Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, xci se zeptat VAGaru, jak nakodovat zadni lampy aby pri brzdeni svitila cela CECKA.

Po aktivaci mlhovek jako brzdovek sviti horejsem a spodek. Kde ale dokodovat ty dve bocni zarovky ? Jednou sem to na O II MR 2008 udelal, ale nemam ted pristup k autu abych to nasal a zkouknul. Mam pocit, ze se to delalo jen v RJ 09.

Poradi nekdo ?

Diky...

dá sa nakódovať svietenie brzdy a zároveň "hmloviek" - problém v tých bočných žiarovkách je, že sú asi iba jednovláknové ;)

• Autor

No jo, ale jako na jednom aute to slape v pohode. Zarovky jsou puvodni... o( Je to O2 kombajn Elegance MR 2008

• Autor

Navic IMHO vzadu je vzdy jednovlakno.

Nahore se meni intenzita pri brzdeni

Dole pri mlhovce

No a naboku jsou IMHO dve dalsi obrysovky. A jak tyhle pri brzdeni zmenit ted fakt nevim. Kdybych tu karu nedelal a nevidel ze to jde tak to vzdam O))

Nevím to tvé IMHO, ale mlhové i brzdové světlo(resp. žárovka) vzadu jsou dvouvláknové..žárovka P 21/4 W.

O to zajímavější je, že dvouvláknová žárovka je i na pozici mlhového vpravo, kde standardně mlhovka aktivovaná není, ale asi to vyjde Bolku levněji, než by musela někde sedět babča a řešit osazování těch nosičů žárovek, že vlevo má mýt dvouvláknová a vpravo klasická :)

...Nevím to tvé IMHO...

IMHO - "In My Humble Opinion - podle mého skromného názoru..."

O to zajímavější je, že dvouvláknová žárovka je i na pozici mlhového vpravo, kde standardně mlhovka aktivovaná není, ale asi to vyjde Bolku levněji, než by musela někde sedět babča a řešit osazování těch nosičů žárovek, že vlevo má mýt dvouvláknová a vpravo klasická :)

Mozna proto, ze se oktavka neprodava jen v CR (pro Skodu minoritni trh), ale miri zejmena na citi trhy (kde jsou funkcni obe zadni mlhovky) lol

Ale o tom se na tomto foru uz napsalo ...

Asi bude viac typov svetiel. Ja mám konkrétne horné a spodné žiarovky jednovláknové 21W a aby mi svietili obidve hmlovky som si nakódoval VAGom. Ale tie bočné dve sú menšie, asi len 15W tak tie asi nikdy nebudú svietiť ako tie 21W. MR2006 Eleg.

IMHO - "In My Humble Opinion - podle mého skromného názoru..."

Mozna proto, ze se oktavka neprodava jen v CR (pro Skodu minoritni trh), ale miri zejmena na citi trhy (kde jsou funkcni obe zadni mlhovky) lol

Ale o tom se na tomto foru uz napsalo ...

No, ale já nezpochybňuji, co znamená IMHO, měl jsem na mysli něco jiného při psaní té poznámky..

Rovněž tak mě nepřekvapuje existence 2.žárovky, z toho, co jsem napsal, je snad zřejmé, že chápu, že je to pro Bolku levnější držet jedno provedení v tomto případě. Kdyby se toto provedení na trhu nevyskytovalo, asi by to bylo jinak. Takže nejsem asi ten pravý cíl pro tento typ sdělení. :p

...Ale tie bočné dve sú menšie, asi len 15W tak tie asi nikdy nebudú svietiť ako tie 21W. MR2006 Eleg.

boční mám 3W, MR2006, FL nevím, ale pochybuji, že by byly jiné

• 2 týdny později...

Tak o tom vubec nevim, pochybuji ze neco takoveho jde. Sam mam aktivovane mlhovky pri brzdeni takze sviti dole i nahore...ale jeste jsem se nesetkal s tim aby svitili i ty male zarovky na boku pri brzdeni. To pochybuji ze u OII to lze.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.