Publikováno Září 24, 200915 r Zdravím odborníky, měnil jsem si na 1.2 egr ventil, protože vag psal že je vadný a při akčních členech ani neťuknul.Po výměně už kontrolka nesvítí, ale píše mi to že potenciometr je mimo rozsah co mi poradíte ? Ventil je nový.Musí se to nějak kalibrovat ?
Září 24, 200915 r Autor Musíš udělat základní nastavení (04 - skupina 074). Mohl by jsi být prosím trochu konkrétnější Tam jako něco zadám ? nějaké hodnoty ? Upraveno Září 24, 200915 r od trpaslik10
Září 24, 200915 r Musíš se VAGem připojit na řídící jednotku motoru 01, tam zvolíš základní nastavení 04 a tam vybereš skupinu 074 a potvrdíš. Pokud proběhne základní nastavení v pořádku, tak se vypíše ADP OK. Tím se nastaví krajní hodnoty potenciometru.
Říjen 28, 200915 r Autor Tak mám znovu s tím ventilkem problém, když jsem jel po dálnici tak mi zničeho nic poklesl výkon a když jsem zastavil tak z ventilku mi fučí výfuk je tam zespoda taková ucpácka a ta mi asi vypadla nebo vystřelila a netuším v čem by mohl být problém. Napadl mě snad jen ucpaný výfuk ,ale auto jezdilo v pořádku tak co by jste mi poradili, nebo nesetkali jste se s tím někdo kontrolka motoru nesvítí a závady nejsou žádné opravdu nevím proč ta zátka vypadla díl to byl ten samý pierburg, nebo jak se to píše. Díky za nápady.
Říjen 30, 200915 r to rkonf: nevis co delat pri to zakladnim nastraveni (prizpusobeni), kdyz to NEvypise OK?
Říjen 30, 200915 r Když neproběhne zakladní natavení, tak je ventil vadný. Bude ti to asi na VAGu hlásit i nějakou chybu.
Říjen 30, 200915 r No ja ho vymenil, zkousel jsem jestli cvaka pomoci 12V a cvakal, ale nedival jsem se jestli je vadny pres VAG, myslel jsem ze je OK, ale mas pravdu vypisuje stejnou chybu jak ten predesly. Zkusim jej jeste rozebrat, treba se mi ho povede nejak rozchodit nez budu muset kupovat novy. Diky za odpoved. Upraveno Listopad 1, 200915 r od sempai
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.