Publikováno Srpen 27, 200916 r Prosím mohol by sa pozrieť niekto kto nemá elektrické ovládanie spätných zrkadiel , do poistkovej skrinky či tam má zasunutú poistku ako je na obrázku. Ja ju tam mám ale zrkadlá v elektrike nemám. Takto chcem zistiť či je v mojom aute aj kabeláž na pripojenie konektoru v prípade že by som si ich zohnal a namontoval.
Srpen 27, 200916 r Mě y spíš zajímalo ,že máš v podpisu FI sedan r.v. 2008 , to se ještě dělalo? Já myslel, že výroba skončila 2007
Srpen 27, 200916 r Autor cartmanko, presne ako si napísal, problém je moja lenivosť, zajtra idem dať dole tapacír.
Srpen 27, 200916 r Autor Mě y spíš ..............že výroba skončila 2007 vlastne som ho kúpil v 2008, pozrel som do techničáku a je tam dátum 09.2007 , takže máš pravdu, boli to posledné kusy
Srpen 28, 200916 r Autor Otvoril som tapacír a odfotil, žiadny špeciálny konektor na spätné som nenašiel.Hlavne by som chcel vedieť či mám zhánať kabeláž z dverí do zrkadla alebo z dverí do palubovky, alebo ako a kde to zapojiť. Dá sa nejak využiť konektor na fotke ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.