Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Tak opravit se dá lecos,když se to dělá pořádně tak to nijak nepoznáš ani v případě další havárie.Jenom je to finančně dost náročný takže vlastně zbytečny. Holy-opravit šla asi bez problému,ale že ji vydávaj za nebouranou je sviňárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) no právě to co se mi na vw foru nechce hledat, tak to je ta absolutní totálka passat B5.5, a týpek to dal tak dohromady že by to snad nikdo nepoznal a vrazil do toho cca 30-40 tis. Tak si vem že od něhoho koupíš totálku za 30 a těch 40 do toho dáš a prodáš to za 200. jen vědět co kde. to co spravoval byla tuším 2002 a tenkrát by to za to bezproblémů prodal, ale tvrdil že to dělá pro sebe což nevím ale budiž. Editováno: 13. Srpen 2009, autor: OTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 no a vite ako to chodi na slovensku?? urcite aaaano. ked som kupoval auto tak som myslel,cim viac ich je tym viac bude nahradnych dielov.veru aj je ale v rukach kseftatov. cim viac je rozmlatenych stejnych aut,tym viac sa da z nich poskladat bol som na 3 miestnych vrakoviskach pytal som sa,ci tu uz mali fabiu a oni mi -aj som predpokladal- povedali,ze nieeeeee, to neeee. poznam aj miestnych garazovnikov.jeden ma uz zriadenu aj pozicovnu.no a samozrejme robi v skoda servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 tak to tohle jako nemá cenu komentovat..bych musel byt sprostej jak želva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 tak to je zase slusnej pribeh :-( chystas se podat nejakou zpravou na COI ci jiny institut preci jenom ten bazarista by si to zaslouzil budouci kupci kterej nic netusi by to naopak pomohlo ale tezky radit asi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jsou to dob...:-)Holy a co to dát vědět Martinovi..a at to dá k posouzení do TV Nova?třeba by se tohohle chytli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 No jasně!!!! Do televize s nima!!!! Opravdu,jestli mate nekdo moznost,tak bych je tam ROZMAAAAAZL. At vidi ze ojebavat se nema.... Ted mu to projde... a priste koupi neco horsiho spravi..... a nekdo se v tom zabije.....???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 No jasně!!!! Do televize s nima!!!! Opravdu,jestli mate nekdo moznost,tak bych je tam ROZMAAAAAZL. At vidi ze ojebavat se nema.... Ted mu to projde... a priste koupi neco horsiho spravi..... a nekdo se v tom zabije.....???? Přiklánim se ke stejnému názaru, ať je to spravený sebevíc, je to poškozování zákazníka uvedením nepravdivé informace. Popravdě jsem ted i dostal strach se na jakýkoliv auto jenom podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 bych je taky naprášil....ať piká synek ..ještě, žes tam měl ty věci podle kterych jsi ti poznal....okamžitě si všeci na autě udělejte značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 16. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 no..měl jsem poznačený věci v motoru...ŘJ, altík a podobně...určitě tam ty značky jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 njn, nehavarovaných totálek je plno, každý bazar. Mám zákazníka, co má OII combi a kdo viděl OII sedan a combi ví, jak se uchycuje střešní nosič Combi - lyžiny Sedan - šroub ve sloupku. Tak tento kombík má v předních dveřích úchyty ze sedana = přední půlka po výměně a podobných jezdí hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Jsme v ČR, tady už mě asi nepřekvapí nic Ale jde vidět, jak se dá z totálky udělat nebourané auto. Hlavně je to hodně slušný prodejce, mě celkem udivuje, že to nestočil tak o 40.000 km :-D. Myslíte, že si prodejce nevšiml, že je auto bourané ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Fábie byla celou dobu u mě v práci...pak si pro ní přijel vítěz aukce s plaťákem, prokázal se dokumenty o koupi a odvezl jíhttp://fabia-joy.wz.cz/ tvoji nehodu si pamatuju, nevím kdy to už bylo, ale někdy v zimě jsem narazil na tvou fábku v inzerci, havarovaná, každopádně prodávající ji krásně zušlechtil, tak že vypadala po lehké kolizy - natažený kufr, vyrovnany, vyklepaný, to vše na oko aby bylo vidět že šlo o malou ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 nemohl jsem to napsat dřív...ale dneska se koukejte na Novu...v 17:00 nebo 19:30.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 no jsu zvědav teda, doufám, že si vzpomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 nemohl jsem to napsat dřív...ale dneska se koukejte na Novu...v 17:00 nebo 19:30.... co tam bylo prosím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 jak je to teda s tou Novou, bylo něco, nebo nebylo vůbec nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 17. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 dneska nebylo nic...Franta Nyklas říkal, že pokud všechno stihnou bude to večer. Vzhledem k tomu, že na tom dělaly dva tv týmy, tak to asi nestihli...nebo obchodník dostal avízo a auto je uklizený jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 jestli na tom dělali 2 týmy, nemá to být v něčem jiném než ve zprávách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 nene...buď v 17 nebo 19:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 a nemáš nějaký přesnější info kterej den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) Dyt to pak bude na netu tak já nevím co hrotíte sakra Editováno: 21. Srpen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 jak to tam v těch zpárvách bude, hoďte sem odkaz pls :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.