Publikováno Září 1, 200916 r zdravím chlapi tak dnes idem po dilanici a ked som šiel 120 tak voláko ako keby cuklo plynový pedál a nechcelo dalej zrýchlovať zrýchlovalo pomaly čo tomu je ? , a neťuká pod kapotou to relátko asi na turbo to je može to byt tým čo mám robiť ? díkes Upraveno Září 2, 200916 r od turboss
Září 2, 200916 r Autor Upresni typ motora-inak sa neda dalej riesit tvoj problem. rok výroby 6/2000 motor TDI typ AGR
Září 2, 200916 r Autor zdravím chlapi tak dnes idem po dilanici a ked som šiel 120 tak voláko ako keby cuklo plynový pedál a nechcelo dalej zrýchlovať zrýchlovalo pomaly čo tomu je ? , a neťuká pod kapotou to relátko asi na turbo to je može to byt tým čo mám robiť ? díkes
Září 2, 200916 r Autor zdravím chlapi tak dnes idem po dilanici a ked som šiel 120 tak voláko ako keby cuklo plynový pedál a nechcelo dalej zrýchlovať zrýchlovalo pomaly čo tomu je ? , a neťuká pod kapotou to relátko asi na turbo to je može to byt tým čo mám robiť ? díkes dnes mi auto ledva ledva naskočilo , a nedalo sa vobec pridať na viac ako 1500 ot. a to som držal plyn na podlaze , chlapy pomožte mi ja jsem z toho vol
Září 2, 200916 r ten ventil regulace plniciho tlaku by mel cvakat (muzes zkontrolovat diagnostikou akcnich clenu), jinak asi promerit (zmerit odpor vinuti 25-45Ohm na ventilu) a pripadne napajeci napeti na svorkovnici k ventilu (plne palubni napeti)
Září 2, 200916 r já jen doporučím radit nebudu novej ventil N75 a nové relé 109 tímto rozhodně nic nepokazíš a zas to tak bolet nebude....tohle mám už zasebou...
Září 2, 200916 r Autor já jen doporučím radit nebudu novej ventil N75 a nové relé 109 tímto rozhodně nic nepokazíš a zas to tak bolet nebude....tohle mám už zasebou... lenže teraz už ani nejde naštartovať vobec niečo sa tam pokazilo , ako keby čerpadlo nerpacovalo alebo čo no mna šlak tfí z tej octavie
Září 3, 200916 r tak start muze mit na svedomi prave ten uzaviraci ventil N109, da se zkontrolovat diagnostikou akcnich clenu
Září 3, 200916 r N109 myslíš relé 109? to je relé napájení ŘJ o tom je tu napsáno sposta. Pokud se ti při otočení klíčku nerozsvítí - neproblikne kontrolka žhavení je relé asi KO Pokud ale nenastartuješ že naníé nafta, prázdné hadičky od filtru, bude chyba v palivové soustavě. (vyměnit palivový filtr, těsnící gumičky kvůli zavzdušňování, ...)
Září 3, 200916 r N109 myslíš relé 109? to je relé napájení ŘJ o tom je tu napsáno sposta.Pokud se ti při otočení klíčku nerozsvítí - neproblikne kontrolka žhavení je relé asi KO Pokud ale nenastartuješ že naníé nafta, prázdné hadičky od filtru, bude chyba v palivové soustavě. (vyměnit palivový filtr, těsnící gumičky kvůli zavzdušňování, ...) Přesná definice A pokud tohle nepomuže tak vyzkoušej nějakého garáž mistra...
Září 3, 200916 r a jestli ti to padlo do nouzáku a jel si s tím bůhví jak dlouho na plný plyn,mohlo toho odejít víc
Září 3, 200916 r Autor a jestli ti to padlo do nouzáku a jel si s tím bůhví jak dlouho na plný plyn,mohlo toho odejít víc no boa ste ma potešili len dufam že to nebude odjebané turbo , lebo ma vystrie ,
Září 5, 200916 r Autor no boa ste ma potešili len dufam že to nebude odjebané turbo , lebo ma vystrie , tak chlapi bolo to v servise bola odídená váha vzduchu a čerpadlo sa jebe , takže pojde na repas , a ten ventil že nemusí ťukať ten čo je ná obrázku tá N75
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.