RÁFEK Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Na 100% všichni co máte Tourku objednanou, tak bude vyrobena ve Vrchlabí. I do toho zmiňovaného Rumunska se vyrábí ve Vrchlabí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millik89 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Osobně mám necelých 14 dní novou octavii tour trumf a na 100% vim, že se dělala ve Vrchlabí. Nevim jak je to s 1.9TDI, ale to už tu psali ;-). Mám 1.6MPI ;-) Objednával jsem 1.9. a 1.10. byla k odběru. Bylo to ale objednané auto, kterému se pouze změnila barva, proto jsem ho měl za 4 týdny. Proto má možná někdo kratší dodací dobu, protože ho už autosalony mají objednané. Vědí, že se prodají ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Odkaz Litujeme, ale k této položce není povolen přístup. Využijte naši nabídku přímých odkazů, které mohou obsahovat Vámi požadované informace: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 To Rumunsko mi teda dava. Clovek se pomalu ani v klidu nevyspi. Ted uz budu zase spat jak batole Vcera vecer jsem jeste odeslal dotaz do skodovky a uz mam i odpoved. Tu je: děkujeme za zájem o akční model Octavia Trumf a sdělujeme, že tento model se vyrábí ve Vrchlabí . S pozdravem a přáním hezkého dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Odkaz znovu: http://new.skoda-auto.com/CZE/news/campaig...atourtrumf.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Dix1 : hmmm aja myslel ze tam bude neco o tom Rumunsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 V Rumunsku tusim snad ani neni vyrobni zavod. Mel by byt Kazachstan, Indie, Cina, Rusko, Slovensko, Sarajevo je tusim uz zavreny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Zdar všem, tak jste mi chlapi dneska poránu zlepšili náladu a vyvolali úsměv na mé tváři.Aféra "Rumunsko" nemá chybu Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak uz taky vim termin vyroby. Objednano 5.9.09, termin vyroby 45. tyden (je to prej v nejakem "N" - zavazny termin). Tak snad do pulky listopadu bude pomalu a jiste doma. Tak tedy jeste objedname zimni papuce....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j430 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Zdar všem,tak jste mi chlapi dneska poránu zlepšili náladu a vyvolali úsměv na mé tváři.Aféra "Rumunsko" nemá chybu Tom Tak jsem asi nechtěně rozvířil diskuzi na téma Rumunsko, to jsou na webu ty zaručený informace, takže si dávejme pozor, co čteme a jestli je to vůbec možný. Já ji mám objednanou taky, tak jsem byl zvědav, co nato řeknete. Jinak zaplaťpánbůch, že je to tak. Všem přeji hodně šťastných kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ja jsem videl akcni model Trumf se zrcatky z Fabie II byl to vuz od NH caru mate taky s temito zrcatky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ja jsem videl akcni model Trumf se zrcatky z Fabie II byl to vuz od NH caru mate taky s temito zrcatky? Všechy trumfy mají zrcátka z FII a volant z nové OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ja jsem videl akcni model Trumf se zrcatky z Fabie II byl to vuz od NH caru mate taky s temito zrcatky? ano měly by tam být tyto zrcátka + nový volant z O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 JJ volant sem potrehnul na salonu, ale zdractka mi tukly az nejak pozdeji, tak ja jen jestli to neni zas nejaka special editon A tak ona teda uz oficialne skonci vyroba pristi mesic?Ze se tedy v roce 2010 prestane vyrabet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millik89 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 JJ volant sem potrehnul na salonu, ale zdractka mi tukly az nejak pozdeji, tak ja jen jestli to neni zas nejaka special editon A tak ona teda uz oficialne skonci vyroba pristi mesic?Ze se tedy v roce 2010 prestane vyrabet? Pokud budou mít ještě hodně objednávek, tak snad s výrobou neskončej, nějak vydělávat musej. Já si myslim, že výroba bude do tý doby, než vyrukujou s tím novým, jak chystaj. Větší jak fabia a menší jak octavia, tak jsem docela zvědavej, ale to asi hodně lidí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 A neni nahodou v tomto segmentu Roomster?Me prijde ze nektere modely se mezi sebou hrozne perou jako segmentove a tak i cenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak Roomster ma bejt zamerenej na mladsi klientelu, Tour na lowcost sferu. Ale je pravda, ze se do toho zacina michat i hola OII. Fabia byla uklizena cenove niz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 No tak jsem tedy zvedavy na ten mezimodel ale myslim ze by se to tam docela pralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak uz taky vim termin vyroby. Objednano 5.9.09, termin vyroby 45. tyden (je to prej v nejakem "N" - zavazny termin). Tak snad do pulky listopadu bude pomalu a jiste doma. Tak tedy jeste objedname zimni papuce....... Tak to máme stejný termín.... Čekám červenou combi 1.6i se sport paketem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 no taky by me zajimalo, proc by teda davali do prislusenstvi tydle ovladace, kdyz muzou namontovat to co se dava ve vyrobe. meli ste to blondaku z tovarny a nebo az od prodejce? Od výrobce, na salonu se dodělávalo pouze denní svícení, protože jsme na to při objednávce zapoměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak to máme stejný termín.... Čekám červenou combi 1.6i se sport paketem Taky cekam cerveneho kombika se sport paketem, jen pod kapotou budu mit ropaka .......takže temer dvojcata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) Od výrobce, na salonu se dodělávalo pouze denní svícení, protože jsme na to při objednávce zapoměli. no tak tim spis tam bude normalni originalni klic. denni sviceni neni u Touru v zakladu? Editováno: 15. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 tak sem vcera konecne videl novou tourku nazivo, nekdo uz ji ma ve vedlejsi ulici a fakt krasa zrcatka paradni a ten volant tomu prospel uplne nejvic :-) eee este tak 8tydnu cekani :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbysekS Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 U nás se také stále čeká na Tourku a člověk je čím dál více nedočkavý. Jinak k diskui ohledně "mezimodelu" - ano, Roomster je v této kategorii a právě proto, že s Roomsterem už se nadále nepočítá, bude ho pak nahrazovat právě ten nový výtvor. Je tedy docela reálné, že i u Roomstera se dočkáme nějaké zvýhodněné akce v závěru jeho prodeje. Na to si ale ještě chviličku počkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
estevez Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 V Rumunsku tusim snad ani neni vyrobni zavod. Mel by byt Kazachstan, Indie, Cina, Rusko, Slovensko, Sarajevo je tusim uz zavreny. To jste mě teda vyděsili - mám objednanou OII FL 1,9 TDi, PD, Eleg., netušíte kde se vyrábí tento model? A ještě jeden OT - netušíte jaké se z továrny dávají u nové OII FL pneu (značka, typ)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.