Tifone Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 zdrávím vespolek mám docela velký problém s motorem,neustále mi jde nafta do oleje,vymněnili jsme tandemové čerpadlo,přetěsnili všechny vstřiky originál sadama,práci mi dělal melouchem člověk který dělá v ofigo Škoda servisu,nikdo neví čím to může být. nemáte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Bud je prasklá hlava,resp porušený palivový kanál,ale spíš a to si myslím je vadný vstřikovač,popř víc než jeden. Toto jsem kdysi řešil,vstřiky šli na kontrolu do Bosch servisu,prý OK. Nakonec to skončilo výměnou 6x vstřikovačů v hodnotě 100 tis Kč. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tifone Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 dal jsem to lidem z Boleslavi ať se s tím poperou nemám na to nervy.Jak se něco dozvím tak napíšu co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tifone Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Tak potvrzená závada.Celý problém je ve vadné řídící jednotce motoru!! Prý teprve druhý případ.Proč zrovna já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastanemecek Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Ahoj Tifone, možná mám stejný problém jako ty. Prosím tě můžeš nějak podrobněji vysvětlit jak může mít řídící jednotka vliv na to že seti objevuje nafta v oleji? Dost dobře to nechápu? Děkuji za odpověď. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.