Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je možný, že by se pp při poklesu teploty na 4 stupně sám přepnul na zobrazení teploty-jako aby upozornil na možnost náledí? Nebo mi to jen nějak blbne?

Vloženo
Je možný, že by se pp při poklesu teploty na 4 stupně sám přepnul na zobrazení teploty-jako aby upozornil na možnost náledí? Nebo mi to jen nějak blbne?

Je to normalne,mne to ukazuje tiez,pri poklesu pod 4 stupne by to malo aj gongnut.

Vloženo

Je to normalne,mne to ukazuje tiez,pri poklesu pod 4 stupne by to malo aj gongnut.

To jsem si právě říkal, že by to mohlo taky cinknout,aby to upozornilo,ale mě to žádný tón nevydá :disgust: .Ještě, že tak často sleduju spotřebu a všimnu si toho...Tobě to i nějak pípne?

Vloženo
To jsem si právě říkal, že by to mohlo taky cinknout,aby to upozornilo,ale mě to žádný tón nevydá :disgust: .Ještě, že tak často sleduju spotřebu a všimnu si toho...Tobě to i nějak pípne?

Ja som tiez ten menej stastny ,ktoremu to necinga,ale robi mi to to iste co tebe,ked mam napriklad navolenu spotrebu aktualnu, po chvili sa mi to prepne a ukaze aktualnu teplotu(teda ak je okolo 4 C)

Vloženo
Ja som tiez ten menej stastny ,ktoremu to necinga,ale robi mi to to iste co tebe,ked mam napriklad navolenu spotrebu aktualnu, po chvili sa mi to prepne a ukaze aktualnu teplotu(teda ak je okolo 4 C)

To jsem rád, že to není chyba mojeho auta, že to přeskakuje na teplotu. Diagnostika mi totiž na servisce hlásila, že mám už slabší baterku a technik povídal, že to pak nějaký věci postupně přestávají fungovat...Koukám, že máš auto v eleganci-a píšeš, že nepípá-tak to to asi nebude pípat nikomu.

Nebo to někomu z vás i pípne?

Vloženo
To těžko, já mám 11/03 a gongne mi to taky vždy(pískání ne , to píská jen palivo, ostřikovače a kdoví co, ale venkovní teplota gonguje)

No já mám 10/01.Jestli je tu někdo s takhle starým autem, komu to vydává zvuk, ať se pochlubí :) .Jinak pípnutím jsem myslel zvukový projev-takže už vím, že to je gong -_-

Vloženo

Nebo to škodofka sekala jak Baťa cvičky-jak kdy. Mě by např. po nastartování a nedovřeném kufru měl jadnou pípnout a nic. Při nedovřených dveřích a rychlosti nad 6 km/h 3x pípnout a taky nic.

Vloženo

se stupnem vybavy to podle me nesouvisi. Mam comfort a nekdo tu psal, ze ani u elegance mu to nepipa.

Nicmene to muze byt treba novejsi RJ - je to urcite banalni vec na naprogramovani :)

Host Strojvůdce
Vloženo

A navíc klasik nemůže pípnout, protože nemá PP :D Zatím. :o

Host Guest_bastien
Vloženo

Starší modely nepípají, novější pípají, teplota přepíná správně sama při poklesu na 4stupně.

Vloženo
Je to jak psal bastien. Skutecne starsi MR nepipaji. A popravde se vam docela divim, ze po tom tak touzite :) Me staci kdyz mi pipne nadrz, to mam sok na tejden... :D

Jo zvuku rezervy se taky bojím :o .Ale tohle mi připadne jako ne zcela zbytečný, když to při těch 4 stupních nějak příjemně gongne. Dá se to nějak v ŘJ naprogramovat?Jestli tahle šílenost teda už někoho z vás napadla... -_-

Vloženo

Souhlasím s Martinoslavem, pípání mi ani nechybí , stačilo mi když blblo v zimě čidlo hladiny chlad. kapaliny a do toho nádrž, a už jsem měl nervy, už je to tak dost upípaný auto, mám přece oči, nejsem nějaký invalida co potřebuje na každou kravinu upozornovat pípnutím, který je na víc past na uši.. :w00t1:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...