Publikováno Srpen 12, 200916 r zdrávím vespolek mám docela velký problém s motorem,neustále mi jde nafta do oleje,vymněnili jsme tandemové čerpadlo,přetěsnili všechny vstřiky originál sadama,práci mi dělal melouchem člověk který dělá v ofigo Škoda servisu,nikdo neví čím to může být. nemáte někdo zkušenost?
Srpen 12, 200916 r Bud je prasklá hlava,resp porušený palivový kanál,ale spíš a to si myslím je vadný vstřikovač,popř víc než jeden. Toto jsem kdysi řešil,vstřiky šli na kontrolu do Bosch servisu,prý OK. Nakonec to skončilo výměnou 6x vstřikovačů v hodnotě 100 tis Kč. :-)
Srpen 18, 200916 r Autor dal jsem to lidem z Boleslavi ať se s tím poperou nemám na to nervy.Jak se něco dozvím tak napíšu co to bylo
Srpen 25, 200916 r Autor Tak potvrzená závada.Celý problém je ve vadné řídící jednotce motoru!! Prý teprve druhý případ.Proč zrovna já.
Leden 4, 20187 r Ahoj Tifone, možná mám stejný problém jako ty. Prosím tě můžeš nějak podrobněji vysvětlit jak může mít řídící jednotka vliv na to že seti objevuje nafta v oleji? Dost dobře to nechápu? Děkuji za odpověď.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.