Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

4 měsíce?? To si delaj srandu?? Tak at top rozjedou zase na 3 směny když to nestíhaj....

pristi tejden sem si ji chtel objednat ale jesli bude az v unoru tak na to zvysoka s...ru

Vloženo
4 měsíce?? To si delaj srandu?? Tak at top rozjedou zase na 3 směny když to nestíhaj....

pristi tejden sem si ji chtel objednat ale jesli bude az v unoru tak na to zvysoka s...ru

Na octaviu sa oplati cakat.

Vloženo
Na octaviu sa oplati cakat.

v dnešní době čekat 4 měsíce na staronový auto heh kort v krizi v tom obrovskem upadku automobilek :-D by meli bejt radi ze to nekdo kupuje.......tak hlavne asi zalezi jak si to kdo a cim nalouduje...no otazkou je jestli to neni nedostatkem tdi motoru nebo proste to nestihaj ve vrchlabi :-D

Vloženo

Zdar,

podepisuju slova Václavova.Třebas na Fiestu a Fusiona je momentálně čekačka 4 měsíce dle zpráv Fordu (realita cca 3 měs.).Dneska,pokud nebude auto skladem,si budeš muset počkat fakt u všeh značek nejen u škodárny.

Já jsem v roce 07 čekal na Fábošku 4 měsíce a vydržet se to dalo bez problémů.ale je teda pravda,že jezdit jsem měl čím a MHD nehrozila;)

Tom

Vloženo
v dnešní době čekat 4 měsíce na staronový auto heh kort v krizi v tom obrovskem upadku automobilek :-D by meli bejt radi ze to nekdo kupuje.......tak hlavne asi zalezi jak si to kdo a cim nalouduje...no otazkou je jestli to neni nedostatkem tdi motoru nebo proste to nestihaj ve vrchlabi :-D

s motorem tdi to nic nemá, čekal jsem na 1,6 místo slibovaných 6-8 týdnů a pak 8-10 bezmála 3 měsíce už na jaře

Vloženo

Tak si asi fakt snažíjou vykrýt co nejdál výrobu. Asi mají spočítaný, že je to vyjde levnějc, než uteklí zákazníci, co koupíjou něco jinýho. Imho si myslim, že i kdyby vyrobili pár tisícovek na sklad, tak se to za tyhle ceny bezpečně prodá.

Vloženo
v lete bola obmedzena vyroba aj vo VW.

už je mi z toho špatně.. :kuk:

-------------------------------------------------------------------------

bez auta - čekatel

ŠKODA Fabia Classic 1,4 MPI 44kw-modrá metalic 9 let stará

Vloženo (editace)

Co me rikal znamej tak ve Vrchlabi jedou na max.. extremni poptvka je pry hlavne po 1.9TD skoro 80% .. jak prekvapive :)

..pri cenach na cerpackach a nastevene cene skodovky + o tretinu lepsi spotrebe se to majitelum ktery budou hodne jezdit vrati uz po roce..

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo

Taky jsem využil lákavé nabídky a objednal 14.9. OT s 1.9TDI. Jak zde píšete, čekací doba bude daleko vyšší než 6 týdnů slibovaných u dealerů. Zajímalo by mě, když bude třeba až v lednu, budou mi ho předávat na letních pneu? :prc:

Vloženo

To si snad myslis, ze Skoda bude davat v zime zimni kola? Cha cha :) Tomu pomeru motoru se nedivim, vetsina zakazniku to stejne kupuje na hodne dlouhou dobu, takze se jim to muze i rentovat.

Vloženo (editace)

Tak dneska sou bezny lizacky na 5let, takze volba dieslu je jasna.. kdyz jezdim s 1.6tkou benalem tak pri dnesnich cenach me vychazelo 2.30,- na km (8L na 100km) bez amotrizace a s dieslem (6L na 100km) pouze 1.60,- .. takze pokud v mojim pripade najedu 30tkm rocne, tak to mam do pouheho roka zpatky..

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo

Dneska sem videl starou octavku s tema novejma zrcatkama a nevypada to vubec spatne. Aspon je tam naky oziveni. Co by me ale zajimalo - meli zelenou Arctic, tzn. zadnej sportovni paket a sedadla vypadala jako "sportovni". Voni zmenili u Touru tvar?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...