Publikováno Duben 5, 200619 r mám špatnej mikrospínač na zámku dveří řidiče na rozsvicování pozičky ve dveřích a kontrolky na palubce.dá se někde sehnat originál nebo tam pasuje jinej? dík
Duben 16, 200619 r na originál zapomeň. snažil jsem se ho shánět, ale dodavatel ho dodává jen výrobci zámků a ten nemá zájem jej odprodat. Většinou je ještě poškozen plast na té západce zámku, takže i kdyby jsi dal nový tak jej brzo odrovnáš.
Duben 16, 200619 r mám špatnej mikrospínač na zámku dveří řidiče na rozsvicování pozičky ve dveřích a kontrolky na palubce.dá se někde sehnat originál nebo tam pasuje jinej?dík Ahoj, origo neseženeš, ale v GM v Brně jsem koupil obdobný za cca 17,-Kč . Pro upevnění se musí mírně upravit jehlovým pilníkem uchycení v zámku.
Duben 16, 200619 r Našel jsem ještě účtenku prodejna GM Brno Na kolišti kat č. 631085 P-8175A cena 17,- nebo mělo by to bý i www.gme.cz
Duben 16, 200619 r Našel jsem ještě účtenku prodejna GM Brno Na kolišti kat č. 631085 P-8175A cena 17,- nebo mělo by to bý i www.gme.cz
Duben 17, 200619 r On COSBY sídlí někde u Kopřivnice a tam je firma,která vyrábí zámky do dveří,tak asi tam něco od nich pasuje...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.