Publikováno Srpen 13, 200916 r Zdravím, nezkoušel jste někdo modifikovat dvojité dno z Octavie do Fabie? Nebo si vyrobit vlastní? Díky za rady, nápady....
Srpen 13, 200916 r integrovat octaviacke nie ale vo fabii mam dvojite dno asi 5 rokov. normalny konstrukcia z dosak obalena kobercom a pantami. v dne mam lano a lekarnicku a rukavice a bordel. Hore mam cisto a krasne Upraveno Srpen 13, 200916 r od cartmanko
Srpen 13, 200916 r No já mám také asi dvojité dno ve fabii,vejde se tam hoodně krámů :-) jen zvednu deklík a je tam prostor pro rezervu a nářadí a před ní tak 30cm hluboký a cca 50cm široký prostor na věci..
Srpen 13, 200916 r Autor No já mámr na věci.. Zuzko to má asi každý, ale mě jde o to, aby se srovnala podlaha se sadačkami, když je sklopíš a nevznikal tam žádný schod. (Přesně jako v Octávii) Upraveno Srpen 13, 200916 r od nadvora
Srpen 13, 200916 r To by se mi pak ale nevesly 2 skladaci prepravky na sebe tak aby se dala zatahnout roletka.
Srpen 13, 200916 r integrovat octaviacke nie ale vo fabii mam dvojite dno asi 5 rokov. normalny konstrukcia z dosak obalena kobercom a pantami. v dne mam lano a lekarnicku a rukavice a bordel. Hore mam cisto a krasne nechceš sem hodit fotky
Srpen 13, 200916 r Standi: vyce citovany "bordel" mam v tom cernem polystirenu, co je pred rezervou + jeste kouli od tazneho, zarivku, nahradni sterace, kus naradi, zarovky...
Srpen 13, 200916 r integrovat octaviacke nie ale vo fabii mam dvojite dno asi 5 rokov. normalny konstrukcia z dosak obalena kobercom a pantami. v dne mam lano a lekarnicku a rukavice a bordel. Hore mam cisto a krasne mam totéž, dvojité dno domácí výroby, ale v krátké fabii, foto dodám časem
Srpen 13, 200916 r Michale já taky, ale pár věci a nabíječka se mi tam nevejde a takhle by to bylo hezky schovaný Luky šup šup, ať už jsou tady
Říjen 11, 200915 r nechal jsem si to udělat a ta podlaha je vyndavací, takže se k ní dostanu bez problému
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.