Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím odborníky, měnil jsem si na 1.2 egr ventil, protože vag psal že je vadný a při akčních členech ani neťuknul.Po výměně už kontrolka nesvítí, ale píše mi to že potenciometr je mimo rozsah co mi poradíte ? Ventil je nový.Musí se to nějak kalibrovat ?

Musíš udělat základní nastavení (04 - skupina 074).

• Autor
Musíš udělat základní nastavení (04 - skupina 074).

Mohl by jsi být prosím trochu konkrétnější :help:

Tam jako něco zadám ? nějaké hodnoty ?

Upraveno od trpaslik10

Musíš se VAGem připojit na řídící jednotku motoru 01, tam zvolíš základní nastavení 04 a tam vybereš skupinu 074 a potvrdíš. Pokud proběhne základní nastavení v pořádku, tak se vypíše ADP OK. Tím se nastaví krajní hodnoty potenciometru.

• Autor

A má být motor nastartován ?

Nemá.

• Autor

Děkuji za radu, vyzkouším snad to bude pak v pořádku. :palec2:

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak mám znovu s tím ventilkem problém, když jsem jel po dálnici tak mi zničeho nic poklesl výkon a když jsem zastavil tak z ventilku mi fučí výfuk je tam zespoda taková ucpácka a ta mi asi vypadla nebo vystřelila a netuším v čem by mohl být problém. Napadl mě snad jen ucpaný výfuk ,ale auto jezdilo v pořádku tak co by jste mi poradili, nebo nesetkali jste se s tím někdo kontrolka motoru nesvítí a závady nejsou žádné opravdu nevím proč ta zátka vypadla díl to byl ten samý pierburg, nebo jak se to píše. Díky za nápady.

to rkonf:

nevis co delat pri to zakladnim nastraveni (prizpusobeni), kdyz to NEvypise OK?

Když neproběhne zakladní natavení, tak je ventil vadný. Bude ti to asi na VAGu hlásit i nějakou chybu.

No ja ho vymenil, zkousel jsem jestli cvaka pomoci 12V a cvakal, ale nedival jsem se jestli je vadny pres VAG, myslel jsem ze je OK, ale mas pravdu vypisuje stejnou chybu jak ten predesly. Zkusim jej jeste rozebrat, treba se mi ho povede nejak rozchodit nez budu muset kupovat novy.

Diky za odpoved.

Upraveno od sempai

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.