ben06 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak je taky možné, že se čeká krom motorů i na nějaké jiné díly. Já bych to ale viděl na něco jinýho. Na jaře prej byl o Toury zájem i u Helmutů. Tak možná chtěli stihnout dodat co nejvíc tam a objednávky jinam si posunout a rozprostřít v čase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) řekl bych že problém bude asi někde jinde, já taky po 2 měsících bombardoval prodejce i ŠA a všude vyhýbavé odpovědi, prodejce dodal aspoň "lepší rádio" jako kompenzaci čekání. tak to by me zajimalo kde....preference zahranicnich trhu???Vsak na vychode se jim to prej dost propadlo-proto ta akce?...tak nevim...a v nemecku uz skoncilo srotovny a stejne sly na odbyt spis fabky....no ja furt cekam na termin- nevim co jim tak dlouho trva zjistit termin - udajne by to ale meli stihnout do konce roku , znamej ted byl v auto jarov a rekli mu ze klidne i 4 a více mesicu a vnucovali mu tam nakou skladovou co nekdo nakonec nechtel :-D Editováno: 2. Říjen 2009, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Wow gratulace,to mas celkem brzo,kdys objednaval? objednáno 17.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zvětšujou o toho paketu na špatný cesty ještě taky světlou výšku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zvětšujou o toho paketu na špatný cesty ještě taky světlou výšku ? myslím že o 2cm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zvětšujou o toho paketu na špatný cesty ještě taky světlou výšku ? Jo, někdo tady psal že asi o 20mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millik89 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Takže tady jsou nějaké fotky Octavia Tour Trumf, už je doma od pátku hurááááááááááááááááááááááá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riodyn Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Hmm,pěkná,to máš v základu,nebo jsi něco přidával, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) Ten volant podle mě interiéru prospěl. Ani ty zrcátka nevypadají vůbec špatně. Já bych si asi vybral interiér Eminent a nebo Graham co se tam teď dávájí z předFL OII. Obecně se divim, že Škoda nezměnila schránku před spolujezdcem - když už tam dává jenom záslepku místo zámku, tak mohla ten plast dělat už pět let bez záslepky jako jednoduchej kus. Nebo se do nějakýho interiéru zámek dává? Mně ta záslepka přišla hodně laciná hlavně třeba v akčním modelu Business - bylo v tom autě na tehdejší dobu víc než dost výbavy, ale ten zatracenej zámek tam nedali.. No a co musím pochválit - ten volant nevypadá aspoň na fotkách tak gumově a lacině jako ten, co se dával před tady tímhle do ostatních škodovek bez koženýho paketu. Editováno: 4. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 to bojler: ted si nejsem stoprocentne jistej, ale kdyz jsem na ni koukal v saloonu, tak ten zamek tam byl (mela interier eminem). A na fotkach v katalogu je taky vyobrazenej. Tak nevim. to Millik89: moc pekna, tak at dobre slouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Takže tady jsou nějaké fotky Octavia Tour Trumf, už je doma od pátku hurááááááááááááááááááááááá. moc pěkný, ať slouží :-) sakriš jak já se těším :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 wow ten volant je tam super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 no ja sem se prave taky dival v katalogu, ze tam je. mozna je to navazany na ten interier graham/eminent a do scale se to nedava. eminent je pritom bez priplatku a do grahamu se musi vzit vysove nastavitelny sedadlo spolujezdce s bedernima operama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Takže tady jsou nějaké fotky Octavia Tour Trumf, už je doma od pátku hurááááááááááááááááááááááá. Pekna,vela stastnych km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Moc pěkná. Ty zrcátka a volant tomu prospěly. ještě pořád je to designově pěkné auto. Přeju mnoho šťastných kilometrů bez nehod a poruch. Co je v tom za motor??Myslim, že podle mřížek v nárazníku je to 1.6MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Takže tady jsou nějaké fotky Octavia Tour Trumf, už je doma od pátku hurááááááááááááááááááááááá. Hezká...Kdy jsi objednával?? A to je 1,6MPI?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 to bojler: ted si nejsem stoprocentne jistej, ale kdyz jsem na ni koukal v saloonu, tak ten zamek tam byl (mela interier eminem). A na fotkach v katalogu je taky vyobrazenej. Tak nevim.to Millik89: moc pekna, tak at dobre slouzi mám taky tu škaredou záslepku, vidím na fotkách paket Plus, bez mlhovek (já nedávno použil v mlze a nestěžuji si), možná to chtělo aspoň loketku (nebo není vidět) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) Dival sem se na ty interiery a u Grahamu mne prijde, ze maji vyraznejsi bocni vedeni. Mozna proto si Skoda podminuje jejich volbu prikoupenim bedernich oper a vyskove nastavitelnosti spolujezdce. A asi to budou ta stejna sedadla, co ve sportpaketu. Kazdopadne zamek te schranky je u vsech tri interieru. Maji v tom bordel. Editováno: 4. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jo pěkná Octa v tý červený :-) A zrcátka slušej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) Dival sem se na ty interiery a u Grahamu mne prijde, ze maji vyraznejsi bocni vedeni. Mozna proto si Skoda podminuje jejich volbu prikoupenim bedernich oper a vyskove nastavitelnosti spolujezdce. A asi to budou ta stejna sedadla, co ve sportpaketu. Tak to sem vůl že sem si tam dal potahy eminent..bederky sem dal, ale myslel jsem že jak graham tak eminent je nadstandart a eminent se mi podle fotek líbil víc, tak sem ho tam bouchnul..No nic, snad bude v pohodě.. Editováno: 5. Říjen 2009, autor: masserr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Eminent jsou v pohode. vypadaj velmi pekne. Graham, co vim, davaj jen se sportpaketem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will83 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Moc pěkná tourka, u nás by měla být příští týden (objednáno 21.8.09). Chtěl bych se zeptat ohledně záslepky zámku přihrádky spolujezdce - pokud tam je ta záslepka, tak se přihrádka nedá jinak zamknout? Např. nějak automaticky s centrálem apod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Kdyz tam je pouze zaslepka, tak se neda nijak zamknout. Mezi nama, zamykaci prihradka je stejne uplne k nicemu. Jen to s tim zameckem vypada o neco malo lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) Graham, co vim, davaj jen se sportpaketem. Mely by jit i bez neho. Jak podle confi, tak podle PP. Podminka je "objednejte PK2" a to jsou Výškově nastavitelná sedadla vpředu + bederní opěry za 3000Kč Jinak souhlasim s tim, ze to zamykani je docela na prd. Ale rekl bych, ze to se zamkem ne ze "vypada o trochu lip", ale se zaslepkou vypada "vyrazne hur" Editováno: 5. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.