Publikováno Srpen 20, 200916 r Dobrý den, potřeboval bych zjístit jak mam zjistit hladinu oleje v automaticke převodovce v Octavii.
Září 3, 200915 r nijak, v automatu je olej dozivotní, pokud vse funguje jak ma tak to nechej. jinak olej je fakt drahej.
Září 4, 200915 r U automatiky je "doživotnost" převodového oleje ještě větší nesmysl než u mechanické převodovky - pokud to nechceš ve 150ti tisících hodit ze skály . Třeba tady je o tom zmínka... Jinak mechanická má kontrolní šroub, automat ne? Upraveno Září 4, 200915 r od Viktor X
Září 5, 200915 r Ale hovno, sem se to asi ucil.... Ale proti gusta zadná, pokud chces menit olej tak men, ale nebude stat 100kl/l
Září 5, 200915 r V kazdem pripade zkontrolovat napl oleje, pokud malo nedolejvat, ale vymenit - pozor na barvu zel. ci cerv.
Červen 5, 201312 r Autor Tak děkují hoši za odpovědi, zapomněl jsem přistupové heslo sem, až nedávno jsem našel heslo v excelu a šup sem. Jinak se to problem s převodovkou automatickou se vyřešil, pozdě řadil a často škubal, vyměnil jsem olej u jednoho týpka a pak bylo po problemu automat řadil jak hodinky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.