Publikováno Červenec 31, 200916 r Ahoj kluci, poslední dobou se mi všechno nejen na autě se.e (vejfuk, tlučení u předních kol, někdo mě opět odřel názazník a bok atd. atd.). Mám asi blbý rok:-( Teď když jsem nastupoval do auta, nastupoval jsem blbě tak, že jsem si ulomil tu páčku na ovládání zrcátek:-( Nemáte prosím někdo to "ovládátko"? Kdyžtak nabídněte..budu moc rád. Díky..
Červenec 31, 200916 r Cau ja to sehnal z vrakace za 200 vubec nevim kolik stoji normalne ale ted na co koukam je to ovladani vono se steluje levy+pravy a nebo pouze pravy?Ja mam este predface a uz to oznaceni mam odrbany a kdyz to prepnu na levy tak se nedeje nic ale pravy se nataci a kdyz to prepnu na pravy tak chodi pouze pravy a levy nic.Tak kde je chyba? Spatny kontak?Spalenej motorek?Nevite nekdo?
Červenec 31, 200916 r Autor Cau ja to sehnal z vrakace za 200 vubec nevim kolik stoji normalne ale ted na co koukam je to ovladani vono se steluje levy+pravy a nebo pouze pravy?Ja mam este predface a uz to oznaceni mam odrbany a kdyz to prepnu na levy tak se nedeje nic ale pravy se nataci a kdyz to prepnu na pravy tak chodi pouze pravy a levy nic.Tak kde je chyba? Spatny kontak?Spalenej motorek?Nevite nekdo? No steluje to budto levy+pravy, vyhrev, nebo pravy ....
Srpen 1, 200916 r Já auto s ulomeným kolečkem už koupil.Naštěstí jsem ho našel v loketce.Vzal jsem aku vrtačku s 1mm vrtáčkem a do obou dílů udělal díru.Dovnitř narazil a zalepil hřebík.Drží to parádně a není nic poznat.
Srpen 2, 200916 r Autor Já auto s ulomeným kolečkem už koupil.Naštěstí jsem ho našel v loketce.Vzal jsem aku vrtačku s 1mm vrtáčkem a do obou dílů udělal díru.Dovnitř narazil a zalepil hřebík.Drží to parádně a není nic poznat. no super, vyzkousim to:-) snad se nic jinyho neulomilo, jen ta plastova osicka.. diky za tip, kolecko mam taky v loketce Upraveno Srpen 2, 200916 r od Vlasatec
Srpen 3, 200916 r Já auto s ulomeným kolečkem už koupil.Naštěstí jsem ho našel v loketce.Vzal jsem aku vrtačku s 1mm vrtáčkem a do obou dílů udělal díru.Dovnitř narazil a zalepil hřebík.Drží to parádně a není nic poznat. přesně tak jsem to řešil když mi to ulomil synek
Srpen 18, 200916 r Ahoj kluci, poslední dobou se mi všechno nejen na autě se.e (vejfuk, tlučení u předních kol, někdo mě opět odřel názazník a bok atd. atd.). Mám asi blbý rok:-( Teď když jsem nastupoval do auta, nastupoval jsem blbě tak, že jsem si ulomil tu páčku na ovládání zrcátek:-( Nemáte prosím někdo to "ovládátko"? Kdyžtak nabídněte..budu moc rád. Díky.. já mám jeden navíc za 100kč je tvůj Upraveno Srpen 18, 200916 r od kosa
Srpen 19, 200916 r kdyz jsem to kupoval ve skodovce tak se dival i na naky cislo takze asi neni jedno jakej nebo je?
Srpen 19, 200916 r Je několik typů a některé nejsou zaměnitelné, např. já měl pouze zrcadla a po dodělání oken jsem musel měnit = jiné vnitřní zapojení.
Leden 4, 201015 r já mám jeden navíc za 100kč je tvůj Zdarek, Mas este tento prepinac? Ja by som ho zobral.
Leden 4, 201015 r zatím je ...ale půl roku nikdo a ted několik nabídek .... jsi 2 ..pokud se neprodá je tvůj
Leden 5, 201015 r Mužu se taky přidat?? Nemám zájem ani tak o ten přepínač, ten jsem si taky koupil novej tak pul roku zpatky.... ALE ten plast okolo přepínače, kdybys byl ochotnej to oddělit a poslat mi ten plast kolem :-) standartně se to k vypinači nedavá :-(
Červenec 6, 201213 r zdravim ja prave zhanam ovladani zrkadiel aj zo zlomenou packou potrebujem pravem vnutro ak by ktosi mal na vyhodenie ozvite sa mi budem velmi rad
Březen 21, 201312 r zdravim mam ten ovladac na zrkadla bez toho obrazku z vyhrevom a v strede je nula ale mam odlomeny joistic a amam doam aj druhy ovladac ale ma inu grafiku bude mi fungovat vyhrievanie ked prepnem na tom novom ovladaci aj ked na tom starom to nebolo ?
Březen 22, 201312 r Jestli jsi měl v autě ovládač bez výhřevu, tak to asi samotné zrcátka jsou bez výhřevu, ne? Výhřev zrcátek není jen o ovládači, ale taky o jiných zrcátkách (s výhřevem), kabeláži, atd.
Březen 22, 201312 r Tak to v případě ovládače se symbolem vyhřívání taky, ale je to podmíněné jeho polohou na této pozici. Pokud je na některé pozici ovládání zrcátek, vyhřívaná nejsou. U Tebe bude asi záležet jak je to zapojené. Ale pokud to teď tuto funkcionalitu nevyužívá, tak pochybuji, že použitím jiného ovládače bude.
Leden 4, 201411 r Jde nějak poznat laicky jestli mám vyhřívané zrcátka? Mám totiž vyměněný ovladač na zrcátka, ale asi z anglické verze, protože písmenka jsou vzhůru nohama a není tam znak vyhřívání, tak nevím jestli je mám vyhřívané nebo ne.
Leden 4, 201411 r no malo by to byť zaznamenané v PR číslach na dátovom štítku (ťažšie pre teba zistiteľné,leda tak v ŠA),alebo vyhodiť sklo zrkadla a pozrieť či sú tam vyvedené dróty na vyhrievanie..
Leden 4, 201411 r Jedna věc jestli je osazené zrcátko zrcátko s vyhříváním, byť připojené, druhá, jestli daný ovládač to vyhřívání umí zapnout. Já mám za to, že el. ovládána zrcátka jsou vyhřívaná vždy. @Johnyy: Na páčce není jen symbol, nebo nemá ani tu prostřední polohu?
Leden 4, 201411 r Má prostřední polohu.Ale jakoby nulovou že ovládání nefunguje.Jde o to že jsou ty písmenka vzhůru nohama tak určitě původní není.Třeba podle VINU to poznat nejde?Vydělávat sklo se mi nechce ať nepraskne. Upraveno Leden 4, 201411 r od Johnyy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.