Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím chlapi tak dnes idem po dilanici a ked som šiel 120 tak voláko ako keby cuklo plynový pedál a nechcelo dalej zrýchlovať zrýchlovalo pomaly čo tomu je ? , a neťuká pod kapotou to relátko asi na turbo to je može to byt tým čo mám robiť ? díkes

post-22368-1251889705_thumb.jpg

Upraveno od turboss

Upresni typ motora-inak sa neda dalej riesit tvoj problem.

• Autor
Upresni typ motora-inak sa neda dalej riesit tvoj problem.

rok výroby 6/2000 motor TDI typ AGR

Tem tu mas dost!!!! HLADAJ!!!!

• Autor
zdravím chlapi tak dnes idem po dilanici a ked som šiel 120 tak voláko ako keby cuklo plynový pedál a nechcelo dalej zrýchlovať zrýchlovalo pomaly čo tomu je ? , a neťuká pod kapotou to relátko asi na turbo to je može to byt tým čo mám robiť ? díkes

post-22368-1251885103_thumb.jpg

• Autor

dnes mi auto ledva ledva naskočilo , a nedalo sa vobec pridať na viac ako 1500 ot. a to som držal plyn na podlaze , chlapy pomožte mi ja jsem z toho vol

ten ventil regulace plniciho tlaku by mel cvakat (muzes zkontrolovat diagnostikou akcnich clenu), jinak asi promerit (zmerit odpor vinuti 25-45Ohm na ventilu) a pripadne napajeci napeti na svorkovnici k ventilu (plne palubni napeti)

já jen doporučím radit nebudu novej ventil N75 a nové relé 109 tímto rozhodně nic nepokazíš a zas to tak bolet nebude....tohle mám už zasebou...

• Autor
já jen doporučím radit nebudu novej ventil N75 a nové relé 109 tímto rozhodně nic nepokazíš a zas to tak bolet nebude....tohle mám už zasebou...

lenže teraz už ani nejde naštartovať vobec niečo sa tam pokazilo , ako keby čerpadlo nerpacovalo alebo čo no mna šlak tfí z tej octavie

tak start muze mit na svedomi prave ten uzaviraci ventil N109, da se zkontrolovat diagnostikou akcnich clenu

N109 myslíš relé 109? to je relé napájení ŘJ o tom je tu napsáno sposta.

Pokud se ti při otočení klíčku nerozsvítí - neproblikne kontrolka žhavení je relé asi KO

Pokud ale nenastartuješ že naníé nafta, prázdné hadičky od filtru, bude chyba v palivové soustavě.

(vyměnit palivový filtr, těsnící gumičky kvůli zavzdušňování, ...)

N109 myslíš relé 109? to je relé napájení ŘJ o tom je tu napsáno sposta.

Pokud se ti při otočení klíčku nerozsvítí - neproblikne kontrolka žhavení je relé asi KO

Pokud ale nenastartuješ že naníé nafta, prázdné hadičky od filtru, bude chyba v palivové soustavě.

(vyměnit palivový filtr, těsnící gumičky kvůli zavzdušňování, ...)

Přesná definice :palec2: A pokud tohle nepomuže tak vyzkoušej nějakého garáž mistra...

a jestli ti to padlo do nouzáku a jel si s tím bůhví jak dlouho na plný plyn,mohlo toho odejít víc

• Autor
a jestli ti to padlo do nouzáku a jel si s tím bůhví jak dlouho na plný plyn,mohlo toho odejít víc

no boa ste ma potešili len dufam že to nebude odjebané turbo , lebo ma vystrie ,

• Autor
no boa ste ma potešili len dufam že to nebude odjebané turbo , lebo ma vystrie ,

tak chlapi bolo to v servise bola odídená váha vzduchu a čerpadlo sa jebe , takže pojde na repas , a ten ventil že nemusí ťukať ten čo je ná obrázku tá N75

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.