Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojky chtel bych senzory na fabu1 kratrkou ale nikde nemuzu SEHNAT ORIGO A 4TISICE ZA ORIGO SE MI DAVAT NECHCE MATE NEKDO NEJAKE ZKUSENOSTI ZA SENZORY JINYMI CHTEL BYCH JE NACPAT DO LISTY??NECHCI TY VYBOULENE TY SE MI NELIBEJ DIKY ZA POMOC FOTKY DODAM :palec2:

no ake skusenosti mas na mysli?

• Autor

chtel bych nejake ktere se daj nacpat do te listy a nekoukasji ven jak bedary chci aby to vypadalo!!!dikes

Moje parkovaky v liste.

mrkni tady v bazaru,určo tu jsou a 4 litry nestojí ;)

• Autor
Moje parkovaky v liste.

VYPADAJ DOBŘE A ZNACKA

Upraveno od Standis

• 3 týdny později...
  • Autor

tak jsem nakonec koupil valeo jeste je tam ale namontovat auvajky nechcete to nekdo za me udelat me se tak do toho nechce ale těšim se až tam budou

• 4 roky později...

Chlapi chci se zeptat kam by jste umístily park . senzory na zadní nárazník . Na některých fábiích je měly namontované na černé liště a jiné těsně pod lištou . Chci si je namontovat,  ale zároveň dodržet nějakou estetiku . Dík za každý názor :kol-49:

Fabie je má mít správně v černé liště, když ji sundáš budou v ní ze zadu naznačené otvory. Pod lištou je má standardně octavie

Pokud je dáš níže než do lišty může se ti stát že to bude  pravděpodobně pípat o komunikaci (vozovku). Záleží na typu parkováků.

• 4 týdny později...

Prosim o radu oko zdemontovat tu ciernu listu na zadnom narazniku mam combi 2002 idem montovat senzory a nechcem to dohizdit dakujem

Lehce zapáčit a vycvaknout. Jestli jdeš ale montovat parkováky tak budeš dávat dolu přece nárazník ne? A ze zadu nárazníku už uvidíš jak tam drží.

Netřeba dávat dolů nárazník, stačí opatrně vycvakat lištu, na ní už uvidí umístění otvorů...

No moc nesouhlasím,jak tam nalepí držáky a co kabeláž?

Aha, já dával neorigo a ty se jenom zvenčí nacvakly do lišty. Kabeláž jsem do auta protáhnul v pohodě i bez demontáže...

• 6 let později...

Čauves,

nemohl by jste někdo prosím oměřit rozmístění origo senzorů na té liště v nárazníku?

Nejlépe kombi verze

díky

A díval ses ze zadu na ni?  Nemáš je tam naznačené?

Nekoukal...

cas na to budu mit az o vikendu a to uz jsem chtel byt pripraven a jit rovnou na vec😀

Upraveno od jardadzegr

Tady máš foto nárazníku s neorigo senzory.

2047440543_Zadninaraznik.thumb.JPG.741aeff2e32ef3e688d5ab8cc4938786.JPG

Diky, byly tam diry naznacene?

Díky za pomoc,

nakonec byly ty otvory opravdu na tý liště naznačený zevnitř.

Je to tam a funguje to, sice piezo má hroznej zvuk, ale funguje.

Jednotku jsem umístil na levý podběh, je tam na to příprava.

Horší je, že mi začla svítit kontrolka prasklé žárovky, doudám, že opravdu nějaká nesvítí, ale spíš se obávám, že mi ta jednotka pro ty senzory dělá neplechu.

nemáte s tím někdo zkušenost?

Díky

Záleží jakou máš jednotku a taky senzory. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.