pešír Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 mole: kombinovaný studium? to je něco jako individuálí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 bedlickaa: ještě bumbrlajs říkal že má místo pešír: něco takovýho. je to kombinace mezi pevnými vyučovacími dny a individuálem. tzn. že dostaneme pět nebo šest dní za semestr, na který se přednáší a ty bychom tam měli být. v prváku jsem chytil všechny, ve druháku jsem tam nebyl ani jednou. no a protože jsem druhák téměř kompletně dodělával v září a stálo mě to 5.000 navíc, tak bych si to radši odchodil... když máš individuál, tak dostaneš rozpis všech tříd a můžeš přijít kdykoliv, ale stojí to dalších 10.000... je to holt drahá sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 bedlickaaa: ještě mě napadlo, jelikoš jedu jen já a Pešírka, tak máme 3 místa volný. Tak jestli budete chtět tak můžem vzít oba. Ale je to jen na vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Nazdárek tak já beru Luckyho a asi i Ladise takže by jsme jeli ve 4 Pešír: dej vědět a sejdeme se někde v Turnově nebo někde cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 bumbrlik: já budu v okolí Turnova mezi pul 9 a v celou. písni mi SZ s tvym číslem a v neděli rano se domluvíme foromen: Romčo beru Bedličku a ještě jednoho kámoče. já jen, abys věděl počet lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Tak ještě jedna změna, pojedu v pěti, ještě s námi jede kamarádka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Hele Tome, aby to ta tvoje fabulka vydejchala, takovej náklad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 zdar forčo,kecal jsem s fanym že by jel taky tak jsem mu říkal at se ti ozve aby si s nim počítal ještě se za nim kdyžtak dneska stavim v rachotě aby ti aspon napsal kolik s nim pojede lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 forčo: o to se neboj, ta už zvládla mnohem víc tohle bude brnkačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Pešír: dej vědět a sejdeme se někde v Turnově nebo někde cestou A kudy by si chtěl jet? Já mám v plánu to švihnout po dálnici a do Turnova se mi zajíždět moc nechce. Tak se dyštak sejdem na první pumpě po nájezdu z Paceřáku na Prahu. Co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedlickaa Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 kucíí tak se sejděte u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 teď pešír psal, že se mu nechce sjíždět ta shellka je myslím přijatelná pro všechny. možná se k vám taky připojím. ale ještě se uvidí, budu to vědět až v sobotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedlickaa Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 to sice psal ale ja nevim jestli se na tu selku dostanu nebo bude muset sjet ke me vis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Lucky, už mi psal maila, v pohodě, je na seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Pešír: na tý shelce se mužeme sejít to není problém pak se dohodneme v kolik bedlickaa: to nějak vymyslíme kdyžtak tě vyzvedne el-prezidento, to by taky šlo né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 jejda lidi! tam, kde bydlí Bedličkaaa (teda pokud jsem to dobře pochopil), tak ta vesvice nebo co to je hned vedle dálnice, takže tam pro ní zajedu!!! Ale Turnov je na úplně jinou stranu. Takže dáme spicha na nějaký pumpě za Svijanama, já teď nevim, co tam přesně je za benzinky. CO VY NA TO??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 jáááááá chciiiiiii takyyyyyyyyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany3457 Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Čis lidi nemáte někdo na zítřek ještě jedno volný místo??Dík Fany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2009 brnkni bumbrlíkovi, nebo pešírovi, snad mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 (editace) já místo mám foromen: sem si nablejskal fabuli, aby si taky vyděl, že jí taky umym umejt Editováno: 26. Září 2009, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 jáááááá chciiiiiii takyyyyyyyyyyyyyyy tak pojeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2009 pešír, no to je správný, to tě chválím, tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Tak jsme doma ,bylo to super rádi jsme vás poznali Foromen: dobře zorganizováné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Také doma, parádní akcička a Romčo díky za pohostinost :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.