Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

George Couser

Doporučené příspěvky

masserr Ty se řídíš jen podle konfigurátoru? Ten je dobrej tak maximálně jako orientační :) Sedni si radši s prodejcem ke stolu a ten Ti řekni ceny tak jak jsou a budeš mít jasno ;)

To jsem udělal, ale když jsem předtím v konfig. viděl kolik tyhle věci stojej, tak na ně ani nepřišla řeč... <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak už jsem byl rozhodnutý přidat si ten váš slavný sportovní paket ale poslední věta od prodejce mě zarazila:

"K tomuto sportovnímu paketu se váže akorát jedno omezení a to je výběr barvy. Lze zvolit červenou corridu, černou metalízu a nebo stříbrnou metalízu. Původně objednaná Šedá Satin metalíza by k na vůz nešla."

tohle sem fakt netušil- proto to taky bylo v konfiguratoru po navoleni me barvy neaktivni....

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři

Rožere buď nakonec rád ;) ,

chvílema mi příjde,že si všichni objednávám úplně stejný auta-barva,výbava atd..... :D.Apoň budeš "originál".

Tom

je to pravda...protoze skoro kazdy si dava sportpaket...tzn jen tri mozne barvy...z toho vetsina sahne po bezpriplatkove cervene....ale ty sedacky a kola sem chtel :-D jinak mi bylo vse šumák :-D si to dodelam sam :-D - protoze cervenou,stribrnou nesnasim a cernou taky zrovna nemusim :-D ....uz sem si predstavoval jak by ta seda satin vypadala nadherne s tim sportpaketem heeh :-) tak abych si zahojil zklamani tak si doobjednam aspon vyhrivani sedacek :-D

Odkaz ke komentáři

Na jaře koupíš kola,apsoň budeš mít dvoje disky a sedačky koupíš taky bez vetších problémů,klíďo i RS.

RS uz je extrem...zase preci jenom nechci mit sportovni tuzing auto :-D...disky budou troje...pze budu mit i zimni od ŠkoFinu :-D

Odkaz ke komentáři

O.k.,tak si můžeš nechat přední předělat do tvaru RS,sice to stojí nějakou káču,ale dá se taky.

ty ve sportpaketu nejsou RS, ne?? Ty by mi stacili...to je fuk uz to neresim.... volant se dyztak taky sezene:-D za "usetrene" penize si du pridelat dalsi vybavu :smich:

Odkaz ke komentáři

no to právě ne, když říká, že na jaře koupíš litý... to je jedno. já myslim, že to barevný omezení je přinejmenším u některejch barev pěkně na prd. sám bych stejně volil corridu (to že nestojí 8900Kč už je jenom příjemnej bonus), ale proč není v nabídce pro sportpaket třeba antracit, bílá nebo tmavě modrá, to fakt nevim.. pochopil bych, že s dynamicem, cappuccinem nebo arcticem by to vypadalo třeba divně.

Odkaz ke komentáři

no to právě ne, když říká, že na jaře koupíš litý... to je jedno. já myslim, že to barevný omezení je přinejmenším u některejch barev pěkně na prd. sám bych stejně volil corridu (to že nestojí 8900Kč už je jenom příjemnej bonus), ale proč není v nabídce pro sportpaket třeba antracit, bílá nebo tmavě modrá, to fakt nevim.. pochopil bych, že s dynamicem, cappuccinem nebo arcticem by to vypadalo třeba divně.

ja si myslim ze na cappucinu nebo ty my satin by to vypadalo zajimave a nevsedne a vubec bych se nebranil....dle meho nazoru je to kvuli lakovani tech spojleru a kridel....jinak to nedava smysl....

Odkaz ke komentáři

Tak v patek si jedu taky pro TOURa. Vyrobili ho v patek a objednaval jsem ho na konci srpna, takze 8 tydnu jim to trvalo.. Ta linka na TOUR je prej nejpomalejsi..

závist :-) a gratuluju - a co to bdue TDI?Nějaká specialní výbavička?

hele nejpomalejší je proto, že to tam jede pomalej takže oni to dělaj kvalitněji pže se u toho nestresujou že jim to ujede :smich: :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

No dají, hlavně výběhy :) Dneska sem si to prohlidl s jinejma zrcatkama, volantem a potahem Eminent - male zmeny, ale podle me vsechny k lepsimu. Hlavne ten volant a potahy, divim se, ze to tam neprdli hned po faceliftu OII.

a ví někdo jak vypadají ty graham na obyč sedačkách??? Všude je jen Scale nebo Eminent....

Odkaz ke komentáři

Podle mě je sportpaket jen v barvách, ve kterejch se dělalo RS, takže jen červená, černá a stříbrná.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...