Ježek Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Asi máš pravdu. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Zdravim všechny, kamarádovi se stala nemilá věc. Chtěl si vyměnit motorový olej v motoru a místo něj vypustil olej převodový (dělal to poprvé). Vyměnil olejový filtr a v domnění, že má vypuštěný motorový olej vesele dolil nový olej (cca 4 litry) do motoru. No a pak to všechno zjistil. Můj dotaz zní. Mohl olej (bylo ho tam dohromady asi 8 litru) v motoru někam přetéct? může se něco pokazit? Dobrá zpráva je, že to co se stalo zjistil ještě před nastartováním motoru, takže pak už správně vypustil olej z vany a vyteklo jej cca těch 8 litru. Diky za jakoukoliv pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Nič by sa nemalo stať, takže zasa nový olej nie ten mix, a nech naleje olej aj do prevodovky, ja by som už dal nový aj tam, ale hlavne do prevodovky originál je to najlepšie čo môže urobiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Kama se ten převodový olej leje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 (editace) Koukni do dílenské příručky, myslím že napouštěcí otvor je v přední straně někde v půlce a leje se to hadičkou, je to zároveň kontrolní bod. A pozor ať to nenaleješ tím vrchním otvorem do spojky, také už to pár lidí vyzkoušelo, tam olej nepatří :-) Editováno: 25. Červenec 2017, autor: Pivo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Ahoj, já jsem včera koupil 2.0 CR 81kW 4x4. Doufám, že budu spokojenej... Rok 2013, 82 000km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.Arno Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Tak hodně šťastných kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Hlásilo auto někomu Zavada Ad blue dojezd 1000km ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Zatím ne. Pouze dojezd a že je třeba doplnit. Co to dělá tobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Rozsvícena kontrolka motoru, a hlasí to Závada Adblue za 1000km auto nenastartuje. Auto bylo měsíc v opravě ujel jsem 200km a zase tohle. Pořád něco jsem Od 80tis se to pořád sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 Tak nevím jestli ma svitit kontrolka motoru (podle mě ne), ale podle manualu to ukazuje správné. Prostě tě uoozorňuje na to, že za 1000km nenastartuješ, protože nebudeš mít v nádržce adblue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 před 16 hodinami, palino_m napsal: Tak nevím jestli ma svitit kontrolka motoru (podle mě ne), ale podle manualu to ukazuje správné. Prostě tě uoozorňuje na to, že za 1000km nenastartuješ, protože nebudeš mít v nádržce adblue. Ne ne takle me to upozornovalo vzdy na dolití,ale tentokrat to píše Závada Ad blue . To znamena že je to nefunkční ale ještě tě to nechá tisíc km jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Tak to byl ventil vstrikovani ad blue ,ale bylo to vytrzený od nějaké větve Oprava 9000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palino_m Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Docela dost, za nějaký ventil. A jak se ti to povedlo urvat? Je fakt, že je to dost hloupě vymyšlené a je to první na ráně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 AD blue na Yeti vyřeším ke spokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 V 9. 6. 2019 na 7:58, palino_m napsal: Docela dost, za nějaký ventil. A jak se ti to povedlo urvat? Je fakt, že je to dost hloupě vymyšlené a je to první na ráně. Přejel jsem větev a bylo to. Ten ventil byl za šestku a něco kolem dohromady devět. Pak jsem si uvědomil že mám havarijní tak jsem to nahlásil jako škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Nemáte někdo náhodou návod (nebo foto) jak vyměnit na tomto motoru vodní čerpadlo?? Chci si ho sám vyměnit tak at se mám čeho chytnout.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.