Říjen 26, 200915 r hehe...nenažranci...já se jedu zítra nažrat do Osíčka na pizzu...se pak nevlezu ani do auta..
Říjen 26, 200915 r Ne ne ne, já tam dneska jel kvůli sratu, abych měl číslo no a pak už jsem neodolal Manželka má o mě teda pekné mínění
Říjen 27, 200915 r Co máte pořád s tím jídlem??? Na zimu se musis poradne pripravit, kazdy by si mel udelat zimni tukovou zasobu.
Říjen 27, 200915 r ahoj panove s tim jidlem me serete jak si davate to ja jen prihlizim a tise zavidim, moje top stravovaci pecka je na hodne dlouho dopredu suchy piskot....jinak same sragory...
Říjen 27, 200915 r Ahoj, to já ne, dávám si do nosu, jídlo je můj koníček, mám tři koníčky, auta, jídloo a ...
Říjen 27, 200915 r Ludan : ale vzdyt ty si strasny zavodnik :)ty kdyby si mel formulu tak uz litas po tech cestach a ne jezdis
Říjen 28, 200915 r to Krtek6: jaka byla vcera pizza v Osícku tu pizzerku nebo spise restauracku mam asi 6km od domova...
Říjen 28, 200915 r pizza byla good člověk aby ju snědl nesmí celej den skoro jest...ale já jsem si s tím poradil
Říjen 28, 200915 r jinak...pro všechny nevěřící Tomáše, Ludany a Bruna... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1290212
Říjen 28, 200915 r pizza byla good člověk aby ju snědl nesmí celej den skoro jest...ale já jsem si s tím poradil si nesmís davat tu mega pizzu Big pizza - pro 4 - 6 osob (tomat, sýr, šunka, salám, kukuřice, žampiony, cibule, olivy, čerstvá zelenina, balkánský sýr, paprika, anglická slanina, kuřecí maso, česnek, oregano) 490,- Kč Upraveno Říjen 28, 200915 r od mcz
Říjen 28, 200915 r já jsem nepsal, že jsem to nesnědl..ale, že snědl ...a mega pizzu jsem neměl..měl jsem obyčejnou 6ku zakladni ingredience..
Říjen 28, 200915 r Krtek je teda papáček Uvidíme v Dolanech Pokud si dáš dvojitý hranolky k jídlu a všechno sníš, jsi mým hostem
Říjen 28, 200915 r tak hranolky jsou máčka.. už jsem spořádal aj ondráše velkyho jak celej talíř a k tomu hranolky...takže myslim, že by mi to problem nedělalo )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.