markyn Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 To markyn: To se dá změnit, teda jestli je ještě dost času a nemá se za pár dní vyrábět..v salonu kde jsi to bjednával řekni že to chceš ještě změnit, oni zavolaj do škodovky a a mělo by to jít.. já už takhle měnil dvě věci (metalízu a přidával jsem alarm) a nebyl problém... Máš pravdu ,zkusím to.Auto nekupuju každý den.Do výroby jde ve 43-tím týdnu, tak to snad nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) Nemáte někdo fotky toho novýho interiéru se sport paketem?Jsem zvědavej na ten Graham a sport sedačky a tříramenej volant........ :-) Jenom malá fotka z konfigurátoru.. Editováno: 8. Říjen 2009, autor: masserr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Jojo tuhle taky mám díkes, nikde jsem jinou nenašel, tak snad bude vypadat v reálu dobře. 45 tejden jde do výroby, pak uvidím. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Jojo tuhle taky mám díkes, nikde jsem jinou nenašel, tak snad bude vypadat v reálu dobře. 45 tejden jde do výroby, pak uvidím. :-) Já myslím že to bude uplně super. Moc závidím.. ten novej tříramenej volant vypadá skvěle, ty sedačky bomba..no a liťáky spider Já sport paket nedal, ale koženou řadičku už mám a volant a liťáky časem určitě dokoupím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 nemáte někdo fotku jak vypada ten graham na obyc sedackach??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Jojo tuhle taky mám díkes, nikde jsem jinou nenašel, tak snad bude vypadat v reálu dobře. 45 tejden jde do výroby, pak uvidím. :-) Jedna fotečka s "trošku" lepším třírameným..jen tak pro navnadění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Tak jsem dnes volal do autosalonu a to jsem neměl dělat. Datum výroby mnou 5.9. objednané Tourky se posouvá z Wk46 na Wk49 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 ......ja to rikal hned, bude to az pod stromecek taky jsem objednaval pateho zari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Rodicum naopak dojde R o dva tydny driv, ble ble ble Dneska se montuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Tak já si jdu pro svého Trumfa za hodinu, Motor 1,9 TDI lift. , barva černá, sportovní paket, centrál, mlhovky, Tour plus komplet rezerva . Objednáno 22. 8.dodána k prodejci 7.10. takže termín 6-7 týdnů byl dodržen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 5.9. 49.tyden? Hm ja to mam 25.9. a predbezne taky 49.tyden a je to nekombi tdi tak nevim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 5.9. 49.tyden? Hm ja to mam 25.9. a predbezne taky 49.tyden a je to nekombi tdi tak nevim :-D já mám 1,6 krátkou, proto mě to nasralo...asi to berou podle xichtu či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 já mám 1,6 krátkou, proto mě to nasralo...asi to berou podle xichtu či co Oldo? neplastikuješ nááhodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Jedna fotečka s "trošku" lepším třírameným..jen tak pro navnadění Jo ten vypadá hezky,do tourky je ale bez toho chromu a dírek myslím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) Jo ten vypadá hezky,do tourky je ale bez toho chromu a dírek myslím..... Ostatne jako do Roomstera nebo F2... chrom ma SB2 , preforaci ma samodrejme jen RS pripadne Scout.. Editováno: 9. Říjen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Jedna fotečka s "trošku" lepším třírameným..jen tak pro navnadění Verze z OLD RS O2 je podle me o mhoho lepsi vic tam pasuje.. tyhle novy volanty ze supa sou podle me minus.. sice vypadaji lepe jak ty sileny plastaky 4ramenny co mel tour ale proti ORS/FRS1 nebo ORS2 OLD krok zpet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 já mám 1,6 krátkou, proto mě to nasralo...asi to berou podle xichtu či co No kdyz sem byl naposled ve Vrchlabi, tak Tdi mozorizece meli presnost vetsinou.. ale zase ne vramci tydnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will83 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Čerstvě přivezená, na značkách bude příští týden. Je to 1.6 MPI s paketem pro špatné cesty, koženým paketem, paketem plus a capuccino metalízou. Zvýšení je opravdu vidět..... Omlouvám se za fotky jsou jen z mobilu, příští týden pošlu lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) Wille gratulace, koukám,že tam máš i nějakej igelitovej paket-pěkný potahy .Jo,jo není nad nový. Tom Editováno: 9. Říjen 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Verze z OLD RS O2 je podle me o mhoho lepsi vic tam pasuje.. tyhle novy volanty ze supa sou podle me minus.. sice vypadaji lepe jak ty sileny plastaky 4ramenny co mel tour ale proti ORS/FRS1 nebo ORS2 OLD krok zpet.. Mě se zase takhle na fotkách líběj spíš tyhle nový volanty, ale v rálu jsem je v O1 ještě neviděl..každopádně jsem neodolal a přiobjednal sport paket plus černou metlou, takže jsem se ceníkově vyšplhal už na 386 500Kč ...ale bude to fešanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Verze z OLD RS O2 je podle me o mhoho lepsi vic tam pasuje.. tyhle novy volanty ze supa sou podle me minus.. sice vypadaji lepe jak ty sileny plastaky 4ramenny co mel tour ale proti ORS/FRS1 nebo ORS2 OLD krok zpet.. Mě se zase takhle na fotkách líběj spíš tyhle nový volanty, ale v rálu jsem je v O1 ještě neviděl..každopádně jsem neodolal a přiobjednal sport paket plus černou metlou, takže jsem se ceníkově vyšplhal už na 386 500Kč ...ale bude to fešanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will83 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Wille gratulace, koukám,že tam máš i nějakej igelitovej paket-pěkný potahy .Jo,jo není nad nový. Tom Díky, vraceli jsme se s přítelkyní později z práce, tak jsem auto v rychlosti vyblejskl, už se nemůžeme dočkat. Rádio mám připravený Pioneer DEH2100 UB. Ještě připomínám že jsme ji objednávali 25.8.09 takže 6 týdnů. Pak pošlu fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Čerstvě přivezená, na značkách bude příští týden. Je to 1.6 MPI s paketem pro špatné cesty, koženým paketem, paketem plus a capuccino metalízou. Zvýšení je opravdu vidět..... já měl za to,že paket pro špatné cesty se vyznačuje těmi jakoby " zespodu nadstavenými" spoilery vpředu i vzadu tím černým plastem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 masserr: 386 000 tisic? Co tam vsechno budes mit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 ted uz se ani nedivim, ze jsou tak dlouhe cekacky na skodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.