Gil Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Prosím někoho kdo má ceník v etosu nebo etce, jestli by se mi mohl mrknout kolik stojí náhradní senzor do parkovacího asistenta, jedná se mi o to samostatné čidlo. Dvě čidla mi dokurvily při výměně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Podle ETOSu je to cidlo ultrazvukove cislo 1J0 998 275 A za nehoraznou cenu 2100,- Kc bez DPH!!! Kdo ti ho zkur..l??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Díkes za info, mechoši při výměně zadního narazníku nalomily dvě čidla a teť to zlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Neni zac , hlavne aby ti to nahradili!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Příští týden tam jdu, tak jsem zvědav jak to dopadne a čím víc info mám tím líp pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.