor: Vlasatec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Já auto s ulomeným kolečkem už koupil.Naštěstí jsem ho našel v loketce.Vzal jsem aku vrtačku s 1mm vrtáčkem a do obou dílů udělal díru.Dovnitř narazil a zalepil hřebík.Drží to parádně a není nic poznat. přesně tak jsem to řešil když mi to ulomil synek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 tak ve skodovce stoji 690kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) Ahoj kluci, poslední dobou se mi všechno nejen na autě se.e (vejfuk, tlučení u předních kol, někdo mě opět odřel názazník a bok atd. atd.). Mám asi blbý rok:-( Teď když jsem nastupoval do auta, nastupoval jsem blbě tak, že jsem si ulomil tu páčku na ovládání zrcátek:-( Nemáte prosím někdo to "ovládátko"? Kdyžtak nabídněte..budu moc rád. Díky.. já mám jeden navíc za 100kč je tvůj Editováno: 18. Srpen 2009, autor: kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 kdyz jsem to kupoval ve skodovce tak se dival i na naky cislo takze asi neni jedno jakej nebo je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Je několik typů a některé nejsou zaměnitelné, např. já měl pouze zrcadla a po dodělání oken jsem musel měnit = jiné vnitřní zapojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado82 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 já mám jeden navíc za 100kč je tvůj Zdarek, Mas este tento prepinac? Ja by som ho zobral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 zatím je ...ale půl roku nikdo a ted několik nabídek .... jsi 2 ..pokud se neprodá je tvůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 Mužu se taky přidat?? Nemám zájem ani tak o ten přepínač, ten jsem si taky koupil novej tak pul roku zpatky.... ALE ten plast okolo přepínače, kdybys byl ochotnej to oddělit a poslat mi ten plast kolem :-) standartně se to k vypinači nedavá :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 zdravim ja prave zhanam ovladani zrkadiel aj zo zlomenou packou potrebujem pravem vnutro ak by ktosi mal na vyhodenie ozvite sa mi budem velmi rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 zdravim mam ten ovladac na zrkadla bez toho obrazku z vyhrevom a v strede je nula ale mam odlomeny joistic a amam doam aj druhy ovladac ale ma inu grafiku bude mi fungovat vyhrievanie ked prepnem na tom novom ovladaci aj ked na tom starom to nebolo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Jestli jsi měl v autě ovládač bez výhřevu, tak to asi samotné zrcátka jsou bez výhřevu, ne? Výhřev zrcátek není jen o ovládači, ale taky o jiných zrcátkách (s výhřevem), kabeláži, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 zrkadla su vyhrievane ale pustaju sa spolu so zadnym oknom . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak to v případě ovládače se symbolem vyhřívání taky, ale je to podmíněné jeho polohou na této pozici. Pokud je na některé pozici ovládání zrcátek, vyhřívaná nejsou. U Tebe bude asi záležet jak je to zapojené. Ale pokud to teď tuto funkcionalitu nevyužívá, tak pochybuji, že použitím jiného ovládače bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 niekedy to vyskusam a uvidim : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Jde nějak poznat laicky jestli mám vyhřívané zrcátka? Mám totiž vyměněný ovladač na zrcátka, ale asi z anglické verze, protože písmenka jsou vzhůru nohama a není tam znak vyhřívání, tak nevím jestli je mám vyhřívané nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 no malo by to byť zaznamenané v PR číslach na dátovom štítku (ťažšie pre teba zistiteľné,leda tak v ŠA),alebo vyhodiť sklo zrkadla a pozrieť či sú tam vyvedené dróty na vyhrievanie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Jedna věc jestli je osazené zrcátko zrcátko s vyhříváním, byť připojené, druhá, jestli daný ovládač to vyhřívání umí zapnout. Já mám za to, že el. ovládána zrcátka jsou vyhřívaná vždy. @Johnyy: Na páčce není jen symbol, nebo nemá ani tu prostřední polohu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 (editace) Má prostřední polohu.Ale jakoby nulovou že ovládání nefunguje.Jde o to že jsou ty písmenka vzhůru nohama tak určitě původní není.Třeba podle VINU to poznat nejde?Vydělávat sklo se mi nechce ať nepraskne. Editováno: 4. leden 2014, autor: Johnyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 ohrev zrkadiel mam vyvedene na spolocny ovladac zadneho skla, odjakziva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.