MartinX Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Zdravim všechny! Mám problém s řazením jedničky a jako laik bych se vás chtěl zeptat, co s tim asi je.. Při řazení jedničky je v dráze bod, který musim trochu přemoct - což si myslím, že je asi normální.. pokud k němu dojdu a zlehka ho přemůžu kvalt zaskočí bez problému. Pokud ale chci zařadit rychleji, jde to přes zuby.. Pokud tam kvalt už jednou je a nepustim spojku jde tam úplně hladce.. Jezdit se s tim dá, ale na křižovatce co občas vypadá, že neumim řadit :-) Napadá někoho co by s tim mohlo být? V servisu říkali, že by to mohl být synchron, proto tam nalili aditivum - žádná změna. dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldMan Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 neco podobnyho mi dela zpatecka,lupne mi v tom a auto poskoci dozadu.ale jenom obcas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.